Ting, jeg laver i Randers...
   

7 kommentarer

 • Mille

  Den med at Google “ring mig op”…. Skal så meget bruges på min lorte-overbo. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg tabte selv 35 kg, uden at kæmpe for det. Sygt svært at acceptere. Havde så meget identitet i at være overvægtig, og alt sad lige som bare mere slapt og bulede alle steder. Det tager fucking lang tid at vænne sig til, men elsk din krop – no stress 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Til jer med ildelugtende træningstøj: hæld noget æbleedikke i, i stedet for skyllemiddel, sammen med vaskemiddel når i vasker tøjet. Der neutraliserer lugten. Google it for mere præcise instruktioner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fitnesspige

  Mine træningsbukser lugter ikke af tis, men de lugter virkelig grimt – værre end jeg nogensinde har lugter under armene. Synes virkelig det er slet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Vask træningstøj i Bio tex vaskemiddel som er lavet specielt til åndbart tøj 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Rodalon Sportsvask er ideelt til tøj, som lugter. Det skal bare vaskes på 30 grader og så er lugten væk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Til dig der stressede mindre, da du vejede mere: i feel you. Jeg har tabt mig 6 kg, og det var ikke fordi jeg var overvægtig før overhovedet, og vægttabet var faktisk ikke med vilje. Men nu er jeg ekstremt skræmt for at tage det på igen og stresser faktisk mere over hvad jeg spiser nu og hvor meget. Du er ikke alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting, jeg laver i Randers...