Dansk Melodi Grand Prix 2018 - Liveblogging

Jeg er jo Bridget Jones #319

frank-ny-fastelavn

1. Det er fastelavn, og jeg har endelig taget det kostume i brug, jeg købte med hjem til Frank fra USA. Det er næsten lige så godt som sidste års cowboy-kostume.

2. De første raslere ringede i øvrigt på min dør kl. 9.30. Og i år var jeg faktisk forberedt med småpenge og det hele, men halv ti sover jeg altså endnu.

3. Vinter-OL er startet, og jeg sidder klistret til skærmen, når der er kunstskøjteløb. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg ville ikke kunne kende forskel på en lutz, en (et?) loop og en axel, om man så holdt en pistol op til panden af mig.

4. Jeg har også forsøgt mig lidt med skiskydning, men det er svært, fordi min hjerne stadig går i 6. klasse og insisterer på at kalde det “skyskidning”. Høhø.

5. Det er sidste dag med Boozts vinterudsalg i dag med op til 70%, og jeg prøver ihærdigt at ignorere det, for jeg skal til Barcelona om en uge, og der vil jeg hellere lægge mine penge. (reklamelink)

6. Lavede også den massive fejl at besøge Illum forleden, og de har 50% på sindssygt mange designersko – flere af hvilke er på min bucket list og var i min størrelse. Why you do dis?

7. I dag skal jeg, sådan lidt apropos og slet ikke ironisk nok, hente en pakke i min Irma. Den er stor. Postarbejderen er begyndt at se helt opgivende ud, når jeg dukker op, fordi det altid er mig, der skal have de der kæmpepakker, de er nødt til at opbevare ude bagved. (Ikke fordi jeg har et massivt shoppingmisbrug, men fordi jeg foretrækker at købe hele butikken og returnere 97%)

8. I går sad jeg og skumlede i en time, fordi strømmen i min lejlighed var gået. Det viste sig, at der var masser af strøm. Jeg var bare snublet over en ledning og havde hevet stikket ud af kontakten.

9. Jeg har besluttet mig for, at min faste krøllecreme er lige dyr nok, så nu har jeg i stedt 10 middelmådige produkter stående, der ikke dur og samlet ville koste det samme som ét ordentligt produkt.

10. Jeg siger ikke, at jeg har boet på Østerbro for længe, jeg siger bare, at jeg forleden var i Kop & Kande og spørge efter en ’svampebørste’.

   

65 kommentarer

 • Status er at det pt virker på pc og iPhone
  men ikke på tableten
  Store blanke felter hvor billederne er, når jeg går ind i indlæg
  det virkelig mystisk
  for hvis det virker på Saras Samsung tlf… så det jo ikke et generelt Samsung problem…
  OBS bruger ikke blogloving 😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det den browser… også den hvor den gør dette når jeg siger svar på kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Browser
  Samsung Browser 3.3 on Android (Lollipop)
  tak for linket det genialt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men det virker på pc’en 😯 kan da godt være det det nye navn… jeg ved det e’et
  jeg kikker på linket

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Haha, tak, men det er nu ikke, fordi jeg har et ønske om at lære at kende forskel på dem. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Klart klart.Det kan være, du havde et behov for GIF’s 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  …. skyskidning 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Jeg grinede HØJT af nummer 9. Hold nu kæft, hvor er det sjovt 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øh jeg har altså explore på min pc… det siger den da med e’et
  men jeg ved ikke hvad browseren der følger med tableten heder, det vel Samsung egen så 😕 jeg ville ønske jeg vidste hvordan jeg kan se hvad den heder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vil bare lige tippe om siden naturallycurly.com – her kan man tage en test omkring hvilken type krøller man har, og så kan man finde gode produkter til den type man har. Derudover er der masser af tips til styling, pleje og alt muligt. 😃👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har også billede-problemet. Både på din og andres blogs. Både på min ipad med Safari og her på arbejdet på en stationær med Explorer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Altså at billedet ikke dukker op? Bruger du Bloglovin’?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jep! Ja bruger bloglovin på iPaden. Men prøvede også gennem browseren og bruger ikke bloglovin på min arbejdscomputer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det lyder mærkeligt. Jeg ved sgu ikke, om der er noget at gøre ved det, når det ikke er en gennemgående fejl, der kan pinpointes til en specifik browser eller reader. Hvad får du i stedet for et billede?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Bare blankt. Kan godt se billeder på din forside, men når jeg klikker ind på indlægget er det væk. Det virker dig på min Samsung telefon 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er dælme mærkeligt. Jeg prøver lige at råbe til tech, men hvis det både er på tablet og PC? Yikes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg undrer mig over, at ingen af de 33 kommentarer omhandler, at du linker til Frank klædt ud som cowboy, selv om han i virkeligheden er pirat. 🙈 Jeg har i hvert fald aldrig set en cowboy med krog som hånd….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Ork, dem er der masser af, du skal bare lige give Retterne tid til at komme på banen. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Men.. Frank var jo en sørøver sidste år? 🙈😄 en sø-cowboy? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror faktisk, det er ‘en’. Det er jo en anden betydning end det, du her linker til. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Øhm.. cowboy-kostume??? Han er da pirat 😂
  Intet slår iøvrigt det pirat-kostume, selv om Frank altid er sød i kostumer 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eh browser…Thja den globus tableten kom med… beklager ikke god til tech
  tænker det måske r explore… selv om den ikke ligner den på pc…
  kan ikke se pc lige nu, men det virker på mobilen med billederne (det en iphone)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Explorer findes vist ikke længere. 🙂 Men jeg skal bruge din browser for at kunne gøre noget. Tech-problemer hænger som regel specifikt sammen med en browser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Miriam

  Det en Samsung tablet, jeg prøver at spørge en jeg kender som kan noget tech… det kunne være rart at finde og fixe fejlen
  tingen er at jeg intet har ændret og det plejer at virke 😯

  Jeg har trykket svar som kommentar, men røg op i toppen… så måske skriver den det som ny kommentar?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg skal lige bruge din browser også. Safari, Firefox, Edge, fx?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er Frank fin

  Og hvor er du heldig, selv om 9:30 måske er lidt tidelogt, jeg havde kun et hold rasler… og de kom kl lidt over 11 men der var bollerne kun på vej i ovnene. Hvorfor rasler børn ikke mere?

  Kan stadig ikke se billeder når inde i en post, det på alle blog med samme vært som dig, tror du måske du kan hjælpe mig, enten med hvad jeg kan gøre i min ende, eller måske en måde at spørge din udbyder på?

  Jeg laver også den med skiskydning 😂

  Jeg har 2 gammeldags bagepensler, en til vådt og en til tørt (børstning af svampe mm)

  Ved ikke om det dur, men jeg brugte engang en alovera gele/creme… I en grå tube fra matas tror jeg til håret den var ikke specielt dyr… tæt på 100% alovera…. men det var mest pleje ikke hold så det nok ikke det

  Glædelig søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hvis du fortæller mig, hvad du læser på (pc, tablet, telefon) og i hvilken browser, så skal jeg prøve at høre tech, om de har et bud. Men jeg har ikke hørt om problemet før, og hvis det er i din ende, så kan det være svært at give et bud på, hvad det skyldes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åh, det med de dyre produkter er så rigtigt. Jeg falder selv i fælden! Jeg vil da meget hellere lige spare 200 kroner og købe et middelmådigt produkt, som jeg egentlig kun bliver semi glad for, eller..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Også et bud, men heller ikke voldsomt billig, hvis man skal købe andre steder end Luxplus. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulli

  Køb en gammeldags bagepensel som svampebørste, altså ikke en i silikone. Alternativt en ekstrablød tandbørste. Begge dele virker så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken

  Har samme med frugtighedscreme til mit ansigt. Det billige er så dårligt, når jeg allerede en halvtime efter skal have mere creme på. Det dyre er dyrt og udgår af produktionen efter 1 år. 😢😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror aldrig, jeg har oplevet at min ansigtscreme er udgået. *knock on wood*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg måtte google hvad en svampebørste var – forstod det simpelthen ikke – for hvilke (køkken)svampe må ikke få vand på sig? …og så gik det op for mig at I snakker om svampe som i dem man spiser. Hahahaha.. men sådan en har jeg selvfølgelig også brug for nu, det burde man jo have når man bor i Nordsjælland 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Jeg var ledig på dette tidspunkt sidste år og selvom jeg virkelig godt kan lide mit arbejde, så kunne jeg godt bruge at være ledig igen i det tidsrum vinter-OL varer. Hvorfor skal jeg gå glip af kunstskøjteløb, skiskydning, snowboard konkurrencerne, curling, mm.? Ja ka, jeg kan jo bare se det på DR.dk, men det er ligesom ikke det samme… *suk*

  Så lige linket til krøllecremen og det er bare den bedste. Har lavet samme fejl som dig og har besluttet mig for at bruge de dårlige udgaver op inden jeg køber en ny bøtte (og ALDRIG mere lader mig falde i fælden med at købe billigere produkter).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror stadig fuldt og fast på, at der må være en billig krøllecreme, der funker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrissen

   Tip os lige når du har fundet den – magter nærmest ikke at prøve flere produkter som aldrig rigtigt gør det godt nok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Fortæl endelig hvad din yndlings krølle creme er? Jeg har prøvet mange af de billige, men giver altid op. Enden bliver mit hår mega fedtet at se på, eller også bliver mine krøller helt stive og mærkelige at se på…. Suk
   Nu vil jeg bare gerne have en der virker! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Der er linket til den længere nede. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie E

  Penge til raslerne?! Vi har altid brugt slik. Gad vide om det er egnsbestemt? Jeg får lyst til at se en Gallupundersøgelse på det 😄
  Forresten hedder det altså også skyskidning herhjemme. Det er det eneste der gør det udholdeligt at se på! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Seriøst? Det har jeg aldrig hørt om – kun til Halloween. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Da jeg gik i folkeskole sang vi “penge op, penge ned, penge i min lomme. (Kan så ikke huske denne del), så blir jeg ved at komme”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  En loop 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, ved ikke hvorfor, men troede med det samme at en “svampebørste” var en børste med en svamp på, i stedet for børstehår 😀 Men det er jo en børste til svampe selvfølgelig, hvad måtte du give for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  1. Hvad er en svampebørste (har boet i krydset Århusgade/Silkeborggade i nogle år + på Århus plads, men jeg er totalt clueles.)
  2. Hvad er det gode krølleprodukt og må vi (eller måske bare mig) få en guide til, hvordan du bruger det?
  3. Fanme sjovt med “strømafbrydelsen”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   En svampebørste er en børste til at rengøre svampe med, fordi man ikke må skylle dem. Jeg har linket til produktet nedenfor, og jeg krammer det bare ind i håndklædetørt hår. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Ææææææsker Franks kostume 😍
  Og bliver simpelthen nød til at høre hvilken krølle creme der er den gode? Har ledt og ledt og syntes ikke jeg bliver helt tilfreds med dem jeg har købt og de var sku også alle ret dyre :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk Melodi Grand Prix 2018 - Liveblogging