Hele historien, del 15
   

13 kommentarer

 • JM

  Ide til kommende wtf, hævnen er sød, de små ting vi gør når vores nær og kære irritere os, eller mod kollegaen der bare er for meget. Vil ikke høre fra alle de tjenere der spytter i maden.
  Den har garanteret kørt, men jeg kom i tanke om den, da jeg hængte vasketøj op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Jeg grinede så højt af den med trækævlen! 😂😂 Hahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grib, Fido, grib!
  (Gad vide hvad der skete? Må være enten meget grim hundelignende svigermor, eller også meget motoriksvag kaster ala jeg selv – jeg lo hvertfald – tanken om at se nogle få en grydeske i hovedet er jo ren Jackass)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luilui

  Jeg er FAN 😂😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Y

  Den unge McD medarbejder…. jeg oplevede noget lignende i 1999. Chicken nuggets var med i min ordre, men det var barbecue sovse IKKE og jeg havde tømmermænd!!!! Kan udmærket godt forstå din dårlige samvittighed 😐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mere af det, ja tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hvem fanden køber også Fanta?! Den var hun selv ude om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, lille misser, da! Det er lige som min frikanin, der altid overmega begejstret og morgenfrisk spæner rundt om benene på mig tidligt om morgenen, så jeg af og til kommer til uforvarende at sparke til ham, fordi jeg altså går fremad, og han død og pine lige skal ind foran. Kronisk dårlig samvittighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Haha, samme her, ved ikke hvor mange gange ugentlig jeg accidental sparker min Ninus i hovedet fordi han absolut skal rende ind foran mine ben! Hold kæft mand, det kan være det er derfor han nogle gange reagerer liiiiidt langsomt! haha… Og ps: Yay for fellow-frikaninentusiast 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hah! Fedest… altså, ikke at det er fedt, at vi kommer til at sparke vores søde ninusser, men alligevel skægt at møde en med samme problem ;-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Den med trækævlen!! 😂😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hele historien, del 15