Jeg er jo Bridget Jones #305
   

20 kommentarer

 • JM

  Den sidste, min far synger stadig – for sjov – katten og ikke natten. I 1987 forstod jeg heller ikke hvordan natten blev lukket ind,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari-anne

  Jeg synes, at det kunne være sjovt, hvis vi kunne dele vores første skud på en mailadresse. Den gang var navnene mere opfindsomme, sjove og måske lidt upassende end i dag, hvor man typisk bare hedder sit rigtige navn.

  Da jeg skulle have min første mail som 12-årig-ish hjalp min veninde mig (dengang var det ret hipt og nyt alt der internet) med at lave den. Hun havde lavet en til sig selv: Fedt mule100. Dernæst lavede hun én til min anden veninde Pluto200 og til sidst fik jeg lov til at vælge, hvad jeg synes, var det fedeste og mest originale i hele verden:

  Diddl300
  (med ofir domæne, yeees!)

  Det skal lige siges, at jeg havde den email laaaaaaaaaangt op i gymnasiet. Lidt pinligt, når man fx skulle skrive en job ansøgning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanna

   Hahaha, jeg hed nannaelskerpoelse@hotmail.com i mange år! den eksisterer desværre ikke mere X)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Åh gud!

   Falaaaaaaaaaaaafel@
   Jeg tror vidst, at jeg elskede falafel den gang………….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   JAAA! Der må simpelthen være så mange alternative mailadresser, der går over i historien som de mest kiksede påfund nogensinde. Har selv fået et par afslag på jobansøgninger gennem tiden – og bebrejder naturligvis min daværende mail for det: onkel_fritte@hotmail.com. Tak for ingenting, Blockbuster!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh My God! Jeg har da altid sunget “fatter ik’ et ord” når jeg har skrålet med på “Indianer”. Ha ha, der lærte jeg noget nyt. Det gav sgu da heller ikke så meget mening 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Emner: Børn – egne og andres, ‘Den første gang’, mit værste knald, Sjoveste/skøreste juleaften, min vildeste festivaloplevelse mv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg måtte også lige fortælle en venindes mor, at Joey Moe ikke synger “Ringer til min bager” i “Banger til min Banger” – Lidt akavet samtale at skulle forklare at han synger om at have sex til sin egen musik og ikke bestiller morgenbrød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tusind tusind tak ❤️ tårerne triller, maven gør ondt og jeg kan simpelthen ikke stoppe med at grine 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, der ER jo lavet en sang om Michael, den er lavet af Shu.Bi.Dua (på samme melodi, bevares…)
  Det er i øvrigt kun et år siden, at jeg i netop den sang forstod, at de synger “Michael Learns To Rock” og ikke Michael Linserock” – hvilket slet ikke gav mening… Men jeg skrålede det alligevel vældig højt hver gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, Gud! Jeg dør!! Jeg sidder alene og tuder af grin 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Til dig med Michael, din veninde er måske ikke helt ved siden af alligevel, hehehehehe:
  https://m.youtube.com/watch?v=wP6uRkG1OM0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Altså, Shubidua har jo rent faktisk lavet en Michael sang med samme melodi som originalen… så kan veninden vel høre den…? 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Haha hvad synger Justin? Jeg har da troet ind til nu, at det var owl😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Haha! Jeg troede også at Tommy Seebach sang, at han kom fra Moskva 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så mange gode!
  At Nik og Jays: “Bounce med os når det går cha-cha” ikke var lig “bageren smager snot igår, cha-cha”, er en af dem jeg har leet mest af i mit liv.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På falderebet: Når Camila Cabello synger ‘Havana’ – er jeg så den eneste, der tænker hun synger ‘My heart is a banana’?….❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Shit, det er i en alder af 24 år først lige gårt op for mig nu, at krumme synger “en kineser i new York, og ikke en Hjort “

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er så mange gode i blandt! Er dog mest til dem med forklaring, for er åbenbart ikke så velbevandret i diverse tekster – og så bliver det hurtigt ‘man skulle have været der’-agtigt (;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #305