Shhh... #195

Sidste dag

collagelknmlDet hotel, jeg boede på mine første dage i Boston, var det første, jeg bookede, og jeg gik essentielt udelukkende efter at finde det billigste sted. Og det var et godt sted. Stort og lækkert værelse, søde folk, godt nærmiljø. Men det lå helt ad helvede til i forhold til at komme ind til det centrale Boston på egen hånd. Det var før, jeg hentede Dylan, forstås. Jeg vidste godt, den offentlige transport i USA ikke just er fremragende, men jeg havde regnet med at kunne finde ud af noget. Det endte med at tage mig knap to timer at finde derind, hvor jeg skulle, så det gjorde jeg kun den dag. For det tog alt for meget tid og energi, som jeg hellere ville bruge på noget andet. Resten af tiden brugte jeg Uber. Og Uber er ret billigt, men det løber noget op med tiden. Skulle jeg gøre det om igen, havde jeg nok smidt Uber-pengene efter et lidt mere praktisk hotel. Som fx det jeg har tilbragt min sidste nat på.

Freepoint Hotel hedder det og ligger i Cambridge, kun et par mil fra Harvard, hvortil der i øvrigt kører en gratis shuttle. Så jeg tog derind igen i går. Jeg kunne ikke lade være. I princippet er jeg jo sådan set overordentligt begejstret for at være færdiguddannet, men jeg kunne godt overveje en lillebitte kandidat mere, hvis jeg måtte læse på Harvard. Det er et åndssvagt rart område. Virkelig behageligt – med mindre man begår den fejl at trampe rundt derinde i en Stanford-trøje, hvilket jeg var vidne til en ung fyr gøre i går. Shit, han fik nogle onde blikke! 😀

Jeg har ikke spist meget ude, mens jeg har været herovre. I hvert fald ikke sådan på rigtige restauranter. Men den sidste aften havde jeg alligevel behov for at sætte mig med et glas vin og suge stemningen til mig, så jeg slog mig ned på Beat Brasserie, der ligger nærmest midt på Harvard Square. De havde tilfældigvis en af mine yndlingspizzaer på menuen (noget med parmaskinke og ruccola), og så kunne mit hjerte ikke ønske sig mere. Det skulle da lige være et fly, der afgår om en uge i stedet for om otte timer.

I dag er jeg træt. Virkelig træt. Hvilket nok er meget godt, for jeg skal tilbage til dansk tid, hvilket betyder, at jeg mister hele min nat, så jeg vil virkelig gerne snige noget søvn ind på flyet. Jeg skal først flyve i aften, men da hoteldamen hørte det, var hun så fantastisk sød at tilbyde mig en late check-out, så jeg rent faktisk kan tage ud og nyde Cambridge i dag uden to kufferter på slæb. Kæmpewin!

Tusinde tak, fordi I har været med på sidelinjen på mit amerikanereventyr! Det har været en fest, og jeg er ikke helt færdig med at snakke om det endnu, men jeg glæder mig alligevel en lille smule til at komme hjem til hverdagen igen. Hverdagen og Frank.

   

22 kommentarer

 • Anja

  Ind imellem har jeg fået liiiidt spat af at følge bloggere på ferie. Men din tur og dine beretninger har været SÅ gode, underholdende og interessante. Få da lige et rejsebureau til at sponse en tur. Jeg er klar på sidelinjen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er jeg simpelthen så glad for at høre. Jeg har det nemlig på samme måde, så jeg har virkelig været nervøs for, om jeg var var dødirriterende! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Din tur har været superinspirerende! Jeg har i længe villet ud og rejse, men ikke gjort det, fordi jeg ville skulle rejse alene og det vidste jeg ikke om jeg turde. Singleness, lidt social angst, og alt det der, du ved.
  I torsdags bookede jeg fly og hotel til en tur til London – bare mig! Så tak, Miriam. Tak fordi du har inspireret mig og bevist, at man sagtens kan rejse alene og have en pissefed tur ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   SÅDAN! Kæft, du er sej, Sara! Jeg lover, at det er en dødbefriende oplevelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Skulle du ikke besøge noget familie mens du var derovre eller er det mig der er helt fra den? Det har i hvert fald været skønt at følge med i din tur her og på Instagram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Nej, ikke denne gang. Jeg havde løse planer om at besøge dem til Thanksgiving, men de blev aflyst, da jeg købte Boston-billetter. De bor for langt væk derfra. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har været inspirerende, modigt og fantastisk at følge med i din tur til USA! Tag os endelig med en anden gang igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det lyder som en god sidste dag 😊 Jeg har gjort samme “fejl”, da jeg for et par år siden besøgte Harvard i en Yale-trøje og havde samme oplevelse som ham fyren 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Tak fordi vi måtte komme med, det har været virkelig fedt! Sidder lige og overveje om jeg bare skulle copy-paste den på et tidspunkt, men ved sgu stadig ikke helt om jeg ville turde kaste mig ud i billeje og amerikansk trafik 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Billeje er helt easy peasy, og det samme er den amerikanske trafik. Næste gang ville jeg måske vælge et udleveringssted, der ikke så så centralt, og så ville jeg ikke være skyggen af nervøs!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det har været den fedeste tur at følge med i, så jeg donerer gerne en skilling en anden gang, hvis det betyder, du tager til USA igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det har været så skønt at følge din tur på instastories! Næsten ligesom at være med selv og giver måske mod på selv at tage en tur alene en dag. Tak ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helga

  men, hvad ville du gøre hvis du havde én dag tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du må gøre det igen – det har været fantastisk – og jeg har aldrig aldrig haft lyst til at tage til USA, men lidt lige nu 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så meget tak for at ha’ taget os med på din tur Miriam! Min kæreste og jeg har både sidste og forrige år været på fantastiske roadtrip i henholdsvis Californien og Sydstaterne, men det er nu alligevel noget helt særligt og ret unikt at følge din solo-tur. Jeg ville sådan ønske at jeg selv havde turde det den gang jeg var single, men er i hvert fald mægtig glad for at måtte følge lidt med i din tur ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det har været en helt fantastisk tur – meeeen det er nu heller ikke skidt at være af sted to. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh... #195