Jeg er jo Bridget Jones #253

Kan vi lige snakke lidt om… #7

tumblr_md6246pgvy1r850cwo1_500…Hvordan man nogensinde blev enige om, at det var en skidegod idé at kalde noget for et ‘joystick’. Jeg tager penis-eufemismer til 500, tak!

…Om det bare ikke bliver rigtigt lyst igen før til marts?

…Hvem der traf beslutningen om, at Sissel Kyrkjebø skulle lægge sangstemme til Den lille havfrue. Det lyder jo slet ikke dansk?

Asos-spam i blogland. Shiiiit. Gad vide, om det er gået nogens næse forbi, at der er 20% i dag? (I så fald kan I passende klikke på affiliate-/reklamelinket først i sætningen! 😀 )

…Enlige sko på gaden. Hvem taber en sko uden at opdage det?

…Folk, der har taranteller som kæledyr.

…Bacon. Bare fordi det altid er fint at tale om.

…Farmaceuter, der taler lige lidt for højt, når man skal købe noget pinligt på apoteket.

…Hvorfor man aldrig ser lige så godt ud på sin selfie, som man gjorde på kameraets skærm?

   

47 kommentarer

 • Jeg er hidsig over ASOS reklamerne!
  Mest fordi, at jeg gjorde mine indkøb FØR rabatkoden kom 🙁
  In your face!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asos-spam i blogfans har været forfærdeligt! Det er indlæg som “fede tilbud på asos” der får mig lyst til ikke at støtte bloggere, specielt ikke når 15 bloggere poster det samme! Din blog vil jeg dog stadig støtte! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg kan godt forstå, det er røvirriterende, men der bliver simpelthen lagt så mange penge på sådan en dag, at man ofte kan sløjfe flere andre affiliateindlæg på den konto. Sådan er det i hvert fald for mig. Og så vil jeg næsten hellere kun spamme den ene gang. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Når du skriver farmaceut, tror jeg måske, at du mener farmakonom.
  Bevares, det hænder da, at farmaceuter arbejder på apotek, men det er nok mere sandsynligt, at damen/manden på apoteket er farmakonom. De er specifikt uddannede dertil, hvorimod farmaceut defineres på følgende måde:
  En farmaceut (fra græsk: pharmakéus/pharmakeutes “lægemiddelblander/medicinblander/giftblander” i betydningen “person, der tilbereder lægemiddel”; cand.pharm. latin: candidatus/candidata pharmaciae) er en akademiker, som har bestået embedseksamen i farmaci.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg kender to farmaceuter, der arbejder på et apotek, men selvom de fleste er farmakonomer, så forstår man forhåbentlig pointen i punktet alligevel. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Når min bankrådgiver ringer og pointerer at man ikke kan leve af tøj så peger alle fingre mod dig!
  Tænker det må kunne forsvares alene med din oktober lønseddel – der er jo noget der hedder ‘fattigdomsgrænse’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er den HELT rigtige tankegang, du har fat i der, Stine! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Det der med selfie og kamera kan jeg så meget relatere til! Jeg er holdt op med at tage selfies, selvom det ser godt ud på skærmen bliver det bare ikke pænt når billedet bliver taget xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  KAN VI IKKE LIGE SNAKKE OM!
  Vegansk suppe… hold nu op! Du har jo bare lavet en almindelig grønsagssuppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   HAH! Så rigtigt jo! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Men så er den vel teknisk set også vegansk? Med mindre man fyrer noget bacon i, selvfølgelig, og det burde man faktisk nok. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Marie

  Har sendt lidt håndører din retning via ASOS. Prøver at retfærdiggøre mit køb på den måde ikk;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand mister månedligt en enkelt sko eller begge to… jeg er holdt op med reagere når han kommer hjem og ærgrer sig.. det er bedre end at slå ham med den sko der er tilbage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Kan vi lige tale lidt om, at jeg tilsyneladende er lidt for madfikseret?

  Jeg nåede at læse både “kantareller” og “tarteletter”, inden det gik op for mig, at der stod “taranteller”.

  Jeg undrede mig dog også over, at der åbenbart var folk, der havde kantareller som kæledyr *facepalm*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anni

   Jeg må også indrømme at jeg nåede at læse kantareller 🙂 men det er da også lidt mere uskadeligt at have som kæledyr end taranteller 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hahaha! Taranteller er heller ikke et ord, man læser så ofte. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Altså… Den dér med selfies. Jeg har en gang læst, at man er 10% grimmere i virkeligheden, end hvad man ser i spejlet. Det lyder sgu lidt dumt, men det var vist Dennis Knudsen, der skrev det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Jeg har hørt det stik modsatte. At man er x antal % smukkere, end hvad man selv ser i spejlet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg har også hørt, at man er grimmere end man tror!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

   Jeg er totalt meget grimmere end jeg selv går og tror. I hvert fald hvis jeg skal tro mit spejl og de billeder der bliver taget af mig. Jeg er rimeligt godt tilfreds med hvad jeg ser i spejlet, men når så jeg ser et billede af mig selv, som jo rimeligvis må være sådan andre ser mig, så ligner jeg en derpy flodhest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg sidder i kørestol.. Hvordan skal jeg nogensinde sige til kommunen at mit joystick er i stykker?! Jeg har aldrig overvejet en penis reference, men… Jeg laver jo ikke andet end at skubbe joysticket rundt hele dagen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Hahahaha! Jeg dør! Så har du da altid en penisjoke ved hånden… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Til det der med aldrig at se godt ud på en selfie… Det er vist nok noget med, at det er fordi billedet bliver spejlvendt. Vores ansigter er jo ikke symmetriske, så når det bliver vendt om, ser det forkert ud for os selv, da vi normalt kun ser det på én måde. (Og så selvfølgelig alle de andre problemer med render under øjnene, dårlige hårdage osv.) 😁
  Og i øvrigt tak for en virkelig rar og sjov blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Jeg har lige afgivet min første bestilling hos Asos. Ja, den første. Har jo aldrig hævdet at være firstmover, vel? Og jeg HAVDE husket, at der er den der fine “Støt Bloggen”-fane her hos dig.. Og så glemte jeg det krafthelvede, da det kom til stykket! 🙄 Godt nok er det ikke verdens største ordre – skal jo først lige se, om der er noget om hypen. Men armen altså! Kan vi ikke starte en daglig SMS-service fra dig? Sådan en “Hvis du planlægger at netshoppe idag (eller bare kommer uplanlagt til det), så husk venligst at gå via mine affiliatelinks”? Altså, for jeg vil sgu gerne huske det.. Undskyld! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg er bange for, at det nok i højere grad bare ville skræmme folk væk! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Når jeg er fuld, er der ret stor chance for jeg kommer hjem med kun én eller ingen sko. Jeg ved ikke hvorfor, jeg synes det er en god idé at tage dem af, men det gør jeg altså..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  Omg ja til at Sissel Kyrkjebø ikke skulle have lagt sangstemme til Ariel. Bliver SÅ irriteret over det hver gang jeg ser filmen eller hører sangen. Og sangen er ellers så sindssyg fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ang. farmaceuter tror jeg faktisk ikke de tænker over det! Jeg bliver læge lige om lidt, og jeg tænker vitterligt ikke over nogle ting, ikke er naturligt for folk at tale om! Fæces, urin, kønssygdomme ect. Sænker derfor aldrig stemmen når man kommer til det enme i journaloptagelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Og nu vi alligevel er ved Den lille havfrue, kan vi så ikke også lige snakke om hvorfor der er lavet en nyere version, hvor fisken Tumle som den eneste figur har fået ny dansk stemme?!

  /Kristina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   TAK! Min veninde har længe sagt, at jeg er tosset, når jeg siger, at Tumle ikke lyder som sig selv på dvd-udgaven 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Nej er du sindssyg Louise – du er IKKE tosset! Det *er* en ny stemme.Jeg forstår bare ikke hvorfor den er lavet om… den oprindelige var jo helt perfekt?

   Kristina.

   PS. Husker jeg helt forkert hvis jeg mindes at de har lavet sammen nummer med Aristocats?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det’ derfor man skal se (originale!) Disney-film i Cinemateket (http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/Billetter-og-program/Serie.aspx?serieID=13525)! Bedste oplevelse at få lov at se Aristocats med Ghita Nørbys stemme! ENESTE rigtige! Samme med Peter Pan! Ove Sprogøe er den ÆGTE Peter Pan! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Man laver ikke om på Disney-film! Det er lige som den der nye, mærkelige sange i Skønheden og udyret. Så la’ da vær’!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jojo. Du skal bare så rocker tidligt op, så er det fint lyst. I hvert fald de næste par dage. Så bliver det også mørkt om morgenen :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou Lykke

  Til den med, at det først bliver lyst igen til marts: …fuck.
  Til den med asos: har lige købt for 1700 kr gennem dit link, fordi du er for sej og fortjener $$$!
  En apropos til den med sko: her den anden dag, da det kun var 2 grader om morgenen, så jeg en dame iført klipklappere… Jo sgu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jaaa mand, tak for skillinger! Og hun var sikkert færing eller sådan noget. De er hardcore!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   De er fandme Hardcore. Min kæreste er færing og ejer ikke en vinterjakke, kun sådan en tynd tynd lille (grim) nylon sag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #253