Næste WTF-emne
   

12 kommentarer

 • Julie

  Jeg døde af grin over bonghjernen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Nu har jeg virkelig ikke kunne lige de to sidste ganges wft, de er kedelige synes jeg! Jeg har en idé til når du skal have nyt tema! Fordomme, dem har jeg ihvertfald en million af! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er svært at gøre alle glade. De fleste er heldigvis glade for dem. 🙂 Fordomme er ikke et emne, jeg har lyst til at tage op. Det vil træde rigtig mange mennesker over tæerne og skabe mere negativ stemning, end jeg har lyst til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Genialt indlæg!
  og som anja skriver, så ser man virkelig nogle geniale eksempler, når man skal ansætte nye medarbejder ..host… starfucker… host..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Elsker elsker elsker fckbiaaatch – hahahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BareEn

  Min er stadig den min første net flirt lavede til mig – Også med hans navn som kode😂✋🏽 (Er 26)! Håber virkelig ikke han stadig tjekker den hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  ELSKER den med den anonyme hund. Hold nu kæft hvor er den sjov, hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke R

  Den mail der er brugt til at skrive denne kommentar var min første nogensinde. laerke16. Jeg fik den som 15-årig, 15 var taget og jeg kan huske at jeg tænkte at så passede den jo til næste år. Jeg tænkte ikke så langt dengang 😌 Har en mere voksen sekundær adresse til jobsøgning i dag, men bruger som det ses stadig den gamle 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg sidder ofte med i ansættelsesudvalget på min arbejdsplads og hver gang dukker der kiksede e-mail-adresser op! Og vi kan være så skrappe at sortere fra, alene på baggrund af det… Sorry “bodega-morten@….com”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bb

  Jeg bruger også stadig min herre kiksede teenage e-mail adresse… jeps og nu er jeg læge – kan ikke overskue at ændre den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  HAHAHAHA!!! Hvor er det godt! 😂 Jeg sidder og griner højt. Den med sweaty Rikke og den anonyme hund er virkelig gode… Og ostehaderen, haha! Så må man VIRKELIG se det som et væsentligt karaktertræk ved sig selv, hvis man bruger det som sin e-mail…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg arbejder i et fitnesscenter, overraskende mange voksne har stadig denne type emailadresser 😳🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste WTF-emne