Lampen
   

16 kommentarer

 • ane

  Hej Miriam.
  Jeg har været på ferie i 14 dage,og jeg har ikke læst dine blogge i de dage hvor jeg har været på ferie. jeg føler at du måske har underskud af læsere pga mig :p så bliver jeg sgu nødt til at læse alle de blogs du har skrevet de sidste 14 dage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Gad vide om det er en af mine søskende der har skrevet den med kartoflerne? :O 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Den med vinen og værtsparret 😮

  Jeg er stadig i chok. Findes der virkelig sådanne mennesker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Indtil det her emne kom på, har jeg undret mig over hvem der brugte anmodningsfunktionen på MobilePay. Men der er der så folk, der gør!! Det er satme det sjoveste emne der har været!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Det her er nok hands-down den bedste wtf-kategori, du har kørt, Miriam. Shit det er sjovt. Hvad i alverden sker der for alle de mennesker, der inviterer venner på middag og sender dem en regning bagefter!? Det er åbenbart (desværre) ret udbredt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det næste emne skal næsten være onde forringer. Sådan hvad er den ledeste måde du er blevet fyret eller har fyret nogen på…. eller den fedeste opsigelse du har givet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Til dig med Kærestens Marabou chokolade – det kender jeg alt til. Beholder min Marabou mint krokant ude på arbejde for tager jeg det med hjem æder min mand det. Og lige der deler jeg ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Den med at tælle kartofler, det gør jeg også. Men det er for at sikre, at der er nok kartofler til alle. Og altså ikke fordi jeg er nærig med kartofler 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   Min mor gør det samme, også for at sikre at der ikke er for lidt😊👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Jeg må tilstå, at jeg ikke tæller kartoflerne, men jeg gider ikke skrælle flere end nødvendigt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Er det generel roomie-opførsel? 🙂 Havde en roomie på et tidspunkt, faktisk en veninde, der flyttede ind. Jeg havde nogle krukker/beholdere stående i køkkenet, hvor vi havde fælles pasta, mel osv. i. Vi skiftedes til at fylde op, når der var lavvande i beholderne. Da hun flyttede, tog hun indholdet fra alle beholderne med… Kunne til nød have forstået det, hvis det var hendes beholdere, og det så var en nemheds-/praktisk løsning. Men nej, hun fandt lige en pose til hver beholders indhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg synes Søren fra 9.a
  skal politianmeldes 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Er det forkert at jeg er helt oppe at køre over min historie kom med og ovenikøbet er den første? 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hahaha, jeg havde det på præcis samme måde, da jeg havde indsendt en sexhistorie, som kom med som den første! Skrev straks til alle mine venner, haha 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily

   Hahah samme her med en sex historie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lampen