Shhh... #165

Forårsforglemmelser

1294284_10151603330411567_183193890_oHvordan jeg hvert år formår at glemme de der ting, der hører forårets komme til, er mig en gåde. Solens stråler, der gør mig opmærksom på, at mine ruder trænger slemt til at blive vasket. Is på tilbud i alle butikker. Friske ærter i grøntafdelingen, der frister noget så grusomt, men altid er melede som ind i helvede den første måned.

Og så er der børnene. Børnene, der langsomt vågner af deres vinterhi og atter begynder at lege ude i gården. Jeg opdagede dem første gang i morges. I går havde jeg Karoline på besøg, og det blev lidt halvsent, så da høj latter udefra vækkede mig omkring kl. 9, havde jeg meget, meget lidt lyst til at stå op. I stedet vendte jeg mig gnavent om og trak dynen op over hovedet i et forsøg på at holde lyden ude. Jeg følte mig meget som hende den larmforskrækkede dame, der bor nede i stueetagen. Hende, der bad os allesammen ringe til en kommunalarbejder og brokke os, fordi der var noget byggearbejde, der larmede. Hende, der startede en underskriftindsamling for at stoppe lastbiler i at køre forbi på vores vej. Hende, der ironisk nok er den eneste i opgangen med børn.

Som regel kan jeg heldigvis godt unde børnene at lege ude i gården. Eller unde forældrene, er det måske snarere, for jeg går ud fra, at vintermånedernes manglende larm i gården betyder, at den i høj grad har fundet sted i lejlighederne i stedet, og det bliver vel selv den mest hardcore småbørnsmor sindssyg af i længden.

Overordnet set elsker jeg forår. Fuglekvidder i aftentimerne og et ubærligt behov for at investere i endnu et stykke tøj med blomsterprint. Og lige om lidt er aftentemperaturen mild nok til, at man kan tage et glas rosé og en smugcigaret på altanen. Det bliver så skidegodt. Og hvis der skulle være en småbørnsmor, der trænger, så har jeg ekstra. 😉

   

22 kommentarer

 • Kat

  Haha, jeg har også de bukser! … hvis altså de er cirka 5 år gamle og fra h&m, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Indeed! De er desværre døde, siden billedet blev taget, men jeg savner dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Hende den larm forskrækkede i stuen har nok børn der gerne skulle sove middagslur i ro og fred! 😊 Know the feeling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det har hun ikke engang – hendes søn er i hvert fald 10. Men selv hvis det var tilfældet, så har hun valgt at bosætte sig i byen. Det er hende, der skal tilpasse sig den, ikke den anden vej rundt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der noget så jahatsfremmende som forår? Satser på at foråret virker i år. Trænger sgu til det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Børnene i min gård starter kl 7….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg trænger. Selvom mine børn er blevet lidt større og lidt mindre højrøstede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den holder seriøst stik hvert eneste forår. Hvor mange gange jeg end kan afspille Meryl Streeps Miranda Priestly sigende “Florals for spring? How original…”, så har jeg alligevel lyst til at købe hvert eneste beblomstret stykke beklædning jeg ser. Og så er det ikke engang min stil! Suk, kære forår. Du gør os kuldrede! Og tørstige 😉

  Kram
  // http://www.moonlitmandess.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Smugcigaretter er de bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var også noget nær tusinde unger i parken idag – kæft de er frygtløse, de yngste af dem. De jaaaaagter svaner, ænder og duer med brødkrummer i et væk, mens jeg sidder med en bog og løfter benene op på bænken, så snart en måge kommer lidt for tæt på.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Det er så skide hyggeligt med de unger i haven og gården. Gav dem is sidste forår. To gange. Andre forårsfornemmelsesting…..som jeg glædes ved hvert år er første gang, man stikker sine blege fødder i et par bløde lædersandaler. Følelsen af græs og sand. Første gang, man spiser aftensmad i haven. De første danske jordbær. Åh…det hele bliver så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  kan man andet end trænge til rosé og hemmelige smøger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg trænger! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh... #165