Bang! Efterår!

A Day in the Life of Frank

Sneglen kører ugentligt med sin populære fredagsfølger, og flere af jer har givet udtryk for, at det kunne være sjovt, hvis jeg lavede noget lignende med Frank. Jeg har været meget insisterende på, at det ville være møgkedeligt, eftersom katte sover 18 timer i døgnet, men der bliver ved med at komme opfordringer alligevel. Så nu er I selv ude om det. Her er en typisk dag i Frankens liv. 😀

img_5175Kl. 8.45. Jeg står op og går ind i stuen, hvor Frank møder mig med et bebrejdende blik, fordi jeg tydeligvis vækkede ham i samme ombæring, og han kunne helt sikkert godt have sovet lidt længere.

img_5181Kl. 10.15. Jeg forlader lejligheden for at tage til et møde. Frank er forlængst begyndt at småblunde igen.

img_5182Kl. 13.05. Jeg kommer hjem fra møde og andre ærinder. Frank har vendt sig om på den anden side og registrerer ikke engang, at jeg er til stede.

img_5185Kl. 14.32. Badetid. Fra liggende stilling, selvfølgelig. Ingen grund til at bruge unødig energi.

img_519514.51. Jeg tilsniger mig nogle bellyrubs. Franks mave er helt, som jeg i min barndom troede, skyer ville føles.

img_519715.10. Frank forlader (for første gang) sofaen til fordel for madskålen. Men det må man tilsyneladende ikke fotografere. I hvert fald går Frank straks hen i hjørnet af stuen og ser en anelse mopset på mig.

img_520115.35. Katten har sneget sig op på sofabordet for at slikke resterne af min frokosttallerken ren. Der må han ikke være, og det ved han godt, så jeg fangede ham midt i flugten.

img_520316.10. Jeg spørger Frank, om han vil med ned at træne, men han har genfundet den gode plads på sofaen og virker ikke sådan super tændt på idéen.

img_520419.00. Jeg kommer hjem fra træning til et, let’s face it, ikke voldsomt overraskende syn.

img_521421.35. Det er vigtigt at huske at strække ud, når man arbejder hårdt hele dagen.

img_0099Kl. 23.55. Jeg lægger mig under dynen og får som altid besøg af Frank til nogle godnatnus, inden vi begge (især Frank) får noget velfortjent søvn.

And there you have it. En typisk dag i Den Grå Tigers liv. Riveting, right? 😀

   

45 kommentarer

 • Cille

  Åh hvor må livet som Frank være vidunderligt! Og livet MED Frank for den sags skyld. Min Rita (TV2 blev inspireret af mig ikke omvendt) er nok det komplet modsatte, jeg kan slet ikke se hvordan hun når at få sine 16 timers søvn! Hun har bytte med ind dagligt, hendes rekord er 4 mus på én dag, hun går i bad 15 gange på en dag og putter kun på mig hvis jeg ligger på den rigtige sofa og med det rigtige tæppe – ellers ligger hun sig på gulvet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MiriamsBlok

  Hahaha, jeg dør over Frank-kærligheden! I er så vilde! Jeg lover mere Frank i fremtiden! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Frank! Han har så meget personlighed og attitude. Der er ikke så meget pis med ham ❤️

  Lige præcis i dag har jeg været ude og se på en kat kraftigt inspireret af Frank. Nu skulle det være … så er der bare lige det med navnet. Vi tænker Maude. Men hvorfor lige Frank? Er der en historie bag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Næh. Jeg nakkede det fra en anden kat, jeg var lige ved at adoptere, indtil ejeren skiftede mening. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha, det er faktisk sjovt at se, for Frank er MEGET anderledes end min gamle kat. Havde han været mere som frank, havde jeg ikke været nødt til at give ham til nogle andre, men hans liv var langt mere…. aktivt. Alt for aktivt til en værelse på 2. sal uden adgang til have eller gård. Jeg synes indlægget var sjovt at læse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T.H

  Jeg er misundelig på Frank.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Frank for President! Han er bare for skøn! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S. E.

  Årh Miriam, du er min yndlings. Min (eks)kæreste og jeg er lige gået fra hinanden – han fik katten. Mere Frank ♥️ Det hjælper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Er NØDT til at kommentere – bare for at opfordre til Flere Frank Fortællinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Måske det hyggeligste indlæg nogensinde. Kunne godt klare nogle flere af disse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker, at det er DIG, der tilsniger dig belly rubs, ikke omvendt 😆 Og det var altså godt, du fik sofaen til at matche ham, så det ser så pænt ud, når han ligger der. Han er dælme sød 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mere Frank! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han udlever jo mit drømmeliv. Jeg har ikke sovet siden jeg fik børn (7 år…)
  Kh Sab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay, Frank! <3 Også gerne mere InstaFrank!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er Frank en British shorthair? 😻 Jeg er kæmpe fan af Frank! 😸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er vild med det <3
  Grå katte er så nice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Helt ubeskriveligt morsomt. Jeg griner ellers ikke særlig meget eller af særlig mange ting, men havde jeg ikke siddet i et tog, havde jeg grinet højt. Og jeg er en af dem, der ikke er til katte. Men Frank er godt nok nuttet. Og du er fremragende til at skrive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Fantastisk 😻😻😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Elsker det…! Mere… Fredags Frank…. 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Love it ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Nogle gange er nysgerrighed en underlig ting, men jeg har altså undret mig over følgende:
  Var han lige så glad for din gamle sofa, som han er for den nye? I de seneste mange billeder/snaps er han jo som limet til den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Han brugte også min gamle sofa rigtig meget, men jeg tror primært, det kommer sig af, at “projekt voksenbolig” har betydet, at flere af hans andre senge er røget i svinget, så nu bruger han primært sofaen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke til katte, men dette indlæg fik mig til at smile 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg bryder mig virkelig ikke om katte… men Frank er altså noget særligt og er den eneste kat, jeg kan lide, selvom jeg aldrig har mødt ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene V

  Mere Frank spam 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Måske Frank skal have sin egen insta konto 😂😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Haha jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Jamen Frank <3 han minder meget om min gamle kat, dog flyver hun over til madskålen så snart jeg begynder at rejse mig op af sengen om morgenen :p sover Frank så på sofaen når han er færdig med at sige gotnat? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er fan. Kom endelig med flere Franke-dage!
  Og jeg kan endda slet ikke lide katte! Men der her var ZEN 😍🐱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N.

  Savner helt at have kat…<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. Det kan godt være, du siger, du får lov til at være der. Men det er helt klart Franks sofa 😂

  Herligt indlæg! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Arh men det er jo fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg elsker elsker elsker det her indlæg! Og jeg elsker Frank ❤️❤️❤️ Og jeg kan faktisk slet ikke lide katte. Men Frank er bare så sød og det her indlæg genialt på alle måder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Apropos katte, så har jeg støttet bloggen ved at købe dette: https://www.zalando.dk/evenandodd-ure-black-ev451ma07-q11.html
  Det må da være passende, hva? 🙂
  Og tjek evt. også lige de andre katte-ure <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina b

  Elsker alt med Frank-mis – til info sover mine 3 gårdmisser også næsten altid, undtagen når de lige spiser eller fanger mus – og det tager ikke alverdens tid….. ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Lyder totalt som min Sirius! 😀 eneste forskel er han snakker helt enormt meget i de timer han er vågen, og hver aften får han et flip og løber lejligheden rundt i ca 10 minutter. og BUM, så han helt færdig igen bagefter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank er lækker! Og måske ikke så lazy som det ser ud …Du sku prøve at sætte et kamera op om natten – mon ikke han (som de fleste andre katte) er mest aktiv på dét tidspunkt?!? ….det var min i hvert fald 😉
  Passede jeg ikke på angreb hun mine fødder, hvis de stak ud af dynen. Hun havde det også med at sidde i mit daværende soveværelsesvindue – og så lande på min mave, når hun sprang ned derfra!! (At få 5 kilo kat, der landet, i maven er ikke den fedeste måde at vågne på! 😣)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Ind imellem er han aktiv om natten, men det er faktisk sjældent. Han er bare meget stille og rolig. Men han er jo også en ældre herre. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ahr men jeg ELSKER det her indlæg!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er han søøød 😻 Præcis som min Felix!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Frank ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hahaha, det her indlæg ryger straks i min top 10 over bedste indlæg fra din hånd! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Seriøst dit bedste indlæg til dato😻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bang! Efterår!