Jeg er jo Bridget Jones #319

Serieanbefaling: Altered Carbon

maxresdefault

Indrømmet, jeg er kun nået til afsnit fire, men jeg er temmelig hooked, og så må man jo dele. 😉 Den her går især ud til de af jer, der også har en svaghed for dystopisk sci-fi.

Vi befinder et sted ude i fremtiden, hvor kroppen bare er et hylster, som man kan skifte ud for godtbefindende. Hvis man har råd. Takeshi Kovacs vågner op i en krop, han ikke kender, efter at have været i fremtidens svar på et fængsel i, well, jævnt lang tid. Han er blevet “købt fri” på den betingelse, at han kan opklare et mord. Hvis han altså tager imod tilbuddet. Han er ikke meget glad for at være ude i verden igen.

Nærmere detaljer om handlingen vil jeg ikke afsløre, men jeg er vild med det hele. Skuespillet, historien og konceptet. Selv de ofte svære special effects gør det fremragende. Det er virkelig gennemført og meget fængslende tv. Der er kun én sæson indtil videre og kun 10 afsnit i den sæson, men indtil videre er jeg altså svært imponeret.

Altered Carbon kan findes på Netflix.

   

8 kommentarer

 • Camilla

  Uh, har selv kun set de første par afsnit indtil videre, men er også ret vild med den!

  Jeg må i øvrigt meget varmt anbefale “The Expanse”, hvis man er til vellavet, intelligent fremtids-scifi! Den ser ud (på Netflix) som voldsomt spacey (synes jeg), men den er fyldt med intriger, samfundspolitik/kritik og action; ja, alt det gode hvis man er til den slags 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Den serie er helt igennem fantastisk. Har allerede for længst set de 10 afsnit der ligger på Netflix. Venter spændt på mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde netop brug for en god anbefaling. Jeg er blevet ret vild med sci-fi, så det kunne meget vel være, at det var noget for mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har set alle 10 afsnit og jeg kan kun sige: “Glæd dig!!!”. Den serie bliver kun bedre og bedre. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #319