Efterlysning!

#Juleluder

img_5913Indlægget er sponsoreret af Ellos

Jeg bruger det hvert år, mit selvomfundne hashtag. Fordi jeg elsker julen. Kærligheden, hyggen, maden, musikken, stemningen og ja, tøjet. For jul er lig med adskillige anledninger til pænt tøj. Julefrokoster, kirkebesøg, familietamtam. Mit outfit i dag er nok mest sat sammen med en julefrokost in mente. Og gerne en af dem med en sød mand og en mistelten. 😉 Så jeg gik efter et klassisk Miriam-look – en smuk og relativt enkel kjole med elastik i stoffet og fokus på taljen, så min krop har mulighed for at tage sig bedst muligt ud. Jeg har nævnt det før, men lige præcis Ellos er fremragende til at skabe tøj, hvis man som jeg mægtig gerne vil følge moden, men også virkelig gerne vil gøre det med fokus på, hvad man synes er pænest på ens kropstype.

img_5921img_5916 Jeg skruede også en snert op for volumen. For det er vel jul. Så udover maxikjolen med den fine (og også praktiske) slids, gik jeg all in på røde satinsko. For hvis man ikke kan bære satinsko i december(/slutnovember), hvornår kan man så? Og så er de endda designet af Ida Sjöstedt og sat ned til halv pris. Jeg rundede af med en nissehue, fordi, well, se overskrift. 😀

img_5901img_5873Og fordi der var ekstra penge i budgettet, besluttede jeg mig for et look nummer to. Selvfølgelig til mig, men også til Frank. Og her er vi altså gået over i den helt anden grøft. Grimme juletrøjer. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er helt barnligt begejstret for den slags, og selvom jeg har en håndfuld af dem i forvejen, så skulle man da være et skarn, hvis man ikke lige kunne snuppe en til. Jeg valgte faktisk en af herremodellerne, fordi den var suverænt sjovest, men udover at være en anelse længere i ærmerne, så passer den fint. Og det samme gør Franks, som godt nok er lavet til hunde, men hunde fås jo også i kattestørrelser, så jeg bestilte bare en small, og så var der ingen ko på isen.

Siden billederne blev taget tidligere i dag har jeg fejret min nieces 10-års fødselsdag, og nu er klokken blevet lidt halvmange, så hvis I vil undskylde mig, så tror jeg, jeg vil sætte en pladderromantisk julefilm på og åbne en pose skumjulemænd. ‘Tis the season. 😉

   

22 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold nu kæft du er lækker i den kjole. Ja, altså, også ellers, men altså – nu har jeg også lyst til at købe den flotte sorte kjole. Det bliver vel nytår engang! Dog har jeg aldrig nogensinde prøvet en lang kjole, som jeg ikke ligner en lille rund smølf i, men tænker det måske er bedre til mig med slidsen foran end dem jeg ellers har prøvet.
  Er det mærkeligt at spørge hvor høj du er? Det giver måske lidt reference-ramme til hvor lang den vil være til mine 170 cm. og manglende evne til at gå i hæle 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg er 169, så det giver nok et ret fint indtryk af længden til dig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Der er for lidt billeder af Frank i juletrøje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Holy Moly, du ser da helt fantastisk ud i den kjole Miriam <3 Og var ikke klar over at du var i besiddelse af så lækre stænger oven i 🙂 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Seriøst, den juletrøje er genial <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Min ocd kan ikke holde ud at billederne ikke hænger lige over sofaen..🙄 Men på den anden side er det nu også befriende😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hahah! Jeg rykkede sofaen, fordi den var i vejen til et andet billede, og så fik jeg den vist aldrig flyttet tilbage igen. Jeg er ikke så deltaljeorienteret! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg er forelsket i Frank. Selvom jeg faktisk er allergisk over for katte. Han er toplækker, mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Jeg ELSKER din juleliderlighed 🙂 jeg har ledt lidt efter et best-of-julefilm på din blog for det må der jo være… men kan ikke finde et 🙁 det er muligvis fordi min telefon er håbløs, men her er i hvert fald et ønske om det! Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror ikke, jeg har lavet sådan et indlæg. Men det må jeg da næsten hellere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Shit hvor er du lækker i den kjole, mand. Jeg har ca. samme kropsform som dig (og vist også størrelse (når jeg altså ikke er højgravid som nu)), så den skal helt sikkert ligge kigges lidt ekstra på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Der er mega meget elastik i, det er lige før, jeg tror, der ville være plads til maven også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  (lidt malplaceret men mon ikke den går) frank er jo helt lækker, en lækkerhed der inspirerede mig til at få kat(te), jeg fik mine to gemmen en facebook gruppe og det er nok noget af det bedste der er sket i 2017 for mig (udover en lønstigning….) Så din kattedamethed smitter på en god måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Årh, det er jeg glad for at høre! Tillykke med din nye kattedamestatus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Hvilken størrelse tog du juletrøjen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterlysning!