Syv år, Frank

Jeg er jo Bridget Jones #314

barbie-bukser1. Frank og jeg skal i dag hjem til Østerbro, og jeg er meget spændt på, hvor længe han har tænkt sig at bære nag over, at jeg tager hans luksusferiehytte fra ham.

2. Jeg kæmper i øvrigt i skrivende stund virkelig meget med at få alt mit habengut til at være i én kuffert. Jeg havde både den, en fyldt IKEA-pose, Frank og min håndtaske med herover, og jeg er ikke et talentfuldt pakæsel på den måde. Måske er det derfor, andre mennesker er i forhold? For at have nogen til at hjælpe med at slæbe?

3. Glæder mig i øvrigt meget lidt til igen at være den, der ene mand skal stå for indkøb, madlavning, oprydning og alt det andet. Kæft, man bliver hurtigt forvænt. Måske er det derfor, andre mennesker er i forhold?

4. Købte endelig nye strømpebukser, efter jeg dræbte de andre, jeg havde med. Det var en to-pak. De døde på under et døgn. Nu boykotter jeg altså H&Ms, selvom de er behagelige. (Har sidenhen købt et nyt par i Føtex og et i Rema. Det er tid til at teste).

5. Semiapropos, så havde jeg medbragt et meget begrænset og meget lige antal strømper, og alligevel har jeg nu tre styks uden makker. Hvordan er det muligt? Hvordan?!

6. Jeg bruger slet ikke Snapchat mere, men af en eller anden grund har jeg stadig app’en. Forleden var der en mand, der sendte mig en video, hvor han onanerede. Skridtet op (høhø) fra uopfordrede dick pics. Nu tror jeg altså, jeg bliver nødt til at slette den. RIP.

7. Frode og jeg sad og så en film, hvor Jason Segel går på jagt og skyder Bambier.
Mig: “Det er egentlig klogt. Vildt er jo svinedyrt. *pause* Nej… Det er… Vildt dyrt!”
Og så grinede jeg af min egen joke i fem minutter.

8. Udsalget er begyndt, og jeg har endnu ikke tjekket min konto for de skader, jeg pådrog den i december. Men pønser på at lave jer en maaaasse udsalgsindlæg, så jeg om ikke andet har en undskyldning for at vinduesshoppe. 😀

9. Jeg skal til 90’er-fest i næste weekend, og jeg ved, jeg har gemt mine Buffalo-sko et sted af præcis samme årsag, men jeg kan ved grød ikke huske hvor, og jeg er lige ved at tude af frustration!

10. Overvejer en lille smule bare at dukke op i mine Barbie-bukser. Det ville være verdenshistoriens suverænt mest behagelige partylook.

   

41 kommentarer

 • Når du nu tester strømpebukser…. kan du måske dele dine resultater… min går også altid istykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DorteS

  Når du tester, så sørg for at få Swedish Stockings med. De arbejder på at kunne genanvende strømperne til at lave nye. Virkelig imponerende og smuk ting i min verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Problemet med strømpebukser(jeg sværger til mikrofiber) er at de holder godt når de er nye og glider ikke ned.
  Det gør de efter første vask og der har man jo blandet dem med alle de andre.
  Så når man endelig finder nogle gode nogle der ikke glider ned efter vask kan man ikke huske hvor de er købt

  Har dog en teori om mine der ikke glider ned er dem fra Rema

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg tipper lige mikrofiber strømpebukserne og nylons fra Matas. Dem prøvede jeg dengang jeg fik nok af kvalitet og pris hos H&M.
  De fra matas holder meget bedre, og er billigere.
  Mest test endelig flere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg skriver aldrig kommentarer.. men jeg elsker Kvicklys strømpebukser, og dem var der ingen der havde skrevet om, så måtte jeg jo komme ud af busken. Jeg stemmer for de kommer med i din test, Pft 😄☺️😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Strømpebukser (uldne, de er lavet at bambus) køber jeg hos Love of Green, de er gode og holdbare.
  Vilde strømper køber jeg hos en frisør i Nordre Frihavnsgade, de er sjove, holdbare, men kan godt glide ned.
  Almindelige nylonstrømper har jeg opgivet, både dyre og billige løber, så jeg ville vælge de billige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nu hvor det alligevel flyder over med strømpebukse tips, så giver jeg altså lige mit besyv med – det mærke de har i Menu er SÅ gode! De løber ikke, de kravler ikke, de har den helt rigtige sorte farve (jeg køber i 40 denier) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Tricket ved alle strømpebukser er at vaske dem i skyllemiddel før man bruger dem. Så holder de.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg ved godt at du ikke har spurgt om råd, men jeg vil lige følge trop og anbefale https://swedishstockings.com . Jeg mener, at jeg læste på SustainDaily at de sælger dem i nogle Københavnske butikker, men der er gratis fragt hvis man køber 2 stk.
  Jeg er rigtig glad for den model der hedder Olivia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Storm

  Jeg har virkelig grineren over, at reklame banneret til dette indlæg er for fitness world: “få hjælp til større guns”… (det sjove er ligger i billedvalget til indlægget, (if you don’t get)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  I gamle dage lavede h&m de bedste strømpebukser. Jeg har stadig 2 par, som jeg købte i 2008 og de har ingen huller. Nu har jeg købt mere end 10 par i 2017, så jeg stemmer også for en guide/test.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Faktas strømpebukser all the way!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg har et strømpebukse-råd og et spørgsmål, ikke at du spurgte.

  1. Gina Tricot har nogle virkelig gode strømpebukser. Altså virkelig gode.

  2. Hvad indebærer en 90’er fest af mad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   De må på test-listen!
   Jeg tror faktisk ikke, vi har planlagt menu endnu, men jeg har foreslået tarteletter og noget med flødekartofler! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Pastasalat(er) og hvidløgsflûtes fra frost kunne også være et bud…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Netto’s strømpebukser er de bedste👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette K.

   Ja! Jeg har dem med shape-funktion i og de er behagelige og mega holdbare.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  Jeg er så den der irritererne type der tilsyneladende har husket alt +det løse og har stadig ikke mere med end det der kan være i en lille kabinekuffet, og stadigvæk har plads til souvenirs. Hermligheden bag hedder planlægning, erfaring og at begrænse sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er svært, når man ikke selv bestemmer, hvad man får i julegave! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mulle

   Ja julegaver fylder jo en del med mindre man kun har fået gavekort

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kan du ikke lave en anmeldelse af strømpebukserne? Vi er andre der har samme problemer og kæmper med at finde nogle gode strømpebukser, der er kattevenlige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Der er to banner reklamer via bloglovin pt; én for fitnessworld og en for en datingside – flirtende singler. Internettet har en virkelig sær humor – og har muligvis fejlbedømt målgruppen en smule 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Føtex-strømpebukserne er SÅ gode! Det er de eneste, jeg ejer. De holder på alt, hvis du køber dem med “stram op”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Uh, laver du ikke en Strømpebukseguide, når du har fået testet nogle stykker? Jeg synes også H&Ms er blevet dårligere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Decoy Thermo Tights. Pris kan variere. Min mor køber dem i Aalborg hos den lokale udgave af Mads Skjern, hvor de så er “urimeligt billige”, som min mor siger. De er varme, ikke for tykke, man kan gå med dem fra september til maj. De holder sig pæne vask efter vask, der slides heller ikke så ofte hul i fødderne, selvom man har dem på i sneakers og går rigtigt meget. Jeg har sværget til dem i mange år. Bruger aldrig andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil altså også lige anbefale Wolford! Jeg ved godt de er en del dyrere – men mine har jeg nu haft i over et år. Altså jeg har haft dem af en gang i mellem 😉 De holder til at blive vasket mange gange og brugt virkelig meget. Så i længden er det billigere at købe et par Wolford til 300 kr. end købe nye billige par hver måned 🙂 Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Kan kun anbefale Faktas matte strømpebukser, de kan altså noget! Og så koster de 29 kr for et par, det er da lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Dem prøvede jeg sidste gang, fordi jeg netop havde hørt, de skulle være fantastiske, men de blev ved med at kravle ned til mine knæ!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hahahha også her! 😂 fakta og netto’d kravler desværre ned til knæene.. så dem kan jeg ikke anbefale 😌

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie L

  Jeg sværger personligt til strømpebukser fra Fakta. Ja, jeg har faktisk ikke købt strømpebukser andre steder fra i flere år nu. De fås i forskellige tykkelser (tynde nylon til sommer, bomuld til de kolde dage og nogle der befinder sig et sted midt i mellem) og kan sagtens klare op til flere ture i vaskemaskinen, og særligt hvis de vaskes i en vaskepose. Og så koster de kun 30-40 per styk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Dem prøvede jeg sidste gang, fordi jeg netop havde hørt, de skulle være fantastiske, men de blev ved med at kravle ned til mine knæ!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • To

  Åh, hvor jeg håber, at du finder de buffalo-sko igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Du må meget gerne vende tilbage med resultatet af strømpebuksetesten! Jeg har også hørt godt om Lidls, men endnu ikke prøvet dem selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ved ikke, om de stadig har dem, men Føtex havde på et tidspunkt et samarbejde med Caroline Fleming og hendes strømpebukser er de BEDSTE jeg har prøvet. Jeg købte to par, de sidder godt og har holdt i 4-5 år nu (de er MEGET brugt).. De kan kun anbefales, hvis de altså stadig kan købes 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Føtex’ magic lift er de bedste, jeg kender. Magic liftet gør selvfølgelig sit job men sørger også for, at de bliver siddende. Og jeg har mine par super længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Strømpebukser fra Rema er GULD værd. Jeg sværger til deres 60 denier til 29 kr. (mener jeg, at det er) og jeg har ikke brugt andre end dem i flere år nu. De er behagelige og de holder SÅ længe!

  Btw. hepper jeg på barbiebuks 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er virkelig glad for Matas strømpebukser, dem med 40 denier. De har altid to par til 80kr. Har dem i lang tid og de vaskes. Har aldrig oplevet de er løbet, kun hvis de er ved at være godt brugte og jeg måske ikke lige har fået klippet tåneglene, så kan der gå hul på tæerne.😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Pas på med Buffalos! Jeg var til en 90’er fest for et par år siden hvor flere gæster havde fundet deres gamle frem, med det resultat at sålerne simpelthen smuldrede væk! Husk i hvert fald ekstra sko 😀 ..jeg deltog BTW. Som 90210-Donna, i blomstret jumpsuit, små sneakers med en flæse/blonde sok og højt hår… genial aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvis du laver et indlæg om test af strømpebukser, så er jeg dig evigt taknemmelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  Vero Modas er de bedste, de holder til alt! Mine har været vasket 100 gange, udsat for hund, børn, fulde mig, fulde andre…… God tur hjem med happenguttet😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syv år, Frank