WTF: Min fiaskodate

Såeh… Jeg er en idiot.

49qnfeuOkay, det er faktisk lidt pinligt, det her. Den der kæmpestore konflikt, Tinder-manden og jeg havde, ikke? Den eksisterede tilsyneladende mest i mit hoved. Fordi jeg er en overanalyserende kælling. Ahem. Det viste sig nemlig, at det for ham bare var en helt almindelig diskussion med lidt uskyldig uenighed.

I går, efter vi havde haft omtalte diskussion on/off i et døgns tid, og vores anden date nærmede sig, skrev jeg til ham.

Mig: “Har du stadig lyst til at komme forbi i eftermiddag?”
Ham: “Selvfølgelig har jeg det. Har du?”
Mig: “Ja da, men det kunne jo godt være, at det var en dealbreaker for dig.”

Og så ringede han mig op. Og forklarede venligt, at jeg var en idiot. Eller, det sagde han ikke, sådan følte jeg mig bare lidt, da han fortalte, at han ikke havde været i nærheden af at gå sin vej på grund af vores uenighed. Tværtimod mente han, at uenigheden faktisk nok kom til at fylde, fordi han ville mig så meget.

Og så følte jeg mig lidt dum. Lidt meget. Men hold kæft, hvor synes jeg også, det er svært at finde en balance, når man tager sig selv i at begynde at kunne lide en mand, men også udmærket godt er klar over, at det måske lige er tidligt nok at smide alverdens forventninger over på ham, når alting er helt nyt og skrøbeligt og potentielt kan gå i stykker på et splitsekund. Kontrolfreaken i mig har det seriøst stramt i øjeblikket… Resten af mig er bare virkelig glad for, at han kom forbi, og at anden date var mindst lige så succesfuld som første.

   

59 kommentarer

 • Anonym

  Det går da godt nok stærkt, hvis I allerede er så langt efter 1-2 dates!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeps. Men jeg tror heller ikke, der er nogen af os, der er til casual dating.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Jeg er VILD med at du lukker os ind i din overanalyserende verden – hånden på hjertet, der har de fleste vist været. Måske pånær Susse-pigen. For det ER skidesvært at lukke andre ind og især når man er blevet glad for dem. Jeg hepper på mange flere dates!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Altså, jeg lægger jo ret stor vægt på at vise, at jeg er uperfekt, og det inkluderer ind imellem at være håbløst overanalyserende. Så må man finde sig i det eller skride. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sådan! Lidt selvindsigt, lidt bekræftelse og forhåbentligt en god del Liebe landede lige i dit skød – han lyder som et godt bekendtskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God til dig, Mir!
  Vi er nemlig rigtig mange der overanalyserer, og det er kun glædeligt, når mænd viser sig at være meget mindre komplicerede end vi indimellem gør dem 😉
  Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det lyder til at gå godt. Jeg er i dag gift med den første mand der tog sig tid til at forklare mig at alle de ting jeg troede var frygtelige ved mig bare var det der gjorde mig til menneske 🙂 Der findes stadig gode mænd i verden 😉 held og lykke med det, og ligesom andre kommentarer kunne jeg frygteligt godt tænke mig at vide hvad den konflikt bestod i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Konflikten bliver nok aldrig afsløret, men det vigtigste er også, at den blev løst! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Måske burde du bare lige tage dig en anelse sammen og lade være med at være en så irriterende/klæbende/ynkelig kvinde? Det er overanalyserende og desperate kvinder som dig, der ikke kan lade deres fortid gå fordi hun blev åh-så-såret, som giver os kvinder et dårligt ry.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er sjovt, for jeg synes egentlig, det mere er høje-hest-ridende/fordømmende/kampnederen kvinder som dig, der giver os kvinder et dårligt ry. Der må vi nok hellere være enige om at være uenige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Marie Lei Lange

   Det er skægt, Susse, for jeg oplever nu ikke, at vi kvinder har et dårligt rygte. Måske du bare skal tage lidt ansvar for dine egne oplevelser? Den, som fisen lugte kan, og alt det der… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kom bare til at tænke på hvordan du ville have det med, at der var én der skrev/talte sådan til dig, som du har gjort til Miriam? Jeg tænker du måske selv er blevet beskyldt for at være lige nøjagtig det du kalder Miriam og føler det er totalt uberettiget og så må det jo altså være en andens skyld end din egen. Men Susse, jeg tror helt ærligt ikke at Miriam har så meget at gøre med dit held i kærlighed. (Faktisk slet ikke) Jeg tror slet heller ikke at Tinder-manden finder Miriam irriterende eller ynkelig, det gør jeg desuden heller ikke. Og Miriam, jeg er bare så glad for at du har fundet en du synes er den slags “bekymringer” værd 🙂 Kram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yeah! Hvor er det great! Og fedt at han ringer i stedet for al det dumme og misforståelige sms sprog! 10 point til den unge mand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Ja, det er jeg også ret stor fan af, og jeg bryder mig ellers ikke om at tale i telefon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Åhh hvor er det fint <3 han lyder som en god mand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg blir også helt glad indeni😍 Hvor er det dog fantastisk og så velfortjent! Wuhuuu!😊 Glæder mig til at høre mere😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kolibri

  Ih, jeg bliver helt glad indeni 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristine

  Yeah.
  Klapper i mine små hænder.
  Bliver sådan helt forelsket på dine vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det er også så fint, selvom det er vildt usikkert i starten. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige nu har jeg sommerfugle i maven på den der forelskede måde, hvor det er rart, men man også lidt har lyst til at kaste op.
  Jeg hepper SÅ meget på dig og jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Tak for heppen! Det skal bruges, hvis jeg ikke skal fucke op! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor dejligt at læse!
  Men hey vi er mange, der overanalyserer, og så er det bare så rart, når man finder ud af, at det bare er en selv, der overdriver (alt) inden i sit hoved. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Nyyyyd det! Der er mænd, der er ukomplicerede og uden spil, og Tindermanden lyder til at være er ualmindeligt godt catch. Jeg hepper på flere gode dates!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dejlig update.
  Ser du Skam? Ellers er den total god som overspringshandling og til at overanalysere på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor kender jeg godt til at over-analysere og er selv en kontrolfreak af en anden verden! Heldigvis blevet bedre efter ankomst af kaosmagnet aka baby 😉 men omg hvor er jeg bare glad og spændt på dine vegne! Håber sådan at det fortsætter med at være et hit mellem dig og Tinder manden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det håber jeg også! Og at jeg måske liiiige kan skrue ned for panikken! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra for helve’! Pissegodt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaaaa! Meget vigtigt! Dejligt, Miriam:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Den eksisterede tilsyneladende mest i mit hoved. Fordi jeg er en overanalyserende kælling.”
  Er det ikke meget normalt? At vi kvinder bare tænker lidt dybere over tingene? Jeg kender i hvert fald ikke mange kvinder, som IKKE har prøvet det 🙂
  Så nej, du er bare Kvinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG jeg får helt kuldegysninger altsåååå! Hvor er det godt! Hepper på jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh hvor er jeg altså bare nysgerrig for at vide hvad den uenighed dog kan være!

  Men godt at han ser det som en dealbreaker ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

   måske vil han gerne have børn

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

   Skal vi ikke liiiige prøve at slå koldt vand i blodet og ikke gætte en masse? 😉 Lad os bare glæde os sammen med Miriam over, at der er mulighed for, at de to lærer hinanden bedre at kende – det er da skønt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   *godt at han IKKE ser det som en dealbreaker må være det jeg faktisk ville have skrevet

   Men ja, som Victoria siger, det er da skønt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det har ikke noget med børn at gøre – det er jeg heller ikke 100% afvisende over for. Men det egentlige emne holder jeg nu for mig selv. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Beklager mit manglede komma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Aaaaw… Jeg bliver sgu helt glad!
  Hold kæft, hvor lyder han bare skøn Miriam!
  Jeg hepper på jer! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ravn

  Yay! <3
  Det er selvfølgelig træls, at kontrolfreaken i dig he det stramt, men hvor er det bare godt, at det går godt. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra!! Og han lyder helt rigtig, når han bruger tid på at forklare dig, hvorfor du opfører dig tosset 🙂😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Årh! Har Bridget mødt sin Darcy?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  YES!! 😀 kæmpe fan af afslutningen på det her indlæg og tillykke med en vellykket anden date!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF: Min fiaskodate