Gift ved første blik - Recap 1/9

Næste WTF-emne

Næste emne, vi hiver fat i, er fortrydelser. Med mindre man er et af de der super zen-agtige mennesker, der ikke vil fortryde noget, fordi alt, man har gjort, har været med til at skabe det menneske, man er i dag, så tror jeg, de fleste af os har nogle ting, vi gerne vil tage tilbage. Det kan være alt fra at spise sit barns påskeæg i et svagt øjeblik til at have efterladt sin forlovede ved alteret. Eller måske have drukket sig virkelig fuld og slikket sin engelsklærer på kinden til en skolefest. Yes, I did.

Man indsender i formularen ovenfor, og det er som altid fuldstændig anonymt. Jeg kan ikke se så meget som jeres IP-adresse!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift ved første blik - Recap 1/9