Senfølger

Lurerlivet

zalando-boozt-ginatriotJeg er nogle gange en anelse for slutty med mit VISA. Det indrømmer jeg gerne. Men nu er det november, og lige om lidt er det december, og jeg har kun købt én julegave indtil videre, så jeg er nødt til at være lidt påpasselig. Derfor bliver kortet som regel i lommen for tiden. Men derfor kan man jo godt lure, ikke?

For eksempel på..

1) Det er julesweater-sæson! Hos Gina Tricot kan man få en håndfuld forskellige gode til næsten ingen penge. Hele udvalget findes her.

2) Pludselig blev det koldt. Pludselig begyndte min hals at fryse. Pludselig ville jeg gerne have fat i et pænt tørklæde.

3) Jeg kan ikke engang huske, hvornår jeg sidst købte noget fra ONLY, men shit, jeg synes, den her er pæn.

4) Den her kimono dukkede op under nye varer (som jeg godt kan lide at browse), og jeg ved ikke, hvor relevant for årstiden den er, men pyt med det! Hvis den var i mit skab, skulle jeg nok få den brugt!

5) Der var rigtig mange, der gerne ville have fat i den der kjole fra H&M. Ikke bare af jer, men sådan generelt, og det fangede Gina Tricot vist, så nu har de lavet en næsten magen til.

6) I skal stoppe med at lave plisserede ting nu, for jeg kan tydeligvis ikke styre det. Men måske lige en julefrokostnederdel? Pæn, ikke?

7) Jeg synes tit, man kan spotte kæmpekæderne på deres prints. De er ikke altid lige i øjet. Det er det her. Minder mig enormt om Ganni, men til Gina Tricot-pris. Haps!

8) Jeg siger ikke, man vil få sig en klichéagtig juleromance iført den her hue, jeg siger bare, at de rigtig tit har lige præcis sådan en hue på i de sukkersøde julefilm.

9) Hvorfor går vi kun i blomstrede ting om sommeren. Fuck yeah, vinterblomster!

   

6 kommentarer

 • Kir

  Jeg har nr 3! Den er såååå blød og med fluffy ærmer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Et PS. Havde ikke læsebriller på, da jeg første gang så overskriften. Var ved at få kaffen galt i halsen. Luderlivet. Det var godt nok et drastisk karriereskift, var næste tanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Fuck yeah til nr. 9. Blomstrede ting og knald på farverne om vinteren. Jeg går også med mine blomstrede og mønstrede kjoler nu, med strømpebukser og en tynd cardigan over. Det kan man altså sagtens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg opgiver aldrig mine kjoler om vinteren – jeg tyr bare til tykkere strømpebukser!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Senfølger