Apropos særheder...
   

29 kommentarer

 • JM

  Dig planlægger, der vil forlade din mand, jeg forstår dig, jeg får også kritik for at planlægge alt, men ingen ved at jeg altid har planlagt min opsigelse, forlader dig, ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Bussemænd i babynæse = vatpind (almindelige)
  Selv tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  De her hemmeligheder rammer så godt haha. Tror for evigt jeg kommer til at tænke på et yver når jeg giver et handjob, og tak til dig der er nice og sjov og sød – det mindede mig om, at det er jeg også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Onani er sundt og helt normalt

  Hej!
  Til den frustrerede der gerne vil kunne onanere. Der findes en side, skabt af en masse seje kvinder, hvor netop onani er blevet undersøgt, for at flere kvinder kan nyde og forstå deres krop. Der findes videnskabelige undersøgelser og guidede videoer af hvordan man onanerer, og hvad der bedst fungerer. Det koster et anseeligt beløb at få adgang til deres videoer og forskning, men tag et kig på startsiden, der er introvideoer omkring deres projekt, og også lidt info omkring deres forskning.
  (Emma Watson har været ude og snakke godt om siden) 😉

  Selve siden: https://www.omgyes.com/en/

  Emma watson i interview om siden: https://www.youtube.com/watch?v=trPen16Jqh8

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Dig med storetåen, gå til læge og få det af-/bekræftet. Det er slet slet ikke for at skræmme eller noget, men min sclerose startede med følelsesløse fødder. For 3 år siden. Har ingen men i dag og lever et liv fuldstændigt som alle andre. Men få det lige tjekket, du er i gode hænder uanset hvad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Den med at man selv er alt for nice og ens fremtidige venner skal glæde sig, gav mig sgu et smil på læben. Er inde i en periode hvor jeg ikke har mange venner og føler mig en smule ensom, men det er fordi folk ikke ved hvad de går glip af! Tak for at få mit humør op! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg brugte også en tynd pincet til at fjerne busserne fra min søns næse da han var mindre. Men kun når han sov, for så lå han stille og blev ikke generet af det.
  Og jeg som troede jeg var den eneste i verden der gjorde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Dig, der gerne ville kunne onanere: du er ikke alene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Ja, fint med Harvard, men hvem er Mark?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg har ikke været på Facebook i snart 4 år. Den bedste beslutning ever! Også selv om jeg kun måtte være nr. 380 i verden der har droppet det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Enig – jeg har ikke været på i tre år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Har ikke lukket min FB-konto, men bruger det meget lidt. Bruger i langt højere grad Instagram, men her er det professionelle fotografer, forskellige brands og kreative og inspirerende sjæle, der optager mig. Eller rettere, deres input. På Instagram er jeg meget lidt interesseret i at følge venner og bekendte – det rager mig en høstblomst, hvad de har fået til morgenmad – jeg vil se flotte billeder fra New York lavet af en gadefotograf. Instagram giver nogle andre og mere spændende muligheder, synes jeg, for at “objektorienteret” socialt samspil om fælles interesser, også om litteratur og film, selvom mediet ikke fordrer, at man skriver så meget. Jeg kan mærke, at jeg har brug for et privat rum med fremmede mennesker om nogle interesser, hvor venner, bekendte og kolleger ikke er indblandet – og her er Instagram ideelt. I det hele taget tror jeg, at emnebaserede sociale medier frem for personbaserede sociale medier bliver noget, vi kommer til at se meget mere af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Den med Harvard er feeed! Men.. er det virkelig en hemmelighed? Jeg havde sgu fortalt det til alle der gad lytte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Der er vel flere af hemmelighederne denne gang der ikke er hemmeligheder, men derfor er det stadig sjooovt 🙂 Men enig, rimelig ved fact engang at have kendt Mark Zuckerburg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Glææææder mig til at komme på job i morgen, og hvis min egen computer driller, vil jeg prøve at slynge ud i fælleskontoret:”Reboot, ctrl alt delete eller at sutte den op fra slap…hvad tror I er bedst?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  På apoteket kan man købe en næsesuger, der er designet til at suge bussemænd ud af babyers næser. Virkelig smart (og ret ulækkert, når bussemanden viser sig at være væsentlig større og meget mere snasket end den lige så ud til, da man bare kiggede op i babys næse).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Til dig med baby med bussemand… snotsuger all the way! Evt lige dryppe med lidt saltvand først, så de løsner sig. Det er SÅ tilfredsstillende når de kommer ud 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Til dig med baby med bussemænd så kan man få en suge dims til den slags….just so you know

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Tabet af ens yndlings hårelastik, er et stort tab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Dig med baby og bussemand! Hahahaha 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Haha! Sindssygt sjove hemmeligheder denne her gang! Jeg er VILD med dig, der er totalt nice og sjov og sød, og jeg vil gerne være din ven!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Dig med frygten for sclerose: AFSTED TIL LÆGEN, NU! Hellere få det undersøgt, så du kan få vished. Jeg taler (desværre) af erfaring. Jo tidligere sygdommen bliver opdaget, jo bedre vil forløbet højst sandsynligt blive. 🙂 Jeg håber selvfølgelig ikke, at det er tilfældet for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ja, til læge med hende, men det er værd at huske på, at altså også kan være mere banalt en som så – fx for meget tid i spidse stilletter eller højhælede sandaler, som klemmer på tåen. Mine storetæer har været følelsesløse i 10 pga ungdommelig dumhed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Dig med bussemanden – en hårnål virker perfekt til at få dem ud! Hilsen en mor som IKKE KAN HOLDE UD at der sidder en bussemand i næsen på barnet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg magter heller ikk bussemænd i babys næse. Så min kæreste har fundet en tynd pincet til mig som jeg kan snuppe dem med 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MeepMeep

  Er den med Harvard virkelig en hemmelighed? Er du sikker på, at du ikke fortæller det til alle, der gider lytte? Det er sgu da cool 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apropos særheder...