Hvem har tisset på din brunsviger?

Jeg er jo Bridget Jones #294

giphy-11. I dag tog jeg til Randers, hvor jeg skal være i en uge. På køkkenbordet derhjemme ligger de to meget modne nektariner, jeg havde købt til turen. Ser meget frem til at komme hjem til et bananfluemekka.

2. Det er i øvrigt både billigt og komfortabelt at tage bussen til Jylland – med mindre man sidder omringet af mennesker, der taler meget højt med hinanden eller i telefon. Jeg savner stillezonen.

3. Når jeg keder mig på turen, mimer jeg selvfølgelig ind i vinduet ved siden af mig, som om jeg er med i en musikvideo.

4. …Hvilket var super, indtil min sidemands reaktion gjorde mig opmærksom på, at der vist var kommet lidt lyd med ud. Fuck.

5. Der er fem blå mærker på mine lægge, og jeg aner ikke, hvordan et eneste af dem er dukket op. Hvordan er det muligt?!

6. Jeg har været så glad for 90’ernes nostalgiske moderenæssance, men nu er vi tilsyneladende på vej over i 00’erne? (Reklame/affiliatelink.) Det ved jeg ikke, om jeg er klar til. Jeg har fået nok Paris Hilton for en livstid!

7. I dag blev dagen, hvor jeg lavede en lille ufrivillig lyd ved synet af… kartoffelsalat. Hvad er det, de siger om små hjerner og små fornøjelser?

8. Forleden drømte jeg legit, at jeg var kærester med Ed Sheeran, indtil han dumpede mig, fordi jeg ikke var rødhåret nok.

9. …Det tog mig adskillige minutter, efter jeg var vågnet, at overbevise mig selv om ikke at farve mit hår rødt… Jeg kan ikke engang lide Ed Sheeran.

10. Jeg kan pt høre min mor ude i køkkenet forklare Frank, at hun virkelig gerne ville lukke ham ud, men “mor siger, du ikke må før i morgen.”

   

21 kommentarer

 • Det der med de blå mærker……..kender det godt😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minikat

  Apropo Randers, så holdt jeg i krydset ved Elvishytten i lørdags, da fire unge damer kører op på siden af mig. De havde øl/breezers (nok ikke føreren), kørte i en gammel rød spand…og havde tapet LOS LOSERS på siden med malertape! Vi voksne mødre hujede og gav thumbs up. #SKAM4evaz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Synes der er lidt kat over det med kartoffelsalaten hahah.. Som kat så ejer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vedr. Nektariner… been there. Har du ikke veninde med nøgle og hang til gratis nektariner?
  Vi har engang haft naboen inde og smide en kæmpestor og lækker madpakke (aka bærepose nærmest) til 4 personer ud… tænker det ville have været grimt efter en måned. Men det værste var næsten vi var nødt til at købe dårlig/dyr mad i flere lufthavne. Øv øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  #6 Har du set deres tie dye choker? Minder på billedet lidt om et misfarvet svedbånd..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nr. 9! 😂😂😂 jeg fucking elsker dig Miriam!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej du smukke Miriam!
  Jeg følger dig både her og på snapchat og nu er jeg simpelthen NØDT til at vide hvad du gør ved dine øjenvipper? De er så flotte og lange og sidder altid helt perfekt. Please del din hemmelighed med mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine S

   Jep, Laura, Miriams vipper er vanvittige! Desværre har hun tidligere skrevet om, at det primært er genetisk betinget. De ER bare lange! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er sandt, hvad Kathrine siger. Men jeg overvejer alligevel lidt at lave en video med min mascarapåføring, for den er der blevet spurgt en del til! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MereteB

  Little things please little minds 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Mine katte er starstrucked over at vide, at deres yndlings bloggerkat er i byen. 😂
  Velkommen til Randers, og festuge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Krydser fingre for at nektarinerne laver det der trick de nogen gange gør, med bare nærmest at tørre ind og blive rynkede!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har tisset på din brunsviger?