Den dansk-amerikanske alliance
   

25 kommentarer

 • Miriam en ide fra dette blog indlæg til nå ja ikke hemligheder med et sted at sende noget hemlig.
  http://hvidkaffe.com/?p=3720#comment-3431
  Sjove, mærkelige m.m. oplevelser når man bruger dba, trendsale m.m. for der ligger nogle gode grin
  selv om nogle jo kunne falde i et indlæg om nærrighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  For et halvt år siden havde jeg en veninde til aftensmad – på vej ud af døren sagde hun (af venlighed I guess) at jeg bare kunne anmode om nogle penge via mobilepay for aftensmaden. Jeg blev virkelig chokeret. Når man inviterer folk på mad/kaffe/kage/noget helt andet så kan man da ikke tillade sig at kræve penge for det bagefter! Så er det jo ikke en invitation – ikke i min forstand i hvert fald. Siden dengang har jeg ikke kunne lade være med at overveje om det er normalt at gøre? Og jeg har frygtet lige siden at jeg bliver set som værende grådig når jeg ikke (af venlighed) siger det samme til folk jeg har spist hos..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Sådan har jeg det også. Med mindre andet er underforstået eller aftalt på forhånd, så er det den, der inviterer, der betaler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  I min vennekreds (af studerende) får man altid en mobilepay-anmodning efter en gang aftensmad sammen, så for mig er det nu meget normalt 😊 Men jeg må sige, at en pasta-kødsovs til 100kr pr næse er en pænt fancy pasta-kødsovs 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  kan du ikke lave et indlæg hvor folk kan sende deres oplevelser med nærighed ind?? synes det er sådan et vigtigt (og underholdende) tema!!!! flere historier tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Madeleine

   Ja tak! Flere historier med nærighed, det er så sjovt et emne at læse om😂 Jeg kan ikke huske hvor fra, men hørte om en person som havde været til fest hos vært X, og dagen efter anmodede personen via MobilePay værten om det pant personen havde efterladt til festen. LOL! What the hell?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Møller

  Er så enig i Josephines kommentar om at ”nærrighed er en dødssynd!” 😉 Jeg har en tidligere veninde som ofte inviterede på aftensmad hjemme hos hende sammen med hendes to unger. En aften efter jeg var kommet hjem til mig selv, og middagen havde stået på boller i karry, skrev hun en besked lydende nogenlunde sådan: ”Hej ven, jeg anmoder lige om 33,50,- på mobilepay, da jeg har delt beløbet til aftensmaden ud i 4” – Altså, vi skulle splejse mellem mig, hendes to børn og hende selv. Jeg dør indeni når sådan noget sker, kan slet ikke magte det!!!!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Vi er SÅ enige. Véd så ikke, om mit indlæg ikke også kunne kategoriseres under “grådighed”, for de lidet beskedne ønskesedler var jo et vigtigt element i to af eksemplerne. Det skal tilføjes, at hvis man véd, at vedkommende har en stram økonomi, så synes jeg, at det er helt fair, at man deler udgifterne, men man bør varsles i god tid. Jeg er på alle måder selv et ret usnobbet menneske, der ikke selv vader i penge, og jeg elsker hverdagsmad, og det må man hjertens gerne invitere mig på, så kommer jeg gerne med desserten. Jeg havde det faktisk vildt dårligt over mine tanker om vedkommende, indtil der efter flere års venskab var så talrige tungtvejende eksempler, at jeg ikke kunne ignorere det. Når man så samtidig véd, at vedkommende køber dyrt tøj og skønhedsprodukter, gladeligt lader venner arbejde gratis for sig uden så meget som at invitere dem ud at spise som tak, så danner der sig et meget tydeligt billede af et nærigt menneske, der er meget bevidst om sine egne behov. Fik jeg fortalt, at hun engang ved en middag hos mig sagde nej tak til en portion mere, men bad om en doggy bag med hjem? Det fik hun da også. Valgte at se det som en kompliment. Men det var det vist ikke kun.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  Det med at knalde 2 på en uge uden prævention, har jeg også gjort. Og jeg er over 30 år. Lovede højt og helligt at det ikke skulle ske igen – men det er det altså.
  Sex er bare virkelig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Mon den ekskæreste er mig?? I denne sommer er det 17 år siden jeg sidst så min ekskæreste. Og jeg tænker stadig på ham, næsten hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Til dig med den lækre læge: Min kæreste er (ung) læge og får en gang i mellem beskeder fra unge kvinder som har fundet ham Facebook efter konsultation og “lige vil høre om han vil drikke en kop kaffe en dag” – så du er altså langt fra den eneste det tænker sådan. 😉 Og tror han bliver mere smigret end han fortæller mig. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg skal til Bali i en måned. Og det er altså rigtig nok 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var nok også blevet sur over sådan en opkrævning. Har ikke selv oplevet at blive opkrævet noget, men har da engang oplevet at folk tog snacks med hjem som der var splejset til. Det er også lidt nærigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 100 kr på pasta med kødsovs… Eh altså så skal det godt nok være i sær klasse….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg trængte til et lille grin i dag! – tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Jeg er også med på den med hårnålen. De skraber det ligesom ud i stedet for at trykke det ind. Har dog specielle hårnåle til dét formål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • V

   Også mig! Jeg elsker også at klø mig i ørene med hårnåle… Så meget, at jeg glæder mig til at komme hjem og aftenen, så jeg kan gøre der. Der er ørevoks på alle mine hårnåle…. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååh hvor er jeg vild med disse indlæg Miriam. De lyser altid lige lidt op, især i dag, hvor det er ret så overskyet😜
  Og hvor er det befriende, at læse om ting, man troede man var den eneste i hele verden der tænkte eller gjorde. Det her koncept er simpelthen så genialt fundet på!
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Uha, jeg tror også jeg ville have lidt svært ved at skulle smide 100 kr efter pasta/kødsovs 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cath

  Dig, der er “nærig” – skreg af grin, da jeg læste det! Blev engang opkrævet 75 kr. for lidt pølse og ost efter en house warming, hvor vi i øvrigt kom med gaver! Vi ser ikke værten længere og joker ret tit med veninderne om opkrævningen! Fik jeg i øvrigt skrevet, at jeg havde meldt afbud, men stadig fik en opkrævning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Min kollega hentede de tømme øl flasker dagen efter fest, alle tre stk. han havde haft med. Han blev sjældent inviteret igen det samme sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nærighed er nærmest en dødssynd i mine øjne. Meget ucharmerende. Blev for et par år siden inviteret til housewarming, blot til papvin, chips, Aperol og billige hotdogs til natmad. For så vidt helt okay. Bortset fra, at den billigste ting på ønskesedlen kostede 400 kr. Jo, man kunne da også give et gavekort til restylane på en skønhedsklinik. Dér kunne man så jo vælge at give hende for 100 kr., ha ha. Samme scenarie gentog sig ved fødselsdagen. Holdt et billigt sted, igen helt ok med mig, men efter x antal flasker vin var alt selvbetaling, og hun ville gerne fejres ved at skulle i byen, og der skulle man selvfølgelig også selv betale. Igen var ønskesedlen ubeskeden. Jeg løj og sagde, at jeg ikke kunne. Senere bød jeg på et glas vin for at fejre hende. Nada más. Ingen gave. Det følger med historien, at vedkommende aldrig er den, der på café rejser sig for at bestille, så hun skylder mig efterhånden for en del kopper kaffe. Min lyst til at beskæftige mig med hende bliver mindre og mindre…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gs

  Åååh jeg kendet det med franskmanden. Gjorde det samme, og det var tæt på det dårligeste knald ever!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Seriøst, er der noget mere ucharmerende end gamle mennesker, der spiser is? Tungen er overalt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg vågner også altid med “lige ved og næsten” orgasme, hver gang jeg skal tisse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dansk-amerikanske alliance