WTF: Min første emailadresse #3

Flirt og faldstammer

collagehjJeg har fundet en mand. Han er glad for Berlin, kommer oprindeligt fra Jylland og bruger ord som ‘fænomenologisk’ i et forsøg på at imponere mig. (Det er ikke noget, jeg antager. Jeg spurgte. 😀 ) Om der kan være noget i det, ved jeg ikke endnu, men det er en rigtig habil flirt. Så habil, at vi i går først fik sagt godnat klokken to, og derefter var jeg som altid 2-3 timer om at falde i søvn.

Da min dørklokke ringede i morges, var jeg derfor virkelig ikke i humør til at stå op. Pakkepost. Jeg henter den bare i morgen.

Og så hørte jeg en nøgle i låsen. Shit. Ikke pakkepost!

Hvad, jeg havde glemt, var, at i dag var dagen, hvor hele mit lejlighedskompleks skulle have renset faldstammer, og i den forbindelse havde jeg udleveret min ekstranøgle til viceværten i fald af, at jeg ikke skulle være hjemme. Men det var jeg. Hjemme, under dynen, uden tøj og med fremragende morgenhår. Og faldstammerenseren havde netop lukket sig ind under det indtryk, at jeg ikke var hjemme. I verdens længste sekunder forsøgte jeg efterfølgende at finde ud af, hvad den mest passende reaktion ville være. Hvis jeg begyndte at rumstere i mit soveværelse, ville han med garanti høre det (mine vægge er ret beset lavet af papmaché), og hvad nu hvis jeg ikke nåede at få tøj på, før han lige ville gøre opmærksom på sin tilstedeværelse. Det ville være sindssygt akavet, jo, blev jeg enig med mig selv om.

Så jeg gjorde ikke noget, og *puf* så var det metaforiske vindue lukket, og det gik op for mig, at førnævnte mulighed måske nok ville være akavet, men det er kraftstejlme også akavet at ligge i sin seng og trække vejret så stille som muligt, mens der er en mand, der går rundt i ens lejlighed. Men nu var det ligesom for sent at gøre noget, ikke? Man kan ikke bare stikke hovedet ud efter fem minutter og råbe: “TADA! Du vidste nok ikke, jeg var her, hva’?!”

Så ja. I dag startede jeg dagen med at lege stilleleg i mit eget soveværelse, mens Frank begyndte at råbe, at der var fremmede i lejligheden. Og jeg kunne ikke så godt tysse på ham, fordi det ironisk nok larmer at tysse, så faldstammemanden har ud fra sit besøg i mit køkken sandsynligvis konkluderet to ting: 1) Shit, hendes kat lyder som et forkølet får, når den miaver og 2) er det seriøst muligt for et enkelt menneske at spise mange clementiner?

Heldigvis tog det ikke mere end et kvarters tid, før han gik igen, og jeg kunne rejse mig fra min seng og undre mig over, hvordan man som 31-årig stadig kan være så håbløst akavet, at man sætter sig selv i en sådan situation. Eddermame dumt. Men hey, i det mindste har jeg nyrensede faldstammer!

   

31 kommentarer

 • Singledick

  Jeg synes vi hører lidt for meget om faldstammer og slet ikke nok om din flirt. 🙂 Hey, tænk hvis faldstamme-fyren faktisk var THE ONE? Tænk hvis han stod der i dit køkken og tænkte “Jeg fucking elsker denne her kvinde og hendes sindssyge kat og hendes overforbrug af clementiner” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg er håndværker.. Og det er sket MANGE gange, at folk er kommet ud 10, 20, 30 minutter og sågar 2 timer, efter jeg har låst mig ind i deres lejlighed. Det er ikke noget man tænker over. Folk kan jo have nattearbejde og derfor sove, når vi kommer tidligt om morgenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Ahahahahahahah!!! Kæft det er sjovt 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  HHahahahhahahahagah!!! 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hey, jeg er 33 og aner ikke hvad faldstammer er…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Seriøst?? Ordet giver da ellers lidt sig selv. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg ved godt havde en faldstamme er, men jeg fatter ved gud ikke hvordan ordet skulle give sig selv? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Jeg tror det har noget ned toilettet/badeværelset at gøre. Har det ikke?
   P.s. synes i hvert fald ikke ordet er selvforklarende 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg var sgu også nødt til at google det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha! Kender godt det dér med at overveje sine muligheder lidt for længe til at man får udelukket det meste af det og dermed ender i en situation der potentielt kan give én hjertestop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lavede samme trick for en måned siden, da der kom elektriker her… Han blev bare ikke kun et kvarter, men to timer. Og jeg skulle bare tisse mere og mere – men jo længere tid, der gik, jo mere akavet ville det være at åbne døren… Jeg er 32, så man bliver åbenbart ikke klogere med alderen 😬
  Men fedt med faldstammerne! 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Ha ha ha! Den måtte jeg lige læse højt for manden, som også var ved at falde ned af stolen af grin. Tak for et godt grin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hahaha. Love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg formåede så (dog som lille.. 10-12årig pige) at sidde på toilettet med ulåst dør i et tomt hus. Vi boede på en gård og låste aldrig hoveddøren. Vores “staldknægt” (på 16-or-something) kom så ind og ville spørge om noget, hvorefter jeg sad musestille på toilettet og håbede, at han ville gå igen – he didn’t.. Han åbnede selvfølgelig døren og fandt mig med bukserne om anklerne – ildrød i hovedet.. Not cool, not cool at all..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hahaha bedste indlæg ever!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  HAHAHAHAHAH! Elsker det 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg oplevede næsten det samme den anden dag. Jeg havde glemt at jeg fik rengøring og de var lige lidt tidligere på den end normalt! Så da de låste sig ind i min lejlighed lå jeg nøgen i min seng og med en gøende hund som lige ville advare mig om de fremmede mennekser i lejligheden! Gæt hvilket rum der ikke blev gjort rent i og hvem der lå og ventede på de gik så jeg kunne komme i tøjet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hold kæft hvor er det sjovt 😂 Og hurra for ny flirt! Det er SÅ hyggeligt 👏 Glæder mig til at høre mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF: Min første emailadresse #3