Sidste dag

Jeg er jo Bridget Jones #306

img_14271. Jeg er hjemme hos Frank igen. Han kan ikke helt beslutte sig for, om han er glad for at have mig hjemme eller vred, fordi jeg forlod ham, så han holder sig konsekvent 30 cm fra mig. Ikke længere væk, men hellere ikke tættere på.

2. Han virker i øvrigt til at være helt frisk og glad, og fordi min mor havde fået besked på at fede ham op, mens jeg har været væk, er han nu vant til fri adgang til vådfoder og bliver aldeles fornærmet, når jeg henviser ham til det tørre af slagsen.

3. Min krop er jo overordnet ikke verdens mest velfungerende, så efter at have været på farten i 16 dage er den nu kollapset med et brag. Jeg tror, jeg har omkring 45 i feber.

4. Jeg savner Dylan. Man bliver altså skrækkeligt forvænt af at have en bil til rådighed. Min sidste aften i Cape Cod gik jeg i én butik og besluttede mig derefter for at køre hen over parkeringspladsen for at gå i en anden butik. Der var måske 100 meter. Men det er også meget langt at gå, ikke?

5. Manager på mit sidste hotel: “Oh, so you had very nice weather the first few days?”
Mig: “Yeah, it was too hot to wear pantyhose so I had to shave my legs. I thought I was done doing that until spring!”
TMI, Miriam, TMI.

6. På mit første fly hjem sad jeg ved siden af en amerikaner, der trak vejret højere end noget andet menneske, jeg nogensinde har mødt. Ikke engang mine høretelefoner kunne overdøve ham, så jeg fik ingen søvn overhovedet.

7. Af samme årsag (og nok også lidt grundet punkt to) har jeg sovet 12½ time i nat.

8. Hvis man på sin instastory tilbyder færinge at tage Bingo-kugler med hjem til dem fra Reykjavik, vil rundt regnet 50 mennesker antage, at man tror, Reykjavik ligger på Færøerne.

9. …Og endnu flere færinge vil faktisk virkelig gerne have nogle Bingo-kugler, men desværre er de toldfri butikker lukket klokken fem om morgenen. Pis ogs’. Jeg ville ellers også gerne have haft en pose.

10. Nogen skal komme og tage sig af min indbakke. Den er svært negligeret, men jeg vil væsentligt hellere forsøge at spise min konstante kvalme væk med hjembragte amerikanersnacks. Højt at flyve, dybt at falde.

   

28 kommentarer

 • Josephine

  12,5 times søvn? Amatør. Sover 9 hver nat, gerne 10. Ofte i weekenden 12 timer i streg, men det er så også kun efter en særligt hård uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ikke noget værre end folk der trækker vejret højlydt – som i INTET! Det skulle lige være folk der slubrer og synker mad og drikkelse højlydt. Jeg føler med dig. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har set islandske Bingo kugler i både Irma og Normal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  nr 6!!! flækker af grin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det har været så fantastisk at følge med i din ferie! Det er bare generelt awesome at følge dig (og Frank) 🙂 Jeg drømte i nat, at jeg var i Boston! Tror jeg savner dine stories 😀 Hæhæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem og tak for 16 dages god underholdning 👏🏻🏆. Og hey – ubarberede, hjemmelavede benvarmere til novembervejret lyder fremadrettet som en god idé, nu du har fået snue! God bedring.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil hermed gerne beklage min Island-besked! Men jeg var ikke klar over, det var normalt at kende en masse færinge – dem møder jeg aldrig selv 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Der ligger en nordatlantisk butik i Kbh hvor man kan købe de Bingo kugler.
  Den kan findes på FB. Hedder ICE Food.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg deler kontor med én, der trækker vejret mere højlydt end noget andet menneske. Vi er kun os to i et lille kontor, og jeg er desperat. Tusind gange om dagen stopper jeg mig selv i at bede ham om at stoppe med at trække vejret. Jeg forestiller mig ligesom, at den ikke falder i god jord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Nr. 5 😂😂😂😂👏😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Ups glemte. Fakta har forbløffende god og billig is. Lige for tiden har de små bægre italienske specialiteter til 10 kr mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chrissy

  Velkommen hjem 🙂 Det har været en fornøjelse at følge dig på Insta. Håber du tager på nye eventyr ude i verden. Så jeg kan leve lidt gennem dig, ik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Du er heldig, min for længst afdøde siameser straffede mit fravær ved at bruge mit sengetøj som toilet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mona B

   Det gjorde den ene af mine orientalere også. 😫 Virkelig lækker uvane! Til sidst kunne jeg ikke engang gå ned med skraldet. Tal lige om separationsangst.
   (Velkommen hjem, Miriam. Og god bedring.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Noooo, evil! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste dag