Kære valentinsdag: Fuck af!

Mandestatus

collagehjkDet er ikke altid drønpraktisk, det der med at have en blog, når man er på datingmarkedet. Online stalking er gået hen og blevet ganske legitimt, og vi har allerede konkluderet, at jeg er ret nem at opstøve. Alligevel er det aldrig rigtig noget, der har virket til at være et problem. Indtil nu.

Tre gange i streg er jeg nu blevet kasseret på grund af bloggen. When it rains, it pours. Det er ikke, fordi jeg synes, det er en urimelig grund, men det er alligevel lidt en mærkelig følelse, man sidder tilbage med, når man får sådan en besked, før man overhovedet har været på første date. Seneste skud på stammen kom sågar fra en slags drømmemand. I ved, en af dem, man swiper til højre ved, fordi han er alle former for perfekt, men man ved jo godt, man ikke får et match, fordi man ikke helt selv kan levere samme pakke. Men så matchede vi. Sgu. Og samtalen flød, og han inviterede mig ud – sådan helt rigtigt, som en gentlemand. Vi havde planlagt tid og sted, og alt var fryd og gammen, indtil en af de flirtende beskeder en dag var byttet ud med en væsentligt køligere af slagsen. Han havde googlet mig og fundet bloggen, og tanken om at date en blogger var ham for meget. Han var sådan set meget sød og konstruktiv i sin afvisning. Det var fint og ganske imponerende, at jeg delte ud af mig selv herinde, men det var ikke noget, han kunne se sig selv blive involveret i.

Det er en fuldstændig fair udmelding. For mig ville det selvfølgelig også på sigt være både upraktisk og unaturligt, hvis jeg var involveret med en mand, og jeg ikke måtte så meget som nævne ham herinde. Det ved jeg slet ikke, om jeg ville kunne finde ud af.

Så på den måde er der også ulemper ved at være blogger. Men ah, skæbnen røvrender mig ikke fuldstændig, for når nu jeg ikke får en valentine i år, så er det meget heldigt, at Bloggers Delight i aften holder valentinsfest. Jeg dater mit job. Helt bogstaveligt. Og fordi festen går over i en bytur, har jeg tænkt mig at blive stinkende fuld og flirte med alt, der har to ben og en tissemand. Og dét glæder jeg mig til!

Det her er også lidt en heads up, fordi jeg i min fuldskab har udviklet en tendens til at blive uhyggeligt pinlig på Snapchat, hvilket har været meget populært, så er man til den slags, kan man med fordel følge med, og er man ikke til den slags, er det måske en god idé at holde sig væk derfra de næste 12 timer. Jeg huserer under navnet miriam.poulsen.

Vi snakkes i morgen med forhåbentlig enormt mange tømmermænd! 😀

   

13 kommentarer

 • Rikke

  Glæder mig til at følge dine eskapader i løbet af aftenen 😊 Rigtig god fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KIM

  jeg er mand og forstår nu ikke hvorfor de skulle afvise dig pga du er blogger !? At du er semi celeb (på din egen måde) burde ik være en hindring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg forstår godt at man ikke har lyst til at blive til blog-indhold (hverken når det er godt eller skidt). Jeg ville heller ikke selv have lyst til det. Og Miriam er jo ganske ærlig og siger at hun ville have svært ved at holde en mand ude af bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Som Marie siger, er der mange mennesker, der ikke ville bryde sig om det. Folk er forskellige, når det kommer til privatliv, og det,synes jeg, er helt i orden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så prøv at date som stripper! Suk, det er op ad bakke! :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Jeg håber du får en fabelagtig aften! <3 Det fortjener du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Huuurrraaa! Elsker Fulde-miriam 😍. Please tag en kat eller andet dyr med hjem igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa, det er første gang, du skal i byen, siden jeg joinede Snapchat – jeg glæder mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære valentinsdag: Fuck af!