Hvad hemmelighederne har lært mig, del 2

Jeg er jo Bridget Jones #312

kimjlk

1. Jeg har matchet med en mand på Tinder, der er så usandsynligt pæn, at jeg var stensikker på, at der måtte være sket en fejl, indtil han rent faktisk skrev til mig.

2. Det var et ret fint selvtillidsboost oven på en anden afvisning med ordene “du ser sød ud, men måske ikke lige min type”, hvilket alle ved er datingsnak for “du er ikke lækker nok til mig”.

3. Og i øvrigt også en ret fin oplevelse omkring det andet køn oven på scorereplikker, der er så dovne, at de reelt består af: “Neflix? ;)”

4. Min radiator i stuen kan bedst sammenlignes med ham der manden i Aftenshowet, der ville smadre kokosnødder med hånden og endte med at brække nogle knogler i stedet. Den kan bare ikke, hvad den tror, den kan. Jeg er forbi stadiet, hvor jeg går med varme sweatre og ovre i stadiet, hvor jeg går rundt med dyne på.

5. Hvis der er nogen, der står og mangler en julegave til mig, så vil jeg ret gerne have det her. (reklamelink) Det kunne være fint for en gangs skyld at eje noget i den kategori, der ikke ser ud, som om det er designet af en 12-årig. 😀

6. Min yndlingsjulekalender er stadig Frida på Rockerens instastory. Jeg kan relatere så meget, at jeg har bedt Cathrine om lov til at date Frida. Og fået lov, fordi jeg hører meget Nik & Jay!

7. Undskyld Frank. Du kunne for pokker bare selv være villig til at være julekalenderentusiast.

8. Jeg er tre dage bagud med min tv-julekalender, der i år (som alle de andre år) er Nissebanden i Grønland. Jeg er skuffet over mig selv, og jeg er sikker på, at Hr. Mortensen også er skuffet over mig.

9. I dag har jeg været til julehygge hos Lillemor, der mest gik ud på, at rundt regnet 100 bloggerbørn spiste alt det slik, de kunne komme i nærheden af, mens Børge (Lillemors hund) forsøgte at parre sig med skiftevis mig og Trine.

10. På vej til stationen, da vi skulle hjem, fik jeg forvildet mig ind i en sneboldkamp med Trines Alfred. Det var muligvis dagens højdepunkt. Man skal eddermame aldrig være for fin til en sneboldkamp! 😀

   

26 kommentarer

 • Har du fået din varme?

  Kæmpede flere år i min første lejlighed, alt formeret luft i systemet og jeg boede øverst.
  der blev ved med at komme luft i systemet fordi butiken der lejede gade lokaler havde sluttet en vandslange til systemet for at spule gulv 😲
  så fortsætter problemet bed udlejer/visevært liiige checke den slags uautoriseret af tapning.
  men ja tappe eller termostaten skal måske motionere. .. eller der skal luftes ud.
  Det skal dog ikke være noget der er nødvendigt ugentligt. .. for ikke at sige flere gange om dagen 😧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina W.

  Tænkte lige på dig da jeg så dette. 🙂 https://www.alt.dk/artikler/kat-17-gode-grunde-til-at-faa-en-kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg havde selv det modsatte problem med min radiator i sommer. Den ville ikke stoppe med at varme og det resulterede i akut opkald til VVS’er, som endte med at komme ad flere omgange. En dyr og varm fornøjelse. Det er nok desværre bare prisen for at bo i en ældre ejendom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg har selv været ved at jumpstarte min radiator, fordi den ikke varmede. Det var den der stift de andre nævner, der skulle løsnes lidt. Da jeg skruer termostaten fast igen, ødelægger jeg den. Kan man købe en ny termostat på nettet, tænker jeg tvivlende. Det kan man så godt! der er bare et hav at vælge imellem. Så jeg planlægger at tage et billede af termostaten, sende den til en eller anden wepshop over mailen. Så må de sgu sende en tilsvarende. Færdig!!
  Konklusion: få en anden til at ordne det for dig. Det er altså det nemmeste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Jeg vil bare sige, at jeg elsker alle disse handy-kvinder i kommentarerne! Jeg er også radiator-general herhjemme ✨

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   AHahaha, jeg ringer til min vicevært! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har det sneet og hvornår ? Jeg bor i Kbh og har ikke lagt mærke til sne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Med fare for at lyde som creepy stalkertype, så kommer jeg gerne med noget værktøj og giver et forsøg med din radiator 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Måske stiften i thermostaten har sat sig fast? Jeg husker min far løsnede den på en eller anden mærkelig måde med en skruetrækker. Det er vist ret normalt for ældre radiatorer 🙂 #fartricks

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg vidste ikke engang, der var en stift i thermostaten. Eller at der var en thermostat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Endnu et radiatortip: tjek lige om varmeføleren (hænger i en metaltråd) ikke er placeret forkert. Den skal ligge ved vinduet og ikke, som eksempel, hænge under en vindueskarm. Jeg har lagt mærke til at mange laver den fejl, og så kan den stakkels radiator jo ikke finde ud af at den skal lave varme jo.
  Ved overhovedet ikke om det er det der er problemet hos dig, men ser det ofte rundt omkring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Gad vide, om min radiator overhovedet har sådan en? Jeg tror hellere, jeg må ringe til viceværten! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har stiften sat sig fast? I radiatoren forstås 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Miriam! Hvis ikke du har læst det her – så gør der nu! GRÆD AF GRIN. Nogen har fået en computer med kunstig intelligens til at skrive et kapitel som skulle passe ind I Harry Potter- og her er der tegninger til. https://m.imgur.com/gallery/QkEyA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, er det nissebanden i år? – det er jo den eneste julekalender, som jeg sådan rigtigt kan li’. Og så er jeg gået glip af de første 17 afsnit. For høvled.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Har du tjekket, om du bare skal lufte din radiator? Søg på YouTube 😊 det er faktisk ret nemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Husk, at det er Hr. Mortensens fødselsdag i morgen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad hemmelighederne har lært mig, del 2