Shhh #167

45 af forårets bedste kimonoer

Reklame – indholder affiliatelinks

Jeg elsker kimonoer. De kan bruges som cardigans, lette sommerjakker og visse modeller endda som kjoler. De klæder alle kropstyper, og de er pisseligeglade med de der 10 kg op og ned, min vægt altid svinger. Og så er de pæne! Med den begrundelse har jeg brugt en rum tid på at finde nogle af sæsonens allerbedste af slagsen. Fordi jeg er serviceminded på den måde. 😉

Og så er det selvfølgelig affiliate hele bundet, hvilket betyder, at klikker man sig ind på et hvilket som helst link nedenfor og køber hvad som helst på den webshop, man kommer ind på, så får jeg en procentdel af salget i kommission. Man behøver altså ikke partout købe en kimono, men man skulle da næsten være et skarn, hvis man ikke gjorde det. Især fordi flere af dem er afsindigt billige! 😉 Som altid high fives og krammere til dem, der bakker op om bloggen ved at bruge mine affiliatelinks. Jeg elsker jer lidt. Man kan i øvrigt altid finde affiliatelinks til mine samarbejdende webshops under den fane, der hedder “Støt bloggen“.

kimono-collage-1Jeg har delt de forskellige collager op i webshops, så det er let at hitte rundt i – også hvis man nu foretrækker at shoppe et bestemt sted. Den først collage indeholder som den eneste kimonoer fra tre forskellige webshops. Nummer 1, nummer 2 og nummer 3 er fra Ellos. Nummer 4, nummer 5 og nummer 6 er fra Nelly, og nummer 7, nummer 8 og nummer 9 er fra Bestseller.

kimono-collage-boohooNummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18. Anden collage er fra Boohoo, som er lidt overset i den store verden af onlineshopping. Det er drønærgerligt – især fordi deres priser er nærmest absurd lave. Og så kører de i øvrigt lige nu med ekstra 10% off et i forvejen ret vildt udsalg, hvilket betyder, at flere af ovenstående faktisk kommer ned under en hund. Crazy shit.

kimono-collage-booztNummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24, nummer 25 (update: nu desværre udsolgt hos Boozt, men fås stadig hos Zalando!), nummer 26, nummer 27. Tredje collage er fra bloggerfavoritten Boozt. Der er ikke så meget at sige der. De har virkelig pæne ting, og det er dødnemt at returnere. Win.

kimono-collage-zalandoI fjerde collage vender jeg tilbage til en gammel kending: Zalando! Endnu en af de webshops, der i min optik er en smule undervurderet. Og så er de desuden ret stærke i nogle af de plus size mærker, der faktisk laver pænt tøj. Nummer 28, nummer 29, nummer 30, nummer 31, nummer 32, nummer 33, nummer 34, nummer 35, nummer 36.

kimono-collage-asosVi runder naturligvis af hos Asos, hvor man er næsten garanteret at finde, uanset hvad man søger. Kæft, jeg elsker det sted! Nummer 37, nummer 38, nummer 39, nummer 40, nummer 41, nummer 42, nummer 43, nummer 44, nummer 45.

   

14 kommentarer

 • Denise Amanda

  Waow de er fine.
  Jeg kunne købe mig fattig i nogle af de fine prints 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Flere af de her indlæg 😀 Måske et indlæg sommersandaler næste gang? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har nr. 8 og det er uden tvivl et af de bedste køb jeg har gjort mig i år. Jeg ELSKER det print.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Har du set dem fra Sissel Edelbo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeps. Hun laver nogle superfine ting, men hun er ofte lidt mere boho i sin stil, end jeg er. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Hvordan virker retursystemet hos boohoo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   De har ikke gratis retur – det fungerer, som det gjorde med Asos i gamle dage. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  High-five på at elske kimonoer!
  Jeg ville elske at støtte din blog og jeg elsker at du har taget dig tid til at finde alle disse flotte kimonoer. Alle dem jeg ville købe er dog desværre udsolgt eller kun i str. XS, øv! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Drønærgerligt – men husk, at du også kan støtte ved at købe alt muligt andet. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Du burde tjekke Noa Noas andre kimonoer ud! De er simpelthen så fine! Har selv tre derfra. De kan også købes på boozt og zalando bla 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Normalt er Noa Noa ikke helt min stil, men lige den der er jeg vild med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  nummer 24 er jo vanvittig smuk!! Den må jeg lige overveje!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh #167