Jeg har sluppet instahadet
   

20 kommentarer

 • M

  Dig der er bange for at sende en hemmelighed ind: Jeg sendte en ind og mine bedste veninder spottede med det samme, at det var mig. Heldigvis kunne vi grine af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johnsen

  Undskyld, hjælp mig lige – wha er va-jay-jay billeder? Og er en ‘guffer’ et blowjob eller wha?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Den med rødt hår står vi i.
  Min mand er mega meget rød håret og jeg er utrolig mørkhåret. Han har grønne øjne og mine er brune.

  Vores barn. Ja hun er 1 år nu og har lyst hår og blå øjne 😅😅😅 amen altså hvor kom det fra?? så
  Nu tror folk at jeg har været min mand utro. – tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Mig bekendt fødes alle børn med blå øjne. Det kan sagtens nå at skifte. Det samme med hårfarven. Min far er født utrolig lyshåret. Det blev rødt, da han var teenager, og er siden skiftet til mørkebrun 😊 Men jeg forstår din situation!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jeg elsker hemmeligheder. Man føler sig lidt mere normal, når man finder ud af at andre har de samme f* up tanker som én selv 😀
  Nu får jeg jo lyst til at se HIMYM (challenge aaaaaccepted).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dig med det leverpostejfarvede hår: Genet for rødt hår er et vigende gen. Det betyder, at det skal findes på begge forældres side, før barnet kan blive rødhåret. Hvis det ikke findes i din familie, kan du roligt knalde med det rødhårede postbud …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Min datter (4 måneder) er rødhåret, ligesom min tante på min fars side. Til gengæld er ingen i min kærestes familie rødhåret. Så det kan godt lade sig gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Mig bekendt fødes alle børn med blå øjne. Det kan sagtens nå at skifte. Det samme med hårfarven. Min far er født utrolig lyshåret. Det blev rødt, da han var teenager, og er siden skiftet til mørkebrun 😊 Men jeg forstår din situation!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   C – Men I har stadig genet begge to, selvom det ikke er synligt i familien 😊 Det er bare ikke kommet til udtryk før nu, hvor to forældre med genet har fået et barn. Tillykke med den lille ny!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Nåh ja, det har du selvfølgelig ret i. Det er lidt sjovt! Det var nok det eneste vi ikke havde forestillet os som en mulighed inden hun blev født 😂 Og ja, det kan naturligvis ændre sig mange gange ☺️ Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Øjenfarven skifter sjældent hos nordeuropæiske babyer. Og alle børn er ikke født med blå øjne. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg synes også Putin er fræk… 😐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tone

  Til dig der er bange for at få et rødhåret barn: Min søster og svoger har begge kommunefarvet hår, men har fået et rødhåret barn. Datteren ligner sindssygt meget sin far ud over hårfarven, så der behøver ikke opstå rygter om utroskab 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Til dig med det leverpostej-farvede-hår. Både min mand og jeg har leverpostej-farvet-hår – og vi har 3 rødhåret børn! De ligner heldigvis deres far så meget, at ingen kan være i tvivl 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Den med rødbeden 👌🏻😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Forstår ikke helt det med at spise hjemme inden et restaurant besøg, for at foregive at man ikke vil have særligt meget mad overfor veninderne…hvad skulle man få ud af det ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jeg gætter på at indsenderen antager, at adfærden får hende til at virke overskudsagtig og i kontrol (?), fordi man har et mindre behov for at indtage mad/kalorier end sine veninder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min kæreste – nu mand – var 29 og jomfru, da vi fandt sammen. Min ven påpegede, at jeg jo kunne lære ham sex præcis som jeg ville have det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Selv om manglende seksuel erfaring er et tabu, fordi det pr. konsensus tolkes som manglende seksuel kapital, så synes jeg, at det er skide charmerende, at en mand græder over et blowjob!!!! Han har jo længtes helt vildt, og én heldig kvinde har fået lov at være that special someone i hans liv. Desuden har jeg selv prøvet at være en mands første kvinde. Helt ærligt – han var fantastisk fra første færd. Han kyssede mig i gulvet, han var åben, han var dejlig. Jeg kunne altså ikke mærke nogen forskel, og da han hviskede til mig, at jeg skulle vise ham det hele, følte jeg mig som noget særligt. Jeg kunne nu ikke vise ham noget særligt, der er jo ikke én universel opskrift, det er da ikke et menukort, hvor det samme serveres, uanset hvor man vælger at spise.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har sluppet instahadet