Jeg er jo Bridget Jones #268

Grammys 2017 ifølge Miriam

ijoijoiThe Grammys leverer altid en virkelig underholdende rød løber, fordi det gælder lidt mere om at være cool eller edgy, end det gælder om at være classy, hvilket betyder væsentligt færre gallakjoler og væsentligt flere WTF-reaktioner. Case(s) in point: Jaqueline Van Bierk og Girl Crush. Aner ikke, hvem de er, men de kører tydeligvis med en Lady Gaga-agtig PR-strategi.

lkjijI samme ombæring er vi selvfølgelig nødt til at have Lady Gaga selv. Det er jo ikke, fordi der efterhånden er så meget chokeffekt, når hun ifører sig outfits som det her, men jeg morede mig alligevel kosteligt over, hvor meget hendes ærmer ligner de der kæmpebørster, man finder i en bilvask. Outfittet ved siden af er i sig selv ikke voldsomt interessant, men Lea Micheles makeupartist kastede sig ud i et lidt alternativt øjenmakeuplook, hvilket desværre får hende til at se ret influenzaramt ud. Måske hun kan booke en Zymelin-reklame?

kpokpoSolange Knowles er legit klædt ud som en Grammy-pris, mens Laverne Cox‘ designer lidt for sent fandt ud af, at han ikke havde købt læder nok til hendes kjole, og derfor måtte finde på en kreativ løsning.

kokpokKristin Cavallaris kjole er mig egentlig ret uinteressant, men jeg kan ikke lade være med at stirre på, hvor fuldstændig forfærdeligt, hendes bryster er tapet fast. De buler ind og ud alle de forkerte steder, som havde hun fået et boob job i Tori Spelling-kvalitet. Joy Villa har tilsyneladende ganske uironisk taget en Donald Trump-kjole på. You can’t make this stuff up, people.

okpojpoijCeeLo Green aka hvis Shrek mødte Kong Midas. Og så Halsey, som gjorde mig ubeskriveligt glad med sit grimme, men utroligt nostalgiske outfit. Det er jo TLC. Halvfemserne er så meget tilbage!

Billeder fra people.com

   

17 kommentarer

 • Lærke

  Du burde have en fast klumme hos se og hør. Det her er jo genialt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie R

  Elsker de her indlæg! 😀 det var bare det jeg ville sige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  New York Times skrev om Gaga ”… with sleeves that looked from a distance to be adorned with marabou…”. Der gik lige et øjeblik inden, det gik op for mig, det sikkert var storken og ikke chokoladen, de mente…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er kæmpe fan de her indlæg og så må jeg sige, at jeg, af ukendte årsager, faktisk synes Solanges er fedt(?!)!
  Og så lige en shout out til dine snapchat evner; “hvis man nu er is-typen…” (hvem er ikke det?), så godt 😂 – jeg tror liiige jeg skal i Netto i morgen… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mulle

   Jeg er slet ikke istypen kan ikke lide når mad er så koldt, for ikke at tale om konsistensen af særligt flødeis, sodavandsis kan bedre gå an men,helst vil jeg have en kold cola på en sommerdag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   En kold cola er virkelig også luksus på sådan en dag! Kommentaren var primært ment ironisk (hvilket måske ikke er så tydeligt), men fedt at du viser det fra “den anden side” 🙂 Hav en god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Der findes folk, der ikke er til is, men så har de heller ikke fortjent is-sandwich! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle kjoler… den med bolden skulle være til at lave til fastelavn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck. Det ene underlighed efter den anden :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Jeg elsker, elsker, ELSKER de her indlæg!👏🏻😍😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #268