Hvad koster verdens sureste kat?

Treat Yo Self!

img_5594Indlægget er sponsoreret af GOODIEBOX

[Rabatkoden i dette indlæg er udløbet, men hvis man bytter den ud med koden “selvforkælelse” kan man i stedet få et ekstra produkt med fra Comme Deux til en værdi af 249 kr.]

Fans af Parks and Recreations vil nok genkende sloganet i overskriften, som (udover en upassende kærlighed til Chris Pratt) nok er noget af det bedste, jeg har taget med mig fra serien. Selvforkælelse. Det er vigtigt. Man skal huske at købe fødselsdagsgaver til sig selv. Man skal huske at ligge i badekarret en halv time længere end nødvendigt. Man skal huske at opmuntre sig selv med Ben & Jerry’s, når man har haft en rådden uge. Man skal kraftstejlme købe en stor, flot buket blomster til sit spisebord, når det eneste Tinder-mændene dur til, er “Oppe?”-beskeder klokken tre lørdag nat.

Og når man så lægger vigtigheden i selvforkælelse sammen med glæden ved at spare store mængder penge på kvalitetsvarer, så lander vi hurtigt omkring et koncept, der med stor sandsynlighed er kreeret specifikt til mig og mine sjælefrænder:

GOODIEBOX.

Vi snakker selvforkælelse på abonnement. En pris hvor alle kan være med. Produkter til langt større værdi, end man betaler for. Det lyder lidt næsten scam-agtigt – som de der kædebreve i 90’erne, der lovede gratis Bonbon-poser – men jeg lover, den er god nok. Jeg har tjekket… Grundigt! Kort og godt funker det sådan her: Hver måned dukker der en Goodiebox op med posten og gør din dag væsentligt bedre. (Come on, gaver gør alle glade!) Den koster 169 kroner inklusiv fragt. 169 kroner er to drinks på en halvdyr club på Gammel Strand, så selv SU-budgetter kan være med. Det er forskelligt fra måned til måned, hvad boksen indeholder, men det er altid lige i øjet til ‘treat yo self’-mantraet. Hver boks har et tema, som fx Festival Fever og Summer Fling, der udkom henover sommeren. (Lur på indholdet af tidligere bokse her).

Boksen, jeg viser frem her, er den nuværende, der går under navnet “Look Good Feel Better”. Det gør den, fordi den er opkaldt efter foreningen af samme navn, som er en humanitær organisation, der fokuserer på at forkæle kræftramte kvinder. Al overskud fra salget af denne boks går ligeledes til foreningen, så der er med andre ord tale om en win/win og forkælelse hele vejen rundt.

img_5597 img_5601Hver boks kommer med en indlægsseddel, der forklarer, hvad de forskellige produkter er og evt hvordan de bruges. Look Good Feel Better-boksen indeholder følgende:

Nivea Daily Essentials Sensitive Day Creme. (Jeg glæder mig til at prøve den her. Kh hende hvis hud svier, når hun græder til en Disney-film.)

L’Oreal Infaillible Les Accesoires Makeup Brush – den specifikke børste varierer fra boks til boks.  (Contour on fleek, bitches!)

Vichy Pureté Thermale Cleansing Gel. (Jeg har svoret til den grønne af slagsen siden 2012(!), så jeg er dødspændt på, hvad den blå kan.)

MaxFactor Masterpiece Max Mascara. (Jeg har brugt den lilla fra L’Oreal trofast længe nu, men den udtørrer simpelthen så hurtigt, hvilket er jævt sucky, når den er lidt smådyr, så jeg er klar på at give den her en chance.)

Elisabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant. (Det må næsten siges at være boksens pièce de résistance. Et moderne kultprodukt, som jeg satser på skal redde alle aspekter af min tørre vinterhud i år. Går du i Matas, koster den her creme alene 300 kroner. Hele boksen koster 169 kroner. Såeh, jarh.)

img_5580

Det praktiske:

Du får din Goodiebox tilsendt månedligt, altid i en badass kvalikasse med silkepapir og ubrudt segl for ligesom at forstærke selvforkælelsesfølelsen. Der er ingen bindingsperiode, så hvis budgettet en måned er ekstra stramt, eller du tager et halvt år til Tanzania, kan du altid opsige abonnementet igen. Hvis man en måned synes ens Goodiebox er ekstra bomb, kan man snildt lige stikke kundeservice et kald og bestille en ekstra til sin mor, sin bedste veninde… eller sig selv. 😉

Og det bedste af det bedste: Nu har jeg hele indlægget bralret op omkring, at boksen kun koster 169 kroner, ikke? Well, special price for you, som de rare sælger på det gule marked i Bangkok siger. Jeg har nemlig scoret jer en eksklusiv kode, så I kan spare 20% ekstra på Look Good Feel Better-boksen. Koden hedder Miriam20 og gælder frem til d. 16. oktober, hvor den næste boks udkommer. Med andre ord kommer prisen helt ned på 135 kroner inklusiv fragt, hvilket må siges at være ganske pænt taget i betragtning, at produkterne er 555kr værd(!).

Er du stadig i tvivl, så husk de tre gyldne argumenter: 1) Du støtter et godt formål. 2) Der er 20% ekstra rabat på en i forvejen latterligt god deal. 3) TREAT YO SELF!

Hvor signer man op? Det gør man lige her. 😀

giphy

   

28 kommentarer

 • Asdis

  Det er fantastisk, tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan simpelthen ikke få dem til at godkende koden… Det er det første jeg taster efter at have klikket på “Bliv medlem”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Altså, du skriver det i feltet og klikker på “indløs rabatkode” og så virker det ikke? Jeg har lige testet, og det virker for mig, men alternativt kan du prøve at kontakte dem og få dem til at fikse det manuelt. Koden er i hvert fald gyldig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg overgav mig og tændte computeren, nu virker det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Jeg var meget skeptisk omkring goodiebox, da det jo virker for godt til at være sandt. Men besluttede mig alligevel for at prøve. Det er nu 3 år siden, og jeg er stadig medlem. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg har en snigende fornemmelse af, at man bliver afhængig af det skidt! Månedlig overraskelsesgave? JA TAK! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Får du også noget hvis jeg bruger linket? Vil gerne også støtte dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Overvejet et stykke tid, men du gjorde udslaget. Håber du får “lidt”, DSK ej i aftes bestilte via dit link.
  Tak for din skønne underfundige blok M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg får lige en slat, så jeg siger tak – og god fornøjelse! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-Lotte

  Hej Miriam. Det har som sådan ikke noget med indholdet i indlægget, at gøre, men på begge dine seneste indlæg bliver ‘arkiv-bjælken’ ved med at være åben, så jeg ikke kan læse hele indlægget. Er det mon noget med Bloglovin, min iPad eller noget tredje? 🙂

  Ellers tak for en sjov og hyggelig blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er sikkert en tech-fejl. Jeg sender den straks videre! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nette

   Jeg har bemærket det samme på min iPad (og det ses også på andre blogs fra Bloggers delight).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Den burde være fikset nu – ellers råb endelig op igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hey Miriam! Kan rabatten på nogen måde komme os til gode, som allerede er medlemmer og har fået boksen (og ikke pønser på at købe en ekstra af denne måneds boks)?
  Knus fra en trofast læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Desværre ikke, det er et tilbud, der gælder nye medlemmer. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Måske lige værd at nævne, at det ikke er den samme børste, som følger med i alle boksene (: Jeg fik fx. en hvor der er børste i begge ender

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Arh, det vidste jeg faktisk ikke. Jeg tilføjer det lige. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det tænkte jeg nok, det var derfor jeg lige ville gøre opmærksom på det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Uuh kvali-produkter der er i den her! Når man at få denne box, hvis man bestiller nu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så blev den bestilt! Jeg håber du måske får noget for, at jeg har brugt dit link og rabatkode, for så er det jo faktisk både en god gerning OG selvforkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey – der var hverken dumle eller Ben&Jerry i min goodiebox. Jeg føler mig snydt 😃😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad koster verdens sureste kat?