Jeg er jo Bridget Jones #257

Frank-update

img_0918_zps8qmnahtvDer har været en overvældende efterspørgsel efter Frank på det seneste, så lad os tage en tur omkring Den Grå Eminence. (Det betyder også to indlæg i træk med kattebilleder, og på den måde er jeg rigtig god til at skræmme potentielt nye læsere væk.)

Jeg har været virkelig travl på det sidste, hvilket betyder, at jeg ikke har været meget hjemme. Det er lidt atypisk, og det huer ikke Frank. Så han er begyndt at snakke. Det hedder det, når der kommer lyde ud af en kattemund, selvom jeg gentagende gange har forklaret, at Frankens lyde mere minder om brægen fra et halvgammelt får med halsbetændelse.

Problemet med katte er imidlertid, at de er natdyr, og derfor udviser Frank ikke sit behov for opmærksomhed, når jeg er i stand til at give ham den. I skrivende stund er klokken fx 18.17, og jeg har al mulighed i verden for at klø dyret bag øret og håndfodre ham skrællede vindruer/de der godbidder med fyld fra Whiskas, som han elsker. Men Frank er ikke til rådighed. Han ligger inde i sin transportboks(!) og snorksover. Med tryk på ’snork’. Nogle gange overvejer jeg, om han også snorkede så meget i sine unge dage, eller om det er noget, der er kommet med alderdommen, som det gør med nogle mennesker. But I digress.

Jeg er selvfølgelig rar og vækker ikke Frank, når han sover. Frank udviser ikke mig samme høflighed. For det, han er begyndt på, er at bræge ved 5-6-tiden om morgenen. Højt, længe og utroligt insisterende. Han starter som regel inde i stuen, og når jeg ikke reagerer på det, sætter han sig på gulvet ved siden af min seng. Virker det end ikke, hopper han op i sengen, sætter sig ved siden af mit hoved og bræger mig lige ind i øret. Hvis jeg er rigtig heldig, får jeg også en medfølgende klo i øjet. Det er her, jeg begynder at bande ham langt væk og mumle bitre ord om, at jeg jo for pokker valgte en kat frem for børn, så jeg ikke blev vækket, før fanden fik sko på. Noget, Frank selvfølgelig er bedøvende ligeglad med.

Med andre ord, kære Frank-entusiaster, så er Frank lige så stort et røvhul, som han altid har været. Han spiser og drikker som en mellemstor, græsk gud, og hvis man ikke vidste det (eller spottede de manglende tænder i munden), ville man med garanti ikke kunne se, at han er 15 år. Alt er godt.

   

18 kommentarer

 • Hvor er Frank fantastisk, der er intet som en kat til at fortælle en hvornår det er morgen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min kæreste blev noget forvirret, da jeg sad og skraldgrinede over dit indlæg her i Narnia-reklamepausen. Da jeg så læste det op grinte han om muligt endnu højere! ÆÆÆÆLSKER din skønne humor – og skønne, flotte Frank 😍👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Åh Frank<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Frank, han er altså en lækker kat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KirstenLN

  Jeg er næppe den eneste, som synes, der er alt for få billede i denne post!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Fantastiske Frank 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vikki

  Årh Frank <3
  Jeg har to briter; Abbey og Müsli. Abbey har aldrig snorket, men Müsli har altid snorket. Højt! Jeg tror det er noget af det der fladmaste perserhovede der er i dem, som giver dem snorketendenser 😀 Müsli er nemlig også lidt mere flad i fjæset end Abbey er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg er næsten bange for, at Frank modsiger din teori – han er nemlig slet ikke fladhovedet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ja, hurra for Frank! Gerne flere opdateringer om hans gøren og laden. For resten så jeg dig i træningscenteret her til aften – og jeg blev så starstruck at jeg ikke turde sige hej, hvilket jeg naturligvis fortryder vanvittigt meget nu! Så nu siger jeg hej her og beder dig hilse katten ovenfor, som jeg selvfølgelig ville have bedt dig om 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg er ikke farlig – det lover jeg! Men jeg er til gengæld uhyggeligt grim, når jeg træner, og det føler jeg lidt, jeg bør undskylde for.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #257