Så hvad kommer ikke på bloggen?

Jeg er jo Bridget Jones #292

bridget-jones-underwear1. Typen, der har nederdel på og åndsfraværende får kradset hul i et sår på knæet. Jeg gik rundt i to timer med en blodsti ned ad min læg, før jeg opdagede det.

2. Min vicevært er også Bridget Jones. I hvert fald har han skrevet en vred seddel, hvor han gør opmærksom på, at han den første august vil fjerne alle ikke-autoriserede vaskelåse fra tavlen, så han er sikker på, at ingen snyder sig til ekstra vasketider. Vores vaskelåse er bare almindelige hængelåse. Som man dermed sagtens bare selv kan fjerne før den første og sætte op igen den anden.

3. Frank har aldrig være den store jæger, hvilket aldrig har gjort mig noget, men lige i øjeblikket ville jeg virkelig ønske, han med Dexter-mentalitet ville gå efter den flue, der konsekvent vækker mig om morgenen, før fanden får sko på.

4. Arh, Post Nord. I dejlige mennesker. Hvorfor dog levere en pakke til postbutikken lige ved siden af mig, når man i stedet kan levere den meeeeget længere væk?

5. Cyklede modvilligt op efter pakken alligevel. Der var lukket. Det viste sig, at de åbningstider, jeg havde googlet mig til, kun gjaldt det tilknyttede postmuseum og ikke selve posthuset.

6. Hvorfor fuck finder der postmuseer?!

7. I min søgning efter slå-om-kjoler, stødte jeg på den her sag. (reklame-/affiliatelink) But why? Carries naked dress kan i hvert fald se sig slået.

8. Gif’en er en visuel præsentation af de trusser, jeg havde på til træning forleden, før jeg fandt ud af, at mine nye træningsbukser er gennemsigtige.

9. Kom i øvrigt hjem med en muskel i låret, der insisterede på at spasme let resten af aftenen. Som om den prøvede at morse til verden. “Hjælp! Hun prøvede at squatte i dag!”

10. Jeg har som forudset malet mig selv i håret. Jeg havde imidlertid ikke forudset, at så lys en farve bare ligner store plamager gråt hår rundt omkring på mit hoved. Så det er sexet.

   

15 kommentarer

 • Madeleine

  Haha, hvad sker der for fluer og deres ansigts-besættelse? Hvorfor lige ansigtet???😂 Lad mig sove!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Når man ligger under dynen, er ansigtet vel det eneste, de kan komme til?? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Miriam!
  Jeg er VILD med GIF’s. Jeg synes de er så sjove, og der findes en, der er perfekt til alt.
  Dog har jeg et lille problem. Jeg kan simpelthen ikke få dem sat ind i mine blogindlæg, så de virker.
  Jeg har formået at få det tilat lykkedes to gange, men jeg ved simpelthen ikke hvad jeg gjorde. Og nu er der simpelthen umuligt for mig, at få det til at virke igen. Øv altså. Ja, du må gerne synes jeg er en teknikspasser, det synes jeg også lidt selv lige nu… Så hvordan gør du det?
  Jeg håber du vil hjælpe mig med mit problem😅
  Kram Tilde
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hej lillelyng. Hvis du er på WordPress, skal du bare gemme en gif og indsætte den som et helt almindeligt billede. Som regel kan man nemt google sig til teknikhjælp, hvis man er i tvivl om noget. WordPress har et meget hjælpsomt forum. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm her det så gls der insisterer at nærmeste pakkeshop skal bruges, selv om afsender har sagt brug en anden (specificeret) fordi nærmeste er 200 m tættere på og 2 timer længer væk (tak offentlig transport)
  Heldigvis tog firma sagen i egen hånd og har bedt gls tage sig sammen og lever i aftalte pakkeshop…. tak så behøves jeg kun bruge 1-1 1/2 time på at hente istedet for minimum 5 timer (altså hvis der ikke er kø, og busserne opføre sig pænt, og jeg ikke skal tage om vej ectra)
  Endnu har postnord da ikke kludre i postbutik…. men der heler ikke så mange at tage af 😕

  Nr 1 det gør jeg også…. ofte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det kommer måske an på, hvor man bor. Jeg har i hvert fald en håndfuld GLS-shops inden for et par hundrede meter, så selv når de fucker op, er det ikke en katastrofe. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Svar ja det kommer meget an på hvor man bor
   jeg bor på landet, sååå

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Mht kjolen så skal der da bare en sød underskole til. Men hvis Gina vil stå ved sin styling, så forstår jeg virkelig ingenting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dig 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Når du alligevel er på Postmuseet (i Nørregade går jeg ud fra?) så snup en kop kaffe i cafeen på øverste etage, der er vildt god udsigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Ikke I Nørregade, nej, på Østerbro. Endnu mere åndssvagt, at der er mere end et! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Den med posthusets åbningstider har jeg også stået i. Så aflever da min pakke i Irma og ikke på Øster Allé hvor der tilsyneladende ikke er normale poståbningstider 😠

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hvad kommer ikke på bloggen?