Ikke-guide til Barcelona

Jeg er jo Bridget Jones #321

collage

1. For første gang i årevis lykkedes det mig at finde et Kinder-produkt, jeg aldrig har smagt før. Og så kunne jeg ikke lide det! Jeg ved ikke, om jeg er mest skuffet over mig selv eller Kinder.

2. Og apropos skuffet, så har I måske bemærket, at det meste af blogland i onsdags fik tilsendt gratis Ben & Jerry’s? Og det var ikke, fordi jeg ikke fik tilbuddet, men jeg var jo i Barcelona, og det er en anelse svært at hente is på posthuset dagen efter. Men shit, hvor er det tarveligt, når nu jeg – ganske obejektivt set, selvfølgelig – er den blogger her i landet, der besidder mest Ben & Jerry’s-entusiasme. (Det er ok at slå mig for first world problems her).

3. Mit kamera løb tør for strøm lige uden for Game of Thrones-udstillingen, og jeg havde ikke engang medbragt en oplader på rejsen, fordi jeg var overbevist om, at batteriet snildt ville kunne holde til mine billedebehov. Har tydeligvis undervurderet blogger-Miriam på det groveste.

4. På hotelværelset bemærkede jeg i øvrigt, at sæson to af The Good Place var kommet på Netflix, og jeg glædede mig helt dumt til at komme hjem og se den, kun for at konkludere, at det altså kun er spanierne, der har fået den gave.

5. Hvis man befinder sig i et land, hvor man ikke kan sproget, så er det en god idé lige at smage på den portionspakke salt, man åbner ved morgenmadsbordet, før man putter den på sit æg. Det er muligvis sukker. Hårdkogt æg med sukker er ikke lækkert.

6. Det er heller ikke lækkert helt glad og kvæstet at træde ind i sin lejlighed og opdage, at ens kat har efterladt en velkomstgave i form af en solid portion bræk lige inden for døren. Opdage det med sin fod, forstås. Lortedyr.

7. Jeg endte i øvrigt med at købe meget lidt i Barcelona, fordi jeg på dag et købte et par sko, og æsken (som jeg altid insisterer på at beholde) fyldte det meste af min kuffert. Af samme årsag fortæller jeg nu mig selv, at det er totalt okay at udnytte Boozts ekstra 20% off i dag (reklamelink), som om fly, hotel og mad slet ingen penge kostede. Idioti.

8. (Jeg købte dog “I Drink and I Know Things”-t-shirten, fordi alt andet ville have været ubærligt.

9. Mine genboer holdt fest i går. Alt for højt og alt for længe og med virkelig dårlig musik. Og jeg lå i min seng og havde imaginære klagesamtaler med dem, da klokken blev over 3, mens jeg håbede på, at nogle andre ville brokke sig, fordi jeg udmærket godt ved, at jeg er for stor en kujon til at gøre noget ved det.

10. Jeg tjekker stort set aldrig min spammail, og i dag gjorde jeg det helt tilfældigt, fordi jeg vidste, jeg ville modtage en mail fra en ukendt mailadresse. Opdagede i den forbindelse, at SKAT har sendt mig en mail for at gøre opmærksom på, at der er momsfrist om tre dage. Jeg er ikke engang gået i gang med mit momsregnskab. Jeg burde virkelig skrive de her ting ned.

 

   

17 kommentarer

 • Tine

  Argh! Har selvfølgelig sekundet efter, jeg smed den kommentar, fundet indlægget hos Hvidkaffe, som jeg var kommet ind på via din blog – jeg tror bare, jeg går i seng ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg var helt overbevist om, at det var dig, der havde linket til og kommenteret på Fergies nationalsang, men jeg må tage fejl? Kan simpelthen ikke finde det længere – hjælp? :-s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis du ikke har set new girl så please gør det, det er i mine øjne verdens bedste serie. Og jeg kan fornemme at vi er meget ens i vores smag af serier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg har prøvet – af flere omgange – men jeg er bare ikke til den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har lavet den modsatte af den med salt og sukker. Kan oplyse at kaffe med en god portion salt virkelig smager dårligt. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Er pt i Paraguay, og de har også sæson 2 af The Good Place! Derudover har de alle sæsonerne af desperate housewives, så synes lidt at det danske Netflix skal gøre det liiiidt bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   I USA har de Grey’s Anatomy! Den ville jeg virkelig gerne have til Dk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  #9? Det mig det mig det mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg glædede mig også over at finde Kinder Delice i Rom, men bvadr, jeg er heller ikke fan 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Belgien har også The Good Place sæson 2. Desværre kom der kun et om ugen, så jeg mangler det sidste afsnit, da jeg så tog til Holland.. Som så ikke har det.
  Må prøve lykken med Tyskland i næste uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke-guide til Barcelona