Spørgerundesvar, del 3

Da jeg ikke fik et billede med William fra SKAM…

skjermbilde-2016-06-03-kl-14-06-24_0Sneglcilles fredagsbar løb af stablen igen i går, og jeg mødte atter trofast op, fordi jeg jo er i den heldige situation, at jeg ikke har børn, og min Tinder-mand er for travl til at ses, så derfor var det nærliggende at smutte på Blume og drikke sig en kæp i øret.

Det gik godt. Jeg tyllede Facet Mules som en motherfucker og nåede allerede kl. 19.30 punktet, hvor jeg begyndte at fortælle folk, at jeg faktisk nok var fuld, og at det jo sådan set var lidt pinligt, fordi klokken kun var 19.30. Sharing is caring.

Som aftenen skred frem, faldt folk så småt fra, som folk jo gør, og til sidst var der kun Nana, Alexandra og jeg tilbage. Og så var det, at Nana pludselig vendte sig mod mig med vanvittig ophidselse i øjnene og hvinede: “William fra SKAM er her!” Og jeg kiggede overbærende på Nana, som trods hypen er mere bidt af SKAM end de fleste, og sagde rationelt. “Gu’ er han ej. Det er ikke ham. Hvor meget har du egentlig drukket? Du har SKAM på hjernen.”

Men så fik jeg set efter. Sådan rigtigt. Og min kæbe faldt til jorden i en sådan grad, at Alexandra kiggede på mig og sagde: “Miriam, du kan ikke se sådan ud. Du er nødt til lige at finde et andet ansigtsudtryk.” Og det forsøgte jeg så på, mens Nana og Alexandra fik mast hver deres selfie ind. Men ak, lige som jeg tog mig mod til at gøre dem kunsten efter, stak William i baren, og da det rygtedes, at han var på stedet, begyndte der hurtigt at danne sig en kødrand af bedårende piger omkring ham. Jeg forblev ganske selfieløs.

Det var dog en ganske nydelig trøstepræmie, at han senere kom og bød mig op til dans på et tidspunkt, hvor jeg sad på en stol og mut suttede i min drink, mens jeg netop surmulede over mit manglende selfie. Og så dansede vi. Han er virkelig meget sød, ham William. Og pæn. Også helt uden Noora.

Og så synes jeg i øvrigt, vi i fællesskab skal ignorere, at han kun er 19 og jo egentlig faktisk hedder Thomas, for ellers bliver ovenstående indlæg pludselig lidt upassende, ikke? Ser man bort fra det, er det alt sammen meget Dylan McKay. 😀

   

40 kommentarer

 • Bodil

  Bød han dig op til dans?!?!?!? Og det fortæller du helt uimponeret?!?!? ÅrhhhhhhHH! #misundelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha haaaaa 😀 “Ser man bort fra det, er det alt sammen meget Dylan McKay” :-p

  Du er fandme sjaaaw, Miriam – ELSKER at læse dine blokskriblerier <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Øøøv hvor er du heldig!! Hvad talte i om? Duftede han lige så godt som man forstiller sig? Er han høj? Er han mon til ældre damer? 😁
  Hilsen Sara (35 år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Han duftede mest af sprut. Han var seriøst fuld. 😀 Ikke voldsomt høj, nej, jeg tror bare, Noora er ret lav.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helend

  Herre misundelig! Han bød dig op til dans (!!!), håber ikke du kødder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  SERIØST?? 😱😍
  Det kan mit hjerte slet ikke kapere, og min hjerne synes at mit hjerte skal til at slappe heeelt af, for det er jo for pokker bare en dreng, en fiktiv dreng for det ikke skal være løgn. Men stadig – gid det var mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er Fucking misundelig!!!!
  Hilsen Maria 35, gift og mor til to😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tror simpelthen, det er, fordi han minder os om teenageforelskelser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  O-M-G! 😬😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Hi hi, dere danskere er skamløse😂William/Thomas var Skam på et tv-show i Norge i går (det ble spilt inn torsdag) og fortalte at han gledet seg til København for der kunne han gå rundt uten at noen kjente han igjen. Jeg, liksom 😛Helt til han traff deg😂😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Marie

   Haha, alle kender ham! Og nu er alle misundelige på Miriam 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Han skulle nok lige have sat sig lidt ind i, hvor stort SKAM er i Danmark! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Eller hvor kendt Miriam er – det er da ham der er heldig – basta! Selvom jeg nu også gerne tog en svingom 💃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej, han er lækker. Er 13 år (!) ældre end ham men for fanden altså…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Åh, hvor har jeg mange gange været fuld og fornøjet og tænkt, at folk omkring mig “har skam på hjernen” 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ej jeg er misundelig!!! Han er den jeg mest vil møde efter Vilde. Dør af grin af hendes rigtige instagramprofil @ulrikkefalch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Elsker din blok, bl.a. fordi den er sproglig korrekt. Derfor kan jeg heller ikke lave være med at kommentere på sætningen: “[…] og til sidst var der kun Nana, Alexandra og jeg tilbage.”. Vil det korrekte ikke være “og mig”? Hvis de andre ikke havde været der, ville man jo ikke skrive “og til sidst var der kun jeg tilbage”
  Undgår selv at skrive sætninger, hvor det korrekte er “og mig”, da mange fejlagtigt tror, at det altid skal være “og jeg” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jo, det har du helt ret i. Men hvis man skal rette alle mine sproglige fejl, så får man nu altså travlt. Det er korrekt, at jeg er meget glad for sprog, men det betyder ikke, at jeg skriver perfekt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Det er der’et, der gør det. Og til sidst var kun jeg tilbage.
   Og jeg skriver ikke altid korrekt, men blev interesseret i, hvad der lavede fejlen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Ja, der’et ændrer leddet fra grundled til omsagnsled til grundled.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DRITTCOOL!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Er sygt misundelig, det gør faktisk helt ondt i hjertet 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg vælger at se på det lidt anderledes! du var jo Askepot! Alle kunne få selfies, men det var dig han bød op til dans! 😂👸🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Den gik nok bedre, hvis han ikke også dansede med flere andre. ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er så skide misundelig! Især på dansen.
  Er hans øjne lige så pæne i virkeligheden? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det fedt! Jeg er så jaloux på at du har danset med ham !! Også mig. Og ja, lad os lige droppe at tænke over hans egentlige alder …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Mentalt er jeg også ind imellem omkring de 19, hvis det hjælper…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • æble der græder

  MIRIAM hvordan kunne du!!!? IKKE fået et billede, græder. Jeg craver skam

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgerundesvar, del 3