Jeg lukker og slukker

Projekt voksenbolig – Før/efter #3

img_4137 img_4192Stuen før og efter ny sofa.

Sponsoreret af Desenio

Nej nej, ingen blogpause til mig. Overskrift + teksten i citationstegn i går skulle forestille en karikeret joke som eksempel på clickbait. Fordi 48 timer næppe gør den store forskel, hvis man reelt har brug for en pause. Dermed ikke sagt, at jeg ikke lider af en seriøs omgang bloghjerne, men jeg kan egentlig meget godt lide det sådan. 😉 Beklager forvirringen, jeg skal sørge for at opfede ironien til næste gang! 😀

Og nu til det store øjeblik! Den famøse væg er endelig færdig, og der har været stor efterspørgsel på at se den. Måske bliver I lidt skuffede, for den er jo ikke sådan skrigpink, men jeg er virkelig glad for resultatet. Oprindeligt gik jeg og sukkede efter en helt mørk væg, men i sidste ende blev jeg enig med mig selv om, at det ville få min beskedne stue til at se lille og klaustrofobisk ud. Den rette løsning faldt imidlertid lige ned i skødet på mig, da Desenio tilbød at sponsorere mig nogle nye plakater til mit voksenbolig-projekt, og når nu jeg havde valgt en lys farve til væggen, var der pludselig frit slag til de mørkere farver på plakaterne.

img_4923img_4924collagenjlo

Der var uhyggeligt meget at vælge imellem, og jeg har sjældent brugt længere tid på at vinduesshoppe, før jeg besluttede mig, men til sidst faldt jeg hovedkulds for først den ene, så den anden planteplakat i nærmest latterligt pæne nuancer og for at bryde farvepaletten en anelse, smed jeg en ballerina ind i midten. Som prikken over i’et, valgte jeg at sætte alle mand i guldrammer, og jeg er virkelig glad for det endelige resultat. Der er så fint med både forskellige farver og kontraster og udtryk i det hele taget.

Fordi jeg er et overordentligt godt menneske, runder jeg lige af med en bonus. Fra i dag til og med torsdag d. 3. kan I nemlig få 25% hos Desenio, når I bruger koden MIRIAM25. (Gælder ikke Handpicked og rammer.) Go forth and shop! 😀

img_4919

   

46 kommentarer

 • Katrine

  Hej Miriam 🙂
  Jeg elsker den lyserøde farve, og måske har du nævnt det før, men hvilket mærke er malingen? Jeg må fluks male min stuevæg 👏 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Miriam! Hvor er det bare super flot! Hvad størrelse er dine plakater? Jeg overvejer at købe de samme, men er lidt i tvivl hvad størrelse de skal være.
  Håber ikke du har svaret på dette allerede, har lige kigget kommentarerne igennem og kunne umiddelbart ikke finde svaret.
  På forhånd tak!
  (Elsker din blog, jeg læser hvert eneste indlæg du laver <3)

  Knus Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hej Trine! Min er 50×70, og de er faktisk større, end jeg havde troet, men heldigvis den perfekte størrelse til min væg. Motiverne er virkelig pæne, men vær obs på, at de mørke er MEGET mørke, Væsentligt mørkere, end de fremstår på Desenios hjemmeside. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Skideflot ser det ud. Mon du vil af med en farvekode på den fine lyserøde farve?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Tak! Farven hedder 3424, og selvom jeg fik købt besluttet mig lige hurtigt nok, så er jeg SÅ glad for resultatet. En virkelig smuk farve, der er diskret, men stadig speciel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Den farve 3424 er en slags lilla farve når man søger efter den på deres hjemmeside. Den er da rosa, er den ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jo, jeg ville bestemt kalde den rosa, men det kan godt passe, at den har nogle lyslilla undertoner. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Så fint – og Søstrene Grene har nogle rigtigt flotte velourpuder i rosa/lilla nuancer, de kunne stå godt til væggen 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Søstrene Grene er guld på interiørfronten for tiden – men jeg tror faktisk, jeg er mere til kontrasten med det grønne. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Stort tillykke med din nye stue, håber du bliver rigtig glad for det fine resultat ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er ellers ikke til lyserød, men det er godt nok en flot farve! Den passer så fint ind med tingene og giver rummet et skønt skær af liv og hygge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Tak Louise! Jeg føler virkelig også, jeg helt tilfældigt væltede ind i den perfekte farve. Tak til farveguderne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes det ser rigtig godt ud og så er du med til, at give mig inspiration til min nye lejlighed, så tak for at dele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow – cool nok!
  Du er sgu da go’ med en pensel..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Well, hvis man kommer helt tæt på, er malertapen ikke just sat snorlige, men så skal man bare lade være med at gå helt tæt på. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Yes man! Ser bare SÅ godt ud 😁 Synes virkelig du har valgt pæne fotos, rammer og farvepalet generelt.

  Forslag til næste trin i processen: Overvej at opgradere dine brandalarmer. Vældig voksent og vældig vældig vigtigt ♥️ Snak gerne med en ekspert, men herhjemme har vi én pr. rum (ja sgu), de sidder i loftet, og er de der ‘kloge’ der kan kende forskel på forskellig slags røg. Don’t ask, mandens opgave 😉 Selvfølgelig nok ikke verdens pæneste opgradering man kan lave i sin bolig, men vi skal allesammen passe på Miriam 😁 Få noget spons ud af det evt?! Det må næsten kunne lade sig gøre…

  God dag til dig i din nye lækre stue! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg gætter på, du taler om den hvide cirkelfarvede tingest oppe ved loftet? Det er ikke en brandalarm, det er en udluftningskanal. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Nej, faktisk ikke 😊 Jeg smider bare altid om mig med lige dét råd (slash blander mig fuldstændigt upassende og ufortrødent), fordi min fætter engang var meget uheldig med brand i sin lejlighed og kom meget dårligere stillet ud af det på grund af manglende + dårlige brandalarmer. Så vi er i min familie blevet utrolig bevidste om vigtigheden af det. Så det var blot lidt uopfordret virtuel kærlighed, der (semi) passede ind i temaet 😊

   Håber du har en skøn aften og kan slænge dig veltilfreds i sofaen med en bog/film/glas vin/is 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Nå for Søren. Jamen det må jeg jo overveje så! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hvor ser det pissegodt ud! Jeg går selv og drømmer om en grøn væg i min stue, men jeg har ikke helt overblik over, hvor stort et arbejde det bliver – tl;DR jeg er MEGAFAN af projekt voksenbolig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det var klaret på tre dage. Og hvis jeg havde været lidt mere effektivt, kunne det snildt have været klaret på to! Det hjælper enormt, at man bare kan skubbe møbler og sådan væk fra vægge, og at resten af stuen i øvrigt er brugbar imens projektet står på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone e

  Jeg elsker projekt voksenbolig!
  Jeg tænkte også at et tæppe kunne være fint til. Jeg bruger selv mit til at skjule et uperfekt gulv 😎 Men hos dig skal man jo også tage højde for Franks pels og klør 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg drømmer mere om at få en gulvmand forbi og slibe hele herligheden… Jeg er endnu ikke hoppet med på tæppets renæssance! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil bare sige det ser vildt godt ud.
  Ingen “gode” råd fra mig, om hverken gulvvask, tæpper, kattebakke eller andet. Kun et stort tillykke med din fine stue, og vigtigst af alt, så er du glad for den 😊
  Tak for en skøn og ærlig blog.
  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Mette. Det er den bedste kommentar, det overhovedet er muligt at skrive! Tusinde tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa, hvor er det flot! Lige da jeg så, du var ved at male alting lyserødt, forstod jeg det ikke. Så kom jeg i tanke om, at din sofa er grå, og så gav det alligevel god mening, for grå og lyserød har alle dage været et fantastisk mix!
  Og nu, sammen med plakaterne, er det da bare helt perfekt ❤️ Stort tillykke med din nye stue, kære M ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Er det franks kattebakke, der står ved siden af sofaen? 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeps. Jeg har et københavnerbadeværelse, så der er ikke plads til den slags derinde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Sagt i bedste mening; det ville gøre en verden til forskel for din voksenbolig, hvis du lige fik vasket dine gulve ordentligt. Skur dem op og behandl dem med hvid sæbe. Easy peasy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg vasker mine gulve jævnligt, men de er er hvidlakerede, og der er grænser for, hvor meget selv Probat kan gøre. Det er slid, ikke skidt, der gør farveforskellen, og den kan kun en nedslibning eller en ny lakering klare. Så ikke helt så easy peasy. Jeg har forsøgt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Dagens mærkeligste kommentar (indsæt selv smiley som græder af grin).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Sikke dog en underlig og malplaceret mor-kommentar, Frederikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Sikke en træls kommentar… Siger du også til folk du besøger at de trænger til at få vasket gulv? Miriam inviterer os alle ind sit hjem, og det er jo ikke anderledes blot fordi vi bliver inviteret ind via billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Jeg havde ikke skænket gulvene en tanke, og jeg synes stadig ikke, når jeg kigger på billederne igen, at de er grimme overhovedet. Er det bare mig der ikke fatter noget om trægulve? Jeg synes dit hjem bliver flot! Det pynter gevaldigt med de nye tiltag. Fan fan fan.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Sophie, de er ikke heeeelt gode, det er sandt. Du kan især se forskellen under sofaen, hvor gulvet aldrig er blevet betrådt, hvorfor det er en del lysere. Men sådan fungerer slid nu engang. Personligt generer det mig dog ikke voldsomt. Og tak for de søde ord – jeg er også virkelig glad for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså edderpænt! Jeg synes det er en meget rar farve, meget rolig, tænker man ville blive lidt for hurtigt træt af skrigende pink, mens det der er en behagelig farve at se på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det var præcis min tanke, så jeg var bange for at gå for skrigende. Jeg synes, den endelige farve er dødflot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde Riggelsen

  Hej Miriam. Det ser godt ud! Hvad med et tæppe under sofabordet og evt. sofa også?

  Vh. Didde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg overvejer det, men er en anelse skeptisk, for jeg er egentlig ikke den store tæppefan. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Et tæppe under sofabordet vil suge dejlig meget kattehår til sig. Fordel: mindre tumbleweed-pels på tværs af stuen. Ulempe: kan være virkelig trælst at forsøge at støvsuge fri for pels. Ulempe #2: tæppet forbliver ikke pænt hvis katten beslutter sig for at det skal bruges til at kradse kløer i. (Fordel: måske kradser katten mindre kløer i sofaen…)

   Vi har netop afskaffet vores tæpper. Det er nemmere at køre hurtigt med støvsugeren (en dyson animalpro, den fra tv! Den er et bæst, siger jeg dig!) over hele gulvet end at ligge på knæ og frisere kattepels ud af tæpperne…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Didde Riggelsen

   Jeg har selv to katte og et kugletæppe. Jeg synes ikke, det er svært at gøre rent. Men ja, man kan da godt se i ulden, at de kradser i det. Det er dog ikke markant, synes jeg. Ligeledes kan man se på min sofa og trægulve, at jeg har katte (og kradsetræet i stuen ;D). Sådan er det jo. Jeg er i hvert fald både glad for mine katte og mig tæppe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lukker og slukker