WTF: Alternativ læreropførsel #4

For et år siden vs i dag

jnlknkFor præcis et år siden i dag afleverede jeg et halv års slid og slæb, der essentielt blev til rigtig mange siders brok over, hvorfor fa’en de victorianske kvinder ikke måtte have lige så meget lyst til sex som mændene. Bagefter købte jeg et par Louboutin’er, og så tog jeg hjem, spiste is i mit badekar og sov den næste måned.

Her er, hvad jeg primært har lært i mit første år som færdiguddannet: Eksamener er roden til alt ondt! I særdeleshed, når man går på universitetet, hvor der gemmer sig en eksamen rundt om hvert hjørne, og man er i konstant panik over, om man har misset en eller anden dealine, fordi man er typen, der ikke rigtigt har styr på noget. Det savner jeg ikke. Virkelig, virkelig ikke. Men, indrømmet, jeg savner lidt at sidde et par timer om ugen og nørde mærkelig litteratur med ligesindede.

Hvordan har mit liv ellers ændret sig det sidste år? Ikke synderligt, faktisk. Jeg tjener ikke voldsomt meget mere, end jeg gjorde på SU, men jeg arbejder på sagen. Jeg har fået mere tid til bloggen – det siger nok sig selv, når der ikke længere er et studie, der skal passes – og det er jeg lidt lykkelig over. Det giver mig tid til en masse bagomsnask som kommentarbesvarelser og talanalyser og – gys! – regnskab. Jeg er i det hele taget blevet væsentligt klogere på businesssiden af blogmediet og har fået en god håndfuld bloggerveninder, som jeg også nasser på, når jeg har brug for sparring. Sparring er guld værd, har jeg fundet ud af. Jeg troede faktisk, det var et af de der ord, man brugte i voksenverdenen, som ikke rigtigt betød noget.

Ellers er der ikke sket de store ændringer. Jeg har stadig ikke styr på noget. I dag har jeg fx siddet i over en time og optaget (indtil videre hemmeligt) tv, kun for at komme ud i daglys og konkludere, at jeg havde en klat mascara siddende i øjenkrogen. Bagefter købte jeg et kilo friske ærter, en ny mascara og nogle planter, som jeg med lidt held har dræbt igen om et par uger.

Med andre ord sker der i løbet af et år rigtig meget og samtidig slet igenting.

   

22 kommentarer

 • Elisabeth

  Hey, så det her er en lidt underlig ting at kommentere, men jeg synes virkelig (at du med din øgede fritid) skal sætte dig for at skrive en bog! Jeg har fulgt bloggen lige siden start, og du skriver så hamrende velformulerende, at den kun kan blive fantastisk. I would read it 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Åh, jeg ville SÅ gerne skrive en bog. Jeg tror bare virkelig ikke, jeg har selvdisciplin nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg krydser fingre for, at du snart tjener noget mere på bloggen. Det fortjener du altså! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie Cameron

  misset en ” dealine ” ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Slåfejl sker ind imellem. Jeg satser på, man alligevel kan afkode betydningen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvad med at melde dig ind i sådan en bogklub? – Aner ikke om det efterhånden har et mere fancy navn, men jeg tror du fanger idéen. Så er der i hvert fald mulighed for i ny og næ at nørde litteratur med ligesindede. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror umiddelbart ikke, det er helt samme form for nørderi, fordi man på uni jo kører enormt meget litteraturhistorie ind over. Men det kunne måske være ret hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Måske er der ikke sket noget på penge fronten, men mit indtryk er at du er blevet klogere på dig selv som menneske. Og det er jo aldrig at kimse af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Gisp, er det allerede et år siden?!? Kom til at tænke på, om du er sluppet af med den svimmelhed/utilpashed, som du døjede med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er lige ved! Det gik fra at være en eller to gange om måneden til sjældnere og sjældnere, og nu har jeg ikke haft et anfald et flere måneder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Shit! Jeg afleveret speciale om 2 uger. Jeg glæder mig for vildt til at nå dertil, hvor du er nu 😄🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Uh, held og lykke med slutspurten! Det er en fantastisk følelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What! Det er max-max-max et halvt år siden, du afleverede!? Og at mit eget har været færdigt i 4 kan heller ikke passe… kalenderen må være i stykker 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Åhh, de Louboutins, er grøn af misundelse! Et par stiletter der sidder ordentlig fast på foden er et fund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  De er såååå flotte de Louboutins! Skal vi ikke snart se dem på? 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror faktisk, jeg har flashet dem et par gange allerede! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Årh, jeg er lige blevet færdig med mit speciale! Det er så vild en følelse 😅🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF: Alternativ læreropførsel #4