Temporarily Out of Order

Gratis drinks? Don’t Mind if I Do!

collagehjkIndlægget er sponsoreret af Heaps Drinks.

Mit første sponsindlæg hos Bloggers Delight! Det er en stor dag. Ikke mindst fordi det handler om gratis sprut, og det, synes jeg faktisk, er ret passende med den uge, vi har haft. Eller det år for den sags skyld…

I har måske allerede hørt om app’en, der hedder Heaps Drinks, for den er lidt eksploderet på det seneste grundet det ret fine koncept. Essentielt er det en slags medlemsskab, der gør, at man kan få en gratis drink om dagen på et af 50+ steder i København eller Århus og derudover får adgang til andre smækre tilbud som fx rabatter på shots eller deslige. App’en koster 49 kroner at være medlem af om måneden, så man skal med andre ord kun bruge den en enkelt gang hvert 30. dag, før den har tjent sig selv ind igen. Og fordi jeg er så rar (læs: nogen inde hos BD har forhandlet en ret lækker deal), kan I få en gratis prøveperiode på en måned for at se, om det er noget for jer. I skal bare bruge koden MiriamsBlok.

But how?

  • Du skal selvfølgelig være 18+ og derudover ejer af en iPhone. På app store søger du på “Heaps Drinks” og downloader app’en.
  • Du logger ind via Facebook. Der bliver ikke postet noget på dine vegne, det er bare, så de ved, hvem du er. Derefter klikker du “I have an invite code” og skriver “MiriamsBlok” i feltet.
  • Du bliver nu bedt om dine kortoplysninger. Der bliver ikke trukket penge, før din gratis måned er slut, og du kan til hver en tid afmelde dig igen, hvis du synes, det er noget hø. Du forpligter dig altså ikke til at betale en krone.
  • Du browser oversigten af barer og deres gratis drinks, og når du har besluttet dig for, hvad du vil have, giver du drinken et klik og viser skærmen til bartenderen. Og så er der gratis drink. Easy peasy. (Skulle man i øvrigt have sat sig ind på Blume, vil jeg gerne smide en seriøs anbefaling efter en Norseman Sour. Det er den, I kan se i øverste, højre hjørne.)

For at holde fast i gennemsigtigheden vil jeg lige fortælle, at indlægget her fungerer lidt ligesom mine affiliateindlæg. Jeg får ikke penge for at skrive det, men hver gang nogen downloader app’en og bruger koden MiriamsBlok, får jeg et lille beløb i kommission. Jeg har helt frivilligt sagt ja til samarbejdet, fordi jeg oprigtigt synes, konceptet er jævnt genialt. Jeg er trods alt fra Jylland, så jeg sætter pris på en god deal. Og gratis ting er altid en god deal. 😉

app-store-flow

   

18 kommentarer

  • Line

    Kommer den mon til Android, så den anden halvdel af landet kan joine in …🌈

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

    Jeg har lige hentet app’en – ene og alene for din skyld:-) Er ikke den store gå-i-byen-og-drikke-drinks type, men at støtte dig – det vil jeg gerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Hvilken skam, at den ikke virker på Android. Ellers havde jeg downloadet den gange en million

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Jeg kommer ikke til at bruge den, men overvejer at downloade den, kun for at du kan få kommission…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MiriamsBlok

      Det er simpelthen det rareste, jeg længe har hørt. Selv hvis det bare bliver ved tanken, så er det en meget værdsat tanke. Tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor længe varer tilbuddet om den gratis prøveperiode? Det ville jo fx være smart at vente med at aktivere det, til man ved, man skal ud næste gang 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg er nybagt mor, så det er ikke lige nu jeg skal ud og have en drik et par gange om måneden… men konceptet er fantastisk! Tippet er gemt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Cinnamon buns i den røde kiosk i Århusgade!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MiriamsBlok

      Ha! Der har jeg faktisk lige været i dag… Men jeg har heldigvis stadig fryseren fuld efter Føtex’ månedstilbud! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en rigtig god deal. Nu går jeg ikke så meget i byen, og jeg har ikke en iPhone, så for mig er det lige meget. Jeg ville dog bare lige nævne, at jeg synes det er fedt du udpensler, i hvilken forstand indlægget er sponsoreret. Jeg vidste fx ikke man ville få kommision, for hvert medlem der downloadede appen, og skrev din rabatkode. Det er thumbs up 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MiriamsBlok

      Normalt går jeg ud fra, at folk ved, at “sponsoreret indlæg” = fast beløb for indlægget, så jeg syntes, det var meget fint lige at forklare denne type kampagne. Så får jeg også lige understrege, at jeg rent faktisk tror på konceptet, for ellers ville jeg ingen penge tjene. 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Temporarily Out of Order