Bedst og værst i 2017: En liste

Shhh… #204

foerstJeg må lige lægge ud med at sige, at hvis man tager sig selv i pludseligt at blive helt vildt irriteret på en blogger, så er det nok ikke unormalt. Det rationelle er at holde op med at følge vedkommende. Det nederen er at begynde at svine vedkommende til i mine hemmelighedsindsendelser. Lad være med det. Du ved, hvem du er.

Egne hemmeligheder (ikke omhandlende navngivne personer!) er som altid hjertens velkomne lige her! 😉

gvbjhnlkhbkjnkjhjnojnmijunujnoijnjnlkjnkjnmlkkhnkjnlkmkjnkjnlkkjnlkjnlkkmklaelnkjnlkpokpoksidestsidst

   

16 kommentarer

 • Michelle

  Dig, der har haft sex med 3 inden for 24 timer. Du er så mega fucking blæret!
  Meget mere magt til dig 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er også med på fødselsdagsflaget 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leise

  Altså, jeg knuselsker jo dine indlæg med hemmeligheder. Men nogengange synes jeg der ryger noget med, som ikke rigtig er en hemmelighed? F.eks. nummer 3 i denne omgang – hvordan er det en hemmelighed? Eller har jeg misforstået konceptet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hemmelighederne er en blanding af hemmeligheder, afsløringer, pinligheder og en ordentlig bunke andre ting. De kan være formuleret eller udtrykt på et væld af måder. Bag nummer tre ligger der – som jeg læser det – en stærk følelse, der er opstået med start i en SMS, hvorefter noget har udviklet sig. Om det er godt eller skidt, ved vi ikke, men det er tydeligvis noget, vedkommende ikke kan få sig selv til at sige til den anden part. Derfor er også det en hemmelighed. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Ha ha ha, til dig med lejligheden, der skal males, før du afslutter forholdet til din kæreste: hvis I fortsætter med at være venner, er han bitter over det i årevis. Jeg fik hjælp af en kæreste til at male blot én stue, og jeg havde flere gange forsøgt at gøre det forbi, men han blev så såret. Da jeg så endeligt gjorde det forbi, jamrede han over den ene aften, han havde brugt på projektet. Herre Jemini. Måske også, fordi han skulle være flyttet med ind i lejligheden. Men da manden kunne gå og male sammen med mig en hel aften uden at ville knalde på afdækningspapiret, så blev jeg klar over, at han ikke var den rigtige. Mit råd er bare, at du dumper ham nu, og så maler hele molevitten selv, mens du hygger dig med det. Det er jo kun maling. Ikke noget vanskeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Ok. Hvor mange af læserne har lige knebet en gang eller to 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha, den med flagene – jeg troede præcis det samme, indtil jeg fik en engelsk kæreste. Jeg var 22.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den med danske fødselsdagsflag kan jeg nikke anerkendende til!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Den med at føle sig bedre end det meste af familien – I hear you 👍🏻👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Host! Jeg tror vi er to om et nytårsforsæt om flere bækkenbundsøvelser – det kunne have været min hemmelighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha – skideskægt som altid:-)
  Jeg er pjattet med de her indlæg for de gør mig bare altid i godt humør…Tak af hjertet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er SÅ meget på den med fødselsdagsflaget! 😂😂 tænkte ikke på det som nationalflag, men fødselsdagsflag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisaberj

  Jeg havde det på præcis samme måde med det danske flag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedst og værst i 2017: En liste