Black Friday - Motherfuckeroversigten

Efterlysning!

soulmateI sidste uge var ovenstående en af indsendelserne i det faste indlæg, vi kører hver torsdag, hvor læsere anonymt kan indsende deres hemmeligheder. Og nu er der sket det, at jeg har fået en mail fra Jakob. Jakobs veninde så nemlig hemmeligheden og tænkte på Jakob, der havde fortalt hende om et møde med en pige, han ikke helt har kunnet slippe siden. Måske kunne det være hende? Og eftersom jeg i virkeligheden er en håbløs romantiker pakket ind i et tykt lag af kynisme, spurgte jeg Jakob, om jeg ikke skulle efterlyse pigen på bloggen. Og det fik jeg lov til.

Se, vi ved ikke, om pigen er hende, der indsendte hemmeligheden, men måske er det. Og hvis ikke, så er det måske en anden pige, der også syntes, Jakob var skidesød og også er ærgerlig over, at de ikke lige fik swappet numre. Så det er nu, vi tyr til magien ved de sociale medier!

Her er, hvad vi ved: Hun hedder Camilla/Kamilla, og hun mødte Jakob til Club Supreme på Ideal Bar i København lørdag d. 4/11. De talte lidt sammen i løbet af aftenen og delte også en lang krammer i høj kvalitet, men blev desværre væk fra hinanden, og kort efter blev Jakob nødt til at gå. Men han kunne mægtig godt tænke sig at se hende igen.

Så derfor: Er du en Kamilla/Camilla, eller kender ud en, der kunne være det, så spørg lige, om hun krammede Jakob på Ideal Bar og muligvis kunne tænke sig at gøre det igen. Og i så fald så smid mig en mail på miriamsblok@gmail.com, så skal jeg nok sørge for at formidle kontakt derfra.

Jeg krydser fingre!

   

15 kommentarer

 • Super aawwwiiiee 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Øv, det er min hemmelighed, og troede lige et kort øjeblik at jeg var heldig. Jeg hedder desværre ikke Camilla, og jeg bor langt fra København. Men jeg krydser fingre for at Jakob finder hende – Og hvis han gør, har min hemmelighed da i det mindste hjulpet andre med at finde (en mulig) soulmate 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Aaaarhmen alsår, hvor romantisk! Jeg er pjattet med det! 😍 May the odds be ever in their favor – eller noget i den retning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Miriams Datingservice! Jeg er VILD med det ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er jo et vaskeægte juleeventyr hvis det her bærer frugt 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg FREAKING ELSKER DET!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg hepper på de finder hinanden vi har brug for mirakel historie og god kærlighed ❤️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nu vi er ved romantikken- hvad med frier-hemmeligheden for noget tid siden? DEN gad jeg godt have en opfølgning på! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Den her jeg virkelig også tænkt meget på! Så den vil vi gerne høre mere om, hvis du altså ved noget? 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg ved ikke noget om frieriet, desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Kære Alle: Vi har desværre ikke hørt fra nogen Camilla, men Jakob har lovet at give en update, hvis han finder hende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ville det være den bedste historie, hvis Jakob finder Kamilla/Camilla 😀 Fingrene er krydset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh.. Hvor er det fint! Krydser fingre for Jakob!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Åh hvor sødt😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Omg! Der kommer forhåbenligt en opfølgning uanset resultat?! JEG KRYDSER SÅ MEGET FINGRE FOR DEM

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday - Motherfuckeroversigten