Mit liv, mine tårer.

Golden Globes 2017 ifølge Miriam

jhbkjnFor at lægge ud med mine to favoritter, så er jeg tilsyneladende nu blevet et så forudsigeligt menneske, at en vellykket, gul kjole altid ligger i min top. Det er så speciel en farve til den røde løber, og så er det sjældent, man ser en lårhøj slids, der ikke spiller kliché-agtigt på sex appeal. Well done, Reese Witherspoon. Hvad angår Emma Stone, så elsker jeg kvinder, der dyrker deres bleghed, og den sarte, lyserøde farve spiller perfekt til hendes hudtone. Derudover var det virkelig de applikerede kjolers aften, og det her var en af de få, hvor det var gjort smukt og ikke bare mærkeligt.

kjlkjlkApropos applikerede kjoler, så kunne jeg faktisk virkelig godt lide Louise Roes silhuet med de oversize ærmer. Problemet består mere i, at nogen har sat en lyskæde fast på kjolens overdel. Drew Barrymores kjole giver mig associationer til kaffefilter-batik, og det er bare aldrig rigtigt godt.

jpijpijpijDer sker alt for mange sære ting på Felicity Jones‘ kjole. Blomsterne for neden ligner mest af alt palmetræer, og hun har en bedazzled sløjfe på maven. Udover at Nicole Kidmans ærmer skulle brændes ASAP, så ligner hendes kjole mest af alt en meteorologs progressive vejrkort. I ved, når man sådan ser skyerne bevæge sig ind over landet fra time til time? Alternativt en stor bølge inklusiv brus for neden, men det er stadig ikke godt.

jlkjjojoJanelle Monae fortsætter ufortrødent det opdaterede Cruella de Vil-look, mens der enten er ild i Thandie Newtons kjole, eller også har hun spildt tomatsauce på den.

hjoihoiuJeg har set Carrie Underwoods kjole på flere best dressed-lister, og jeg synes også virkelig, farven er fin. Den bidrager bare også til problematikken i overdelens vaginaroser. Zoë Zaldanas kjole er et gennemført flæsehelvede, og i flere minutter sad jeg og var irriteret over, hvad i alverden den mindede mig om. Indtil det slog mig: Askepots første balkjole! I ved, den som musene og fuglene laver til hende? Jarh, det er ikke en god ting.

Billeder fra people.com

   

32 kommentarer

 • Berit

  Vaginaroser 🙂 priceless 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  De her indlæg er altså bare guld, Miriam! Dejligt du havde overskud til det trods omstændighederne. Jeg synes dog Janelle Monae’s kjole er TOP fed! Jeg aner intet om “krav” til kjoler der skal på den røde løber dog men kæft jeg elsker den! ..Kjolen forstås. God dag og stort kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er nok også lidt fejt at smide Janelle Monae på sådan en liste her – det er lidt ligesom at gøre det samme med Lady Gaga. Det er vist bare deres æstetik at være lidt over the top. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Straa

  Haha du ser palmetræer – jeg så gigantiske edderkopper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Åh, hvor er det godt at læse, at hjertesorgen ikke har fået has på den sarkastiske humor. Tænkte faktisk på dig, da jeg så, der havde været Golden Globe, men havde ærlig talt ikke regnet med et indlæg, situationen taget i betragtning. Men hvor er jeg glad for, det kom! Du er jo i topform som altid ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det blev lidt forsinket, men fuck om en mand skal afholde mig fra at pege fingre! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MS

  Hahaha! Vaginaroser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sirka

  Hahaha, tænkte også STRAKS på Askepot.
  Fornemt indlæg – jeg er flad af grin 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg så det som edderkopper der var på den lyserøde kjole 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Omg ja! Ligner præsis Askepots kjole 😆🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan vi blive enig om, at Felicity Jones’ kjole er slem nok insig selv, men sløjfen og dens lyserøde girlyness bliver på en måde bare endnu værre, når man sammenholdet den med det tragiske faktum, at hun er Miss Fifty…

  P.S. hvad skel der helt præcist med Janelle Monaes øjenbryn??

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona B

  Ha! Jeg sad og beundrede Drew Barrymores kjole i lang tid, læste så din beskrivelse, og ser nu ikke andet end overdimensioneret kaffefiltre! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de to første flotte!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha! Miriam for prez! Alternativt: Miriam for FASHION BLOGGER & ANALYST <3 (I øvrigt, hvem er ham Gustavo, der kommenterer overalt?…. altså no offense, blot undren)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg har tænkt på det samme! Han kommenterer simpelthen ALT han kan komme i nærheden af, så underligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   En som tydeligvis gerne vil sprede sit navn 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Aner det ikke. Der plejer ind imellem at dukke sådan en op, der kommenterer overalt, men som regel er det en ny blogger, der vil gøre opmærksom på sig selv, og han har ingen hjemmeside udfyldt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Var det en hentydning til mig? 😉 Jeg følte mig i hvert fald truffet, haha! Selvom jeg ikke synes, jeg er såååå slem… sorry anyways <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   runforchocolate.dk: Haha, nej, det var det ikke! Man er jo nødt til at gøre opmærksom på sig selv, så bliv du bare ved! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Jeg fik desværre ikke selv set Golden Globes, hvilket er en rigtig skam. øv.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg er sikker på, det bliver sendt i fjernsynet på et tidspunkt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, elsker de her posts! Er enig i det meste. Men kan nu godt lide Janelle Monaes kjole – er en sucker for prikker og strutskørt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror faktisk, der er en del, der var ret vilde med hendes look. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv, mine tårer.