Shhh... #163

Kan I huske…?

kaelkaelEngang imellem er der et it-item, der slår igennem i en sådan grad, at man ikke kan gå to skridt ned ad gaden uden at se det… Eller åbne en blog, som er tilfældet for de af os, der er til den slags. Her er et par af de mere mindeværdige trends, som (heldigvis?) er gået al kødets gang igen.

 • Kenzo-sweatshirten. Du er ingenting uden en stor tiger i mærkelige farver på maven! Som bonus var størrelserne så små, at alle et øjeblik var i tvivl om, hvorvidt de havde taget 20 kg på siden i morges, når de skulle købe en.
 • Jeffrey Campbells “Lita”-støvle. Pludselig var alle Københavns piger 180+ cm høje! Åh, Jeffrey var en populær herre i de år. Jeg tror stadig, jeg har fem par sko fra hans hånd stående. Alle på nuværende tidspunkt håbløst umoderne, selvfølgelig.
 • H&M’s neon-helvede-halskæde. Hold kæft, jeg hadede den. Jeg skrev endda om, hvor meget jeg hadede den. Props for rent faktisk at være et it-item, folk havde råd til, men jeg ville være okay med, at den aldrig kom tilbage igen.
 • Jeg er ret sikker på, Von Dutch var før, blogland for alvor blev etableret, men seriøst, kan I huske hvor mange rendte rundt med sådan en cap? Og man havde kronisk hattehår nedenunder! Fucking Ashton Kutcher, mand…
 • YSLs “Arty” ring. Jeg synes stadig, de er pæne. Hvorfor holdt vi op med at gå med dem?
 • Miu Mius glitter booties. Der var ikke så mange af os, der havde råd til at købe dem, men en overgang var de alligevel overalt. Man kunne manifestere sig som it-girl uden problemer, hvis man dukkede op i sådan et par basser. I øvrigt et af de items, jeg ikke synes er grimme den dag i dag. Mere lidt nostalgiske.
 • Og så en dag besluttede Isabel Marant sig for, at vi skulle gå i høje hæle, som man ikke kunne se var høje hæle! Jeg lærte aldrig helt at forstå dem. Jeg går kun i høje hæle, fordi det gør mine fødder mere elegante at se på. Det gjorde de her ikke sådan super-meget, vel? Men mine meget lave veninder var begejstrede!

Og nu det sjove: Hvilke it-items – sjove, smukke eller decideret forfærdelige – sidder fast i din hjerne? Bring it on! 😀

   

76 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg forstår ikke Chanel sneaks. De er virkelig dyre og virkeligt, virkeligt grimme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Bonusinfo: Kenzo er et japansk mærke, og europæere er som regel både højere og bredere end japanere. Derfor de små størrelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Jeg har set både Isabel Marant støvlen og Jeffrey Campbell støvlen indenfor de seneste 14 dage. Hvad er det for nogle mennesker jeg omgås???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G-stars bukserne, hvor der stod 97 under baglommen 😀 Jeg elskede faktisk mine ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg elskede også mine Buffalo-sko… Indtil jeg ikke gjorde. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Er jeg den eneste der husker de der guld eller sølv kæder der skulle hænge på siden af ens bukser? Hahahaha. Forfærdelig trend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Åh ja, jeg kan godt huske Von Dutch kasketerne! De populære piger i min årgang rendte rundt med dem i 5.-6. klasse.
  Og de der D&G toppe! De var populære! Ikke hos mig. Jeg var håbløs utrendy.

  Oplevede andre, at alt med LV-logoet var in for en 10-12 år siden? Eller var det kun i min skole?

  Jeg synes stadig YSL ringene er pæne. Jeg kunne godt tænke mig en.
  Faktisk er alle de ting du nævner, undtagen Von Dutch kasketerne fra dengang jeg begyndte at læse blogs, så jeg bliver helt nostalgisk at se dem igen. Havde lykkeligt glemt Isabel Marent skoene. Kæft de er grimme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg tiggede og plagede min kære moder om en Eastpack skoletaske, omend jeg havde en ret fin taske allerede. Men Eastpack’en havde alle andre end mig jo, eller sådan føltes det i hvert fald.
  Da jeg så fik den og fik fremstammet, at den altså var bedst når man havde overtegnet den med sprittusch og rettelak, var jeg vist ikke hendes største favorit. Men det var jo fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Årh, jeg havde en Eastpack. Den var så fed! Gad vide, om jeg har den endnu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna L

  Kawasaki-sko, ufobukser med stribede knæstrømper til (aka Avril Lavigne..), Friis & Co. tasker og bælter, Levi’s engineered jeans, partisanertørklæder, toppe lavet af silketørklæder (gerne fake Louis Vuitton eller Gucci), bukserne med “Wild Thing” trykt bag på numsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke R.

  I min folkeskole rente alle rundt i buffalo-plateu-helvede. Selv drengene kunne forsvare at blive nogle centimeter højere i denne periode. Det var der så også mange drenge på min årgang der kunne bruge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  UFO-bukserne!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er jeg for gammel hvis jeg siger Ball?? Må jeg stadig godt læse med??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Choker halskæde (de der plastic dimser man havde rundt om halsen, der skulle ligne en tattoo). Jeg tror heller aldrig, jeg kommer til at glemme hårmascara…
  Til sidst Fris og Company tasken. Jeg synes virkelig, at den er vanvittigt grim.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Kan (med en smule skam) nikke genkendende til de ting du nævner. Havde en Friis og Company taske jeg nærmest sled op. Jeg syntes hår-mascara var en super cool ide, lige indtil jeg fik en, og fandt ud af at man nærmere fik sådan nogle fedtede farvede klumper hår, fremfor noget der lignede “ægte” striber. Havde også en af de der choker-tattoo ting, men brugte den aldrig, der gik grænsen alligevel allerede dengang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg har også selv haft alle tre ting 😉 Jeg kan ikke forstå i dag, hvordan jeg kunne holde ud at rende rundt med den der choker halskæde.
   Men ak, for at være cool i skolen, måtte man jo bukke under for alt det der var in. Godt at man med alderen lærer at stå ved, hvad man selv synes er fedt og lækkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina M

   Det værste er at choker halskæderne jo så er blevet hot igen?!?! Det klær jo INGEN mennesker, andet end supermodeller med 8 km lang hals.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Plasticchokers er in igen! Det er megasjovt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Firstly, synes at Jeffrey Campbell skoene stadig er fede, honestly! 😉
  Secondly, hvad med de der skide D&G tshirts alle folkeskole piger engang havde? DET var tider! Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  Dolce and Gabbana trøjerne! De der gennemsigtige i sort eller hvid med en masse D&G overalt. Eller Papfar’s pige undertrøjer, hoodies osv. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Harley Davidson gamachen må man ikke glemme på rædselslisten 🙈😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Årh jeg mindes heldigvis ikke ret meget af modens finurligheder, tror kun jeg forsøgte at følge den i 6.-7. klasse, så det var mest dieselbluser der stumpede (knap så pænt når man var flad som et strygebræt og eneste bule var maven) og plateausko.
  Derefter fandt jeg ud af at modeslaveri aldrig blev mig, så blev jeg mere pigen i løse armypants og t-shorts med fantasy motiver indtil jeg gik all in på 50’er kjoler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hahaha – “kronisk kattehår” – det er virkelig dét, det ligner 😂😂😂 🐱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Fantastisk indlæg! Kan huske de der Acne-støvler med metal nederst i den HØJE plateausål. Tænker det var cirka samtidig som Jeffrey Campell-skoene. Alle bloggere havde dem jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Acne Atacoma. Ej, jeg var så gal over, at jeg ikke havde råd til dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Jeg gad helt vildt godt se dig præsentere ALLE dine sko hvis du siger at du på nuværende tidspunkt ejer 5 par Jeffrey Campbell sko! Jeg er helt enig med dig om YSL ringene – jeg gad altså godt have en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagmar

  Hey, kommer der egentlige sære søgeord? Dem har jeg savnet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg ville så gerne, men jeg har skiftet platform, og jeg kan ikke finde dem længere! 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Man kan vel godt sige, at Gucci’s Dionysus taske er et it-item lige nu. Er nærmest helt glad for, at jeg ikke investerede i den, da jeg for nogle måneder tilbage skulle have en ny taske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SP87

  Hvordan kom Buffalo sko IKKE med på din liste i første omgang???
  Den mest halsbrækkende (ankelbrækkende?) gadget ever. Og det var ingen vej udenom, enten tog man chancen eller også var man nederst på den sociale rangstige. Hvis man overhovedet stadig stod på listen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg syntes, de lå liiige langt nok tilbage. Men fuck, jeg elskede mine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Netundertrøjer… Meget mærkeligt stykke stof, som gerne skulle være i en skrigfarve. Og Punk Royal-bukserne. Som var mega svære at finde i den rette størrelse, fordi de jo var lavet af opkøbte armybukser, og derfor ikke passede til min xxs/manglende pubertetskrop. Men med et flot flettet lærderbælte i guld gik det lige;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   GUD JA – Punk Royal-bukserne med et bredt bælte der hang lavt på hofterne. De var noget nær umulige at opstøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diar

   Hahaha havde lykkeligt glemt alt om de flettede guld og sølv bælter 😂👍🏽 Oh Gud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Nooo, netundetrøjer må ALDRIG komme tilbage igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fila sko. De der sorte med traktordæk-agtig grov sål. Har set en del af dem for nylig, selvom jeg egentlig ikke havde savnet dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Du er så god til at lave sådanne indlæg. Det er ALT sammen noget jeg kan huske og det er vildt sjovt at læse. Tak for en mega god blog – uden tvivl min yndlings i hele blogland. Og jeg læser en del 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Kæft, du er sød. Det er min yndlingting i hele verden at være nogens yndlingsblog!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kawasakiskoene! ALLE havde dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Årh kan godt huske de gode Lita-støvler… var helt vild efter dem, indtil jeg fik prøvet dem på og kunne konstatere at de fik mig til at se hjerne-dum ud. De var ikke for alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHA. Elsker det her opslag. Jeg har faktisk den turkisblå YSL ring, og jeg elsker den. Går aldrig med den mere (kun fordi jeg fik den af min eks, og det virker lidt underligt…) ellers havde jeg stadig gået med den, selvom nogle måske mener, at den er so last season. Husker også tydeligt alle de andre items.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Altså før blogs og internet og alt det dér, der var H2O-strømperne noget af det første jeg kan huske som det hotteste hotte. Da jeg skulle konfirmeres kom Palladium-skoene på banen (dem var jeg vild med!) – looket skulle helst kombineres med en såkaldt Grandad-trøje og jeans. Senere stod NoaNoas firkantede kanvastaske med klap virkelig højt på min ønskeseddel. ALLE havde én!

  Nu savner jeg helt 90’erne… altså før neonfarver og sko med alt for høje såler overtog modebilledet.

  Men så igen… jeg var én af dem, der købte min garderobe i genbrugsbutikker og som sværgede til militærstøvler og benvarmere. Det var dengang en gul regnjakke eller en gammel brun herrejakke i jernbanefløjl var årets scoop! Simple times – suk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Jeg havde den gule Patrick-regnjakke til mit andendags-tøj efter konfirmationen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Haha, åh, da jeg blev konfirmeret, var det Buffalo-sko, der var the shit!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Haha, jeg synes faktisk stadig at halskæden er ret fin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Strik-sweateren med læderlapper. Alle havde sådan en. Min mor lavede selv en til mig.

  Og Ball! Alle skulle gå med Ball.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Mavetoppen! Jeg ved godt den har gjort comeback for nylig, men det bliver den altså ikke bedre af i mine øjne 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Har også de gode Lita-støvler til at stå. Kan tælle på en hånd, hvor mange gange, de har været på, og det er selvfølgelig for sent til at sælge nu. Må bare krydse fingre for at de kommer på mode igen, og på magisk vis bliver udholdelige at gå i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh... #163