WTF: Min særhed #4

Agurketid // bloglove

img_0923Det er lang tid siden, jeg har skrevet et indlæg med anbefalinger af små blogs. Jeg elsker jo ellers små bloggere. De har gerne lidt flere originale indlægsidéer, og de tør ofte lidt mere. Jeg sparer altid op, indtil jeg kan anbefale tre, men denne gang nåede jeg kun til to, før jeg opdagede, at den ene i mellemtiden er blevet nedlagt igen. (Som mange andre af mine gamle anbefalinger, i øvrigt. Hyl.) Det var ellers sådan en af de gode med mænd og sex. Why, Rikke, why? Kom tilbage!

Den anden blog på min liste er jeg desuden lidt varsom med at kalde lille. Dels aner jeg intet om dens statistikker, og dels føles det helt forkert, for Karoline, der står bag den, er en af bloglands grand old ladies. Det var hende, der i sin tid gik under navnet Dines the Infotainer, og nu har hun startet en ny blog, der hedder “I carried a watermelon“. Selv hvis det ikke havde været Dines reinkarneret, havde hun overvundet mig på navnet alene. Jeg er og bliver en sucker for referencejokes.

Karoline er en af dem, der går op i ord. Faktisk er hun en af dem, jeg engang imellem bliver temmelig misundelig på, fordi hun skriver så godt. På hendes blog finder man alskens strøtanker, og der er både lette, underholdende indlæg og de mere tunge, der handler en del om sorg, fordi Karoline for ikke så forfærdeligt længe siden mistede sin mor. Det er både svært og rørende at læse, men også virkelig rammende.

Kender man ikke allerde “I carried a watermelon”, er det med andre ord en blog, der har min varmeste anbefaling.

Og for lige at blive i samme – eller i hvert fald en nærliggende – boldgade, så er det agurketid for fuld skrue i blogland. Eller, det er i hvert fald meget de samme temaer, der kører, og jeg når bare ret hurtigt en grænse, når det kommer til at læse om andre menneskers ferier. Jeg bliver sådan lidt Grinch-agtig af det, og det vil jeg helst undgå. Derfor søger jeg igen at udvide min bloghorisont, og der plejer I at være ret stærke! Jeg er ikke til hardcore mode- eller træningsblogs, og jeg vil hellere læse blogs end se blogs, så det må gerne være noget, hvor bloggeren bag har en vis skrivelyst. Og det siger nok sig selv, men det er selvfølgelig ikke nødvendigt at anbefale mig RockPaperDresses, Sneglcille og andre i den dur. Dem kender og elsker jeg allerede!

Som altid er selvpromovering i øvrigt a-okay, for det kan være drønsvært at råbe nye læsere op, og der er sikkert andre end mig, der kunne bruge nogle nye blogs at følge. Og med de ord, er anbefalingerne jeres. Hit me! 😀

   

42 kommentarer

 • Prøv Jagten på jahatten! Forholdsvis ny blog med god, bidende sarkasme og tanker om stort og småt. 😀

  jagtenpaajahatten.dk (Også at finde på Facebook, Instagram og Bloglovin’.)

  Citat:

  “Jeg har smidt min jahat væk efter i mange år at have fungeret som magnet for modgang, uheld og elendigheder.

  Nogen vil sige, at jeg brokker mig. Det er slet ikke tilfældet. Jeg er nærmere en inkarneret brogger.
  Jeg brogger om min vej mod genforeningen med jahatten. Om skæve tanker. Og det, jeg møder i min hverdag. Hvordan er verden, når man ikke har jahat? Og er der en ny på vej? Det bliver umådelig spændende.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kulturkulten.com -kultur, debatter, stort og småt. Og en masse om lækker litteratur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej du skønne kvinde.
  Jeg er vild med dit fokus på de mindre blogs. Efter 3 måneders hårdt arbejde og nu en færdig blog som er lavet fra bunden, er jeg endelig i gang. Men ja det er skisme svært uden et netværk i ryggen. Men der må jo bare arbejdes hårdere 😉
  Kig meget gerne forbi http://www.deniseamandaogmig.dk hvor jeg skriver om mad, oplevelser og velvære (ikke som i træn en helvedes masse, men mere i retning af, at gøre mere af det der gør glad. Det er ret nyt for mig, at være i en proces hvor jeg lytter mere til mig selv end alt andet udefra 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså bortset fra at jeg pga flytning, og efterfølgende strækkende pc (og længer skriv skal ske på pc for mig) så ville jeg da elske lidt besøg hos mig…… jeg absolut lille.

  Lover masser af hunde billeder

  Min-servicehund.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle gode anbefalinger! Dejligt med nyt læsestof. Jeg blogger selv på gadebarn.dk og du/i skal være mere end velkommen til at kigge forbi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MiriamsBlok

  Tak for anbefalinger! Jeg glæder mig til at se nærmere på dem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altid velkommen forbi min på http://www.ninaneerdal.dk. Elsker også at skrive, selvom jeg i sin tid mest troede det var for billederne jeg elskede blogverdenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteJunker

  Jeg fulgte engang hende her http://trixyworld.dk/ som desværre ikke blogger så meget mere. Men hun skriver fantastisk og i sær kan jeg anbefale “Ze Låvestory” hvis man elsker Miriams føljeton om Redaktøren. Blogger er ret low tech og uden spons så, så hvis man vil læse føljetonen skal man evt søge på bloggen eller klikke her og scrolle heeeelt ned… Det er turen værd. . http://trixyworld.dk/?cat=6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for forslag 😀 Hvis man gerne vil læse med indenfor singlelife og parforhold, synes jeg, man skal tjekke: http://www.missgrey.dk ud 🙂 Tak for en god blog, Miriam!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fabelagtig tråd – åh der er mange gode nye blogs at finde her. Tak! Jeg elsker også I carried a watermelon. Og så: Nom De Mie, Blogsbjerg, Superheltemor, Hvid Kaffe og så har jeg lige for nyligt opdaget Skøre Liv og Skalotteløg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Synes helt sikkert du skal kigge forbi hos mig – lad dig ikke narre af navnet, bloggen er faktisk mere end det 😉

  http://Www.livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvis man godt kan lide jordnære ting og at læse længere tekster, så vil jeg varmt anbefale majmy.dk. Maj My skriver virkelig godt og sætter nogle tanker i gang hos mig om livet og hvad der er vigtigt – også selvom jeg bor i byen og aldrig kunne forestille mig at leve på den måde hun gør. Og det er altså en ret fin evne synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • omveje.com ordgøgl og morskab
  musicismysecret.blogspot.dk sympatisk, velskrevet, nordjyde i Kbh.
  nomdemie.wordpress.com sjov, ærlig og rar
  ungtanten.wordpress.com lister med fjol og raseri, pisse sjovt
  skalotte.dk nogens mor og meget hverdagsmorsom imens

  – Go go go 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke den voldsomme erfaring udi at følge blogs, omend jeg har læst mange løst gennem årene, men jeg begyndte langsomt at følge enkelte blogs lidt tid efter at have startet min egen op.
  Det har i flere år været i mine overvejelser, at opstarte egen blog med ét primært formål: At angribe tabuer, at turde bryde tabuer, og gerne fra en personlig og lidt skæv vinkel, hvor det er mig muligt.
  Så lidt selvfed og små-stolt promovering sender en opfordring til at kridte skoene og besøge http://schlaeger.dk og gerne tage aktiv del i nedbrydning af tabuer.
  Og tak for DIN blog, og tak for en beskeden mulighed for selvpromovering

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  SÅ god timing! Jeg har fuldstændigt misset at både Marias Maskinrum og Karoline er på banen igen, så nu ved jeg hvad jeg skal læse de næste mange aftener 🙂 Jeg kan se at jeg er enig med en del andre og derfor falder for de blogs, der kan noget med ord (præcis som du kan, Miriam).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hvis man ‘er til’ tunge sager, så er Krokodullen et besøg værd. En ung kvinde der kæmper med autisme. Hun skriver fængende, åbent og ærligt om sin dagligdag. Krokodullen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Langsom

  Jeg følger dagligt med i weemoed .. det er sært vedkommende og virkelig velskrevet. Ellers så ja, Hvid Kaffe, og Den Sure Blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Okay. Jeg fik stavet et par af Diller – bandens medlemmer forkert og glemte måske også er medlem i farten?

  Men tror nok jeg savede de tre anbefalinger korrekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min. Jeg er fucking sjov. Eller… det sker da at jeg får skriblet noget nærmest fniseværdigt ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Weemoedblog.blogspot.dk. Hun formår at skrive, så det gør helt ondt på mig nogle gange. Meget dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har hørt om de her damer, Lillemor, fysten&fruen, min og min tinderbaby, mayermor, bare jelana, tre gode grunde og voxstrup. Ej spøg til side. Så mindre blogs som kunne være noget:

  Casa rødhætte (mener dog hendes blog ligger på casa-ginger) på bloglovin. Hun er en sarkastisk kvinde på omkring de 40 med voksne børn. Hun skriver velformuleret. Så er der også “ungtanten’ som måske kunne være din stil.
  Ditte K skriver også dejligt finurligt. Der er bare blevet så langt mellem hendes indlæg nu at jeg mest holder fast af trofasthed.
  Synes du har haft omtalt hvidkaffe engang så hende er der ingen grund til at anbefale.
  Jeg kan også ret gost lide Karoline. Kendte hende ikke som Dines, men de to blog hun havde mellem vandmelonen og Dines fulgte jeg også med på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En meget dygtig og velskrivende ung modekvinde vil jeg mene;
  “Blog Undone” er jeg lige begyndt at følge.
  Lidt generelle betragtninger, lidt Tinder, lidt skønhed, lidt mode på en sød og personlig måde.
  Bloggen er vist ikke så gammel, men jeg synes den tegner virkelig lovende, og glæder mig meget til at se, hvad mere der kommer fra Marias dygtige hånd.
  Hende man gerne ville være rigtig veninde med…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Udover karolines, er mine favoritter nomdemie, Marias maskinrum og blogsbjerg. Fantastiske skribenter, og meget forskellige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil så, SÅ gerne anbefale “Skøre Liv..”
  Hvis man ikke er til mommy-blogs, skal man ikke lade sig narre, for hun har ganske vist tre sønner, men emnerne kunne være om relationer på alle måder – mellem mennesker – i livet – ikke kun om mor/børn.
  Børnene er der, men de er statister, ikke det alt bærende synes jeg.
  Hun har god humor – ironi, ja måske endda sarkasme af og til, og jeg hygger mig meget med at læse hendes tanker.
  Lige nu holder hun ferie, men der er et fint bagkatalog, man kan gå i gang med indtil hun kommer frem/hjem igen til august.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at finde små blogs – tak for anbefalingerne 😀 Jeg er selv en lille blog med skønhed og makeup 😀 Men er vild med at læse om en masse andre ting.
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Karoline fra Icarriedawatermelon anbefalede for ikke så lang tid siden idabida.dk. Virkelig en anbefalelsesværdig blog! God læsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan af Sarahs blog http://kulturellos.dk – om kultur, film, bøger mv. i en dejlig humoristisk og i øjenhøjde agtigt måde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med herinde en del år efterhånden, og jeg har også selv min blog http://www.funnyfinans.dk hvor jeg skriver om min privatøkonomi, madspild og alt andet. Eneste regel er, at det ikke må være kedeligt, bare fordi det handler om økonomi. Jeg har ikke set andre, der skriver om netop det emne, så det er jo lidt noget andet end fitness og madblogs 🙂 Du skal være velkommen til at tage et kig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er meget velkommen til at bladre lidt rundt i min notesbog karensnotebook.dk som jeg har skrevet på (med pauser) siden 2011. Jeg er vild med ord og skriver mest om mit liv som alenemor. I starten var der meget snot og sorg over at være blevet forladt, men af gode grunde er det ikke så meget det det handler om mere. Kig gerne indenfor.
  Og I øvrigt et rigtig godt tiltag! Jeg glæder mig til at finde nye spændende blogs i kommentarsporet. Og tænkt, jeg vidste slet ikke at Dines var den samme som I carried a watermelon. Thanks for that info!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid så skønt at blive inspireret af hinanden i disse kommentarfelter.
  Jeg må være så selvfed at linke til min egen blog http://www.krøllerier.dk, hvor jeg blogger om lidt af hvert. Mest min hverdag, men også om livet som pårørende, lidt om karriere og så lidt om mine børn.
  Alle er velkomne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • X

  Jeg prøver at starte en lille mindesblog op om min fjollede ungdom. Dels fordi jeg godt kan lige at skrive, og dels fordi jeg tænker det kunne være sjovt at se tilbage på engang i fremtiden. Indtil videre er jeg ikke nået så langt, men er nået igennem et par stykker fortid, og også lidt “for tiden”. Det hele skal tages med et gran salt, for kan godt lide at overdrive og være lidt dramatisk, for det var jo gerne sådan jeg oplevede tingene h personerne dengang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Min egen blog figmentsofimaginations.com er stadig i sin spæde start, derfor måske en anelse forvirrende i tema. Men jeg tænkte, at jeg i al ydmyghed ville nævne den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg opdagede for nylig Noget Med Ord på Instagram, og Sisse er på rekordtid blevet en af mine personlige favoritter. Hun er velskrivende og har i den grad noget på hjerte. Derudover vil jeg gerne tippe om min ditto velskrivende veninde Nana, som blogger om musik og litteratur på LitHit – og jeg er også ret pjattet med min egen blog, Snacksized, hvor jeg skriver om popkultur og andre nydværdigheder. Jeg glæder mig til at opdage nye blogs via dit kommentarspor, så hip-hurra og tak for den her slags indlæg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stvv
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Jeg er ubeskrivelig stor fan af Maj My’s blog (majmy.dk). Hun skriver afsindigt godt om alle de tanker og overvejelser hun har om livet i helhed og det at være mor i særdeleshed. Det er velovervejede teksttunge indlæg der altid sætter tanker i gang hos mig selvom de lever meget anderledes end vi gør.
  Derudover er jeg virkelig glad for at Marias maskinrum er vendt tilbage (HURRA)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF: Min særhed #4