Hvilken uddannelse skal man vælge?

Opskrift: Nem og lækker jordbæris – uden æg

opskrift-laekker-jordbaeris-uden-aeg0Det er godt nok en repost, men det er varmt, og det er weekend, så jeg synes, den fortjener at få lidt opmærksomhed igen. 😉

Min mor har lavet den her is lige så længe, jeg kan huske, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har ønsket den lavet til min fødselsdag. Den er den perfekte kombination af frisk og sød og genial især i sommervarmen.

Normalt skal der en god sjat æg i sådan en gang is, men det kræver denne (meget, meget nemme) opskrift altså ikke, så den er også brugbar til folk, der af en eller anden grund ikke kan spise den slags.

Opskrift:

200 g. jordbær
1 dl. sukker
2 dl. creme fraiche
1/4 liter piskefløde.

Blend eller mos jordbær og sukker sammen. Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt jordbærmasse og creme fraiche i flødeskummet. Kør på ismaskine/kom i fryser. Vent en passende mængde tid. Done.

Det bliver ikke meget nemmere, folkens…

   

10 kommentarer

 • Mette

  Tak for opskriften, den giver en supernem og lækker, frisk jordbæris. Normalt laver jeg en iscreme på fløde, mælk og æg, varmet til 85 grader, modnet til næste dag etc. Denne is er lige så lækker og meget, meget nemmere. Har lavet isen både i ismaskine og i fryseren, begge dele uden at piske noget sammen, og det smagte dejligt 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guld… kan nemlig ikke tåle æg
  Tak elsker opskrifter jeg kan tåle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex

  Kan man også lave den med frosne jordbær?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Anne au Chocolat har også lige lavet en super nem jordbæris, som jeg allerede har prøvet. Dette må blive næste kandidat, så jeg kan smagsteste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Uuhh, det kan være, der skal en smagstest til fra min side også! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • F… det ser lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken uddannelse skal man vælge?