Vind et par valgfri sko fra Roccamore!

Billeder I aldrig fik

collagenkj I dag har jeg været ved at rydde op i mine billeder på telefonen. Indlægstitlen fortæller resten. 😀

Forsøgte at tage et charmerende jeg-har-fødselsdag-selfie. Fejlede håbløst. // Skulle engang dokumentere, hvem Nichlas fra Paradise var. Har ikke nænnet at slette billedet siden. (Vi er også et exceptionelt nydeligt par, når man sådan sætter os op ved siden af hinanden, no?)

collageouhMorede mig kosteligt over kynismen i “valgplakaten” ovenfor for to år siden. I dag tænker jeg, den nok rammer meget godt plet. // Fulde-Miriam kom hjem fra byen med høj promille og blodskudte øjne, hoppede i nattøjet og satte håret op, hvorefter hun besluttede sig for, at det var selfie-tid! Fulde-Miriam er en tumpe.

collageaeujoiFrøken Kløe skrev et indlæg om et fantastisk knald med en gut, der ikke havde verdens største diller. Det var der en mand på instagram, der ganske åbenhjertigt proklamerede sin glæde over, hvilket gav mig pænt meget optur! 😀 // Overvejer Franks Halloween-kostume.

collagehhhJeg havde verdens måske bedste hårdag nogensinde, men selv efter en ihærdig photo session, kunne jeg ikke finde et billede, hvor jeg ikke syntes, jeg så lidt off ud. // It goes down in the DMs.

collageoijiPå halvdelen af alle billeder, der ikke kommer på bloggen, er jeg ved at justere mine bryster. // Frank, når det er virkelig tydeligt, han ikke gider posere for kameraet! 😀

   

32 kommentarer

 • Nanna

  Sur mis <3 Jeg er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Der er noget galt med opsætningen af den nye reklame 🙁 den æder halvdelen af dit indlæg, så jeg kan ikke læse, hvad der står 🙁 (fra Mac 13″)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hvis du kan fortælle mig, hvilken reklame det drejer sig om, så sender jeg den videre til tech. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Nej nej nej, hvor elsker jeg det billede af Frank!!!! Det er det sjoveste jeg har set længe! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Omg, bedste Frank-billede nogensinde. Måtte straks vise det til min kæreste som også elsker Frank – og sjældent har nogen lyst så meget op. Han spørger mig faktisk tit, hvordan det går med Frank <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Haha, du kan hilse ham og sige, at Frank har det fremragende! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha elsker hvert og et billede her. Og dine kommentarer til.

  Overvejer helt at geninstallere snap blot for at kunne følge med hos dig der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Åh, jeg svigter lidt snappen i disse dage, men jeg kommer efter det igen snart! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Aaah Frank ❤❤❤ Han er simpelthen FOR sød!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, samme her 😉

  PS. Drømmer stadig om Nichlas <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det Frank-billede er simpelthen fantastisk😂😼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg elsker simpelthen din ‘blok’! Det er også gennem dig, at jeg har fundet mine to øvrige yndlingsblogs: “Hvidkaffe” og “Den Søde Kløe”, så tusind tak for det. I ejer de eneste tre blogge, der er værd at have notifikationer tændt for, og som jeg glædeligt anbefaler mine veninder hahaha. Desuden er det lækkert med billeder af Frank. Kattedamer for the win 😎😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Åh, var ved at grine højlydt midt i barnets karatetime over Frank-billedet 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA min første tanke ved sidste billede: “Er det Frank, der hygger med en cola?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvad sker der? Fulde-Miriam er (også) en babe! Fulde-Kristina ser bare jævnt udtværet ud :S

  PS: I hear you – the boob-adjustment struggle is real.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Starter dit efternavn med h? Du lyder meget som en jeg kender, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Nope jeg er en P-pige. Måske er det bare en Kristina-ting at se udtværet ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Fulde-Miriam plejer faktisk at være noget mindre charmerende at se på. Det var nok derfor, hun syntes, det skulle dokumenteres! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Priceless Frank-billede 🙂
  Fik mig til at grine (med lyd, sgu’)
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Jeg har gået i klasse med Nichlas. 😃 fin fyr, både på udseende og personlighed. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Ja, det er virkelig usædvanligt at være så pæn og så lidt et røvhul. Det var også det, han vandt mig på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hahaha elsker hvor skeptisk Frank ser ud!!! Totalt ”meme” billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et par valgfri sko fra Roccamore!