Jeg er jo Bridget Jones #248

Jeg går over til fjenden…

gbhjkl

Disclaimer: Hvis man er typen, der bare gerne vil læse bloggen og er ligeglad med at det der bagomssnak, så kan man med fordel springe dette meget lange indlæg over. 😀

Der er rigtig mange, der har bidt mærke i, at jeg, sammenlignet med andre fuldtidsbloggere, laver meget, meget lidt spons. Faktisk har jeg haft tre betalte kampagner, siden jeg gik all in dengang i februar, og selvom det selvfølgelig kunne være fedt, hvis spons gav så meget, at man kunne leve af tre samarbejder på otte måneder, så er det ikke tilfældet. Og det er lidt sucky, for planen var jo egentlig, at jeg efter uni skulle have flere og ikke færre penge mellem hænderne end min slunkne SU. Pt kører jeg de fleste måneder med ret meget underskud, og jeg supplerer min varierende indkomst med min opsparing og de affiliatekroner, I er så søde at sende min vej. Problemet er, at affiliateindtjening udbetales brutto, så om et par måneder kommer SKAT og beder om lige godt halvdelen, og så begynder det at stramme til.

Jeg skriver selvfølgelig ikke det her, så I skal få ondt af mig. Jeg har det godt. Jeg er ikke på grænsen til at miste min lejlighed eller noget, men I kan nok forstå, at det ikke rigtigt kan fortsætte som nu. Og derfor har jeg truffet en beslutning om at sige op hos Benjamin Media, der ejer Woman, hvor min blog på nuværende tidspunkt ligger.

Men hvad så nu? Jeg kunne vælge at forsøge at gå helt selvstændig med bloggen. Det virker måske til at være det mest ideelle, men det er noget af et sats, for sammenlignet med mange af de andre ‘professionelle’ blogs, er jeg stadig en pænt lille fisk. Nogle bloggere bliver dagligt spammet ned fra firmaer, der vil samarbejde med dem, og det kan jeg ikke prale af. Det betyder, at jeg ville skulle bruge rigtig meget tid på at lave opsøgende salgsarbejde, og det har jeg ikke lyst til. Jeg gik fuldtid med bloggen, fordi jeg elsker at skrive, ikke fordi jeg elsker at sælge. Desuden er jeg alt for jysk til at sætte mig ned med en potentiel samarbejdspartner og sige: “Jeg er megameget værd – giv mig alle jeres penge!” Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. Jeg er nødt til at have nogen med evner og erfaring og kontakter til at sidde på den del for mig.

Så hvad skal jeg så? Jeg skal over til Bloggers Delight. Ja, seriøst. Sgu. Den havde I nok ikke set komme. Det havde jeg heller ikke. Og det havde Bloggers Delight heller ikke.

Hvis man har læst med længe, vil man vide, at jeg tidligere i bloggens levetid har haft et åbent kritisk forhold til BD. Jeg syntes, de manglede gennemsigtighed og kørte med enormt mange irrelevante reklamer, der i værste fald satte deres bloggeres troværdighed i fare. Og så haltede de efter min mening gevaldigt, når det kom til etiske retningslinjer i firmaet.

Here’s what happened: Da det gik op for mig, at jeg ikke kunne blive hos Benjamin, konsulterede jeg et utal af søde blogdamer og spurgte om gode råd. Og hver eneste af dem sagde til mig, at jeg skulle tage en snak med Bloggers Delight. Det gjaldt også bloggere, der tidligere har delt mit synspunkt på BD og ligefrem har sagt op på grund af utilfredshed. Nogle af dem er siden kommet tilbage, andre er ikke, men de sagde allesammen det samme: Blogmediet har udviklet sig, og BD har udviklet sig. Det spiller nu.

Så jeg tog et møde med BD, og det var virkelig gavnligt. Jeg har ikke længere en finger at sætte på dem med manglende gennemsigtighed, så forretningsmæssigt er jeg helt tryg ved at lade dem varetage salgsarbejdet. Med hensyn til de irrelevante reklamer, så er der sket et enormt skift bare de sidste to år, og PR-bureauer og firmaer har i højere grad fået øjnene op for blogs. Det betyder, at der er meget mere spons, der er sjovt for både læserne og bloggerne. Og om man kan lide BD eller ej, så er de det suverænt største blogfællesskab herhjemme, så det er oftest der, firmaerne går hen, når de vil lave blogkampagner. Det er altså en virkelig stor fordel, hvis man som blogger går meget op i, hvem man reklamerer for, og hvordan man gør det. Er de irrelevante reklamer helt forsvundet? Nej. Men jeg har altid mulighed for at sige nej til dem.

Tilbage har vi så de etiske retningslinjer, og der ville jeg stadig virkelig ønske, at BD var strengere. Både med det indhold, deres bloggere poster, og med den skjulte reklame, som desværre stadig lever i bedste velgående i hele blogland. Er min uenighed i deres etiske regler stærk nok til at vende ryggen til dem og dermed også til et liv som fuldtidsblogger? Næh. Ikke en skid. Der kunne man selvfølgelig ønske, jeg havde en stærkere moralsk integritet, men det har jeg ikke. For jeg fucking elsker at blogge. Det gør mig glad helt ind i hjertet, at jeg ikke vågner hver dag og sukker ved tanken om at skulle op til et 8-16-job, jeg i bedste fald ikke hader, men stensikkert ikke elsker. Og så kan jeg godt leve med uenighed – så længe jeg ikke på min egen blog behøver at gå på kompromis med mine holdninger.

Nogle vil helt sikkert mene, at jeg nu officielt har solgt ud. Godt og grundigt. Og det kan jeg sagtens forstå. Men man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt, og det har jeg gjort. Efter månedsvis med usikkerhed og frygt for at hele mit fuldtidsbloggereventyr ville falde til jorden med et brag, tør jeg nu igen håbe på, at det kan lade sig gøre. Mit førstehåndsindtryk af BD fra the inside er virkelig (overraskende!) positivt, og min mavefornemmelse er god. Hvis det hele viser sig at være noget megalort, så må jeg revurdere til den tid, men for lige nu tror jeg på, at det er det rigtige valg. Og jeg håber selvfølgelig, at I vil bakke op om det. Eller om ikke andet ikke smide en alt for stor sviner, når I går. 😉

Rent praktisk så rykker bloggen på torsdag. Designet kommer til at ændre sig en anelse, men Bloglovin’-følgere skal intet foretage sig, og man kan stadig bare klikke sig ind på miriamsblok.dk. Vigtigst af alt så bliver alle de tekniske issues, I har brokket jer over i månedsvis, nu endelig fikset! Gamle permalinks kommer til at virke, man kan få besked ved nye kommentarer – det bliver ren gavebod. Men altså, ændringerne er udelukkende tekniske – bloggens essentielle indhold forbliver præcis det samme.

Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang med at være fuldtidsblogger sådan rigtigt, og jeg håber, I vil være med, for det er helt ærligt væsentligt mindre sjovt uden jer. 🙂

   

108 kommentarer

 • Godt gået, held og lykke med projektet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er der en mulighed for at gå tilbage og læse gamle indlæg kronologisk nu, som jeg ikke har gennemskuet, eller må jeg bare vente på arkivfunktionen kommer tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Og jeg kan hellere ikke vælge “tidligere” eller “næste” indlæg når jeg er inde og læse et indlæg 🙁 øv øv øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Den undersøger jeg lige nærmere, men umiddelbart synes jeg lidt, det er en overflødig funktion, der mest fylder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

   Altså, når nu man kommer ind og der ligger et par indlæg man ikke har læst, hvilket sker ofte for mig (jeg får kun læst et par gange om ugen max), så er det altså helt enormt rart at jeg bare kan klikke videre til det næste i stedet for at skulle klikke frem og tilbage for at komme til dem der er nyere. Jeg vil jo gerne læse det hele, så det bliver hurtigt noget bøvl. Så vidt jeg kan se lige nu er det muligt at klikke tilbage til det ældre indlæg, men ikke videre til det nyere, hvilket er umådeligt irriterende, når nu man (jeg) gerne vil læse dem kronologisk. Og så fylder funktionen nu heller ikke så meget, hvis det bare er links frem og tilbage, men når billedet og et udsnit af teksten er der, så kan jeg godt se det fylder en del.

   Hvorom alting er, så er jeg nu ligeglad med hvor du blogger, bare du blogger 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det giver god mening. Jeg hiver fat i tech og hører, om vi kan få en mere simpel frem- og tilbagefunktion. Tak for feedback! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det ser desværre ikke ud til, at det er en funktion, der sådan lige uden videre kan implementeres. Jeg har fået mit ønske sendt videre, men det ser ikke for lovende ud, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nooo hvor er arkiv funktionen? 🙂 er igang med at læse fra start og det kan jeg ikke nu 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Arkiv-funktionen skal vi helt sikkert have tilbage – det noterer jeg mig lige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til – det kan kun være en kæmpe gevinst for alle parter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Fedt! Tillykke! Jeg glæder mig til Fortsat at følge med og helt ærligt, så glæder jeg mig faktisk også ret meget til at læse spons. Skrevet med din pen (ja okay, dit tastatur) kan det kun Være en fornøjelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg skal gøre mit allerbedste for at lave spons så interessant som muligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea NS.

  Miriam. Du er sgu da sej! Synes helt enkelt bare, at det her er for fedt for dig! Eller det håber jeg i hvert fald, at det bliver. Du er min ultimative yndlingsblogger, og kan aldrig forestille mig en dag uden at følge med hos dig! Så det er ligegyldigt hvor end du befinder dig! Al kærlighed og held og lykke din vej! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og fremmest tak. Jeg havde udskudt og udskudt mandagens indlæg af frygt for, at det ville ende med et af de der kommentarfelter, der virkelig går ind og fucker […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Fuldstændig ligeglad med hvilket domæne (eller hvad faen sådan noget nu hedder) du er på, bare du bliver ved med at være dig!

  Jeg håber selvfølgelig ikke, at der kommer til at være 10 sponsorerede indlæg om ugen med 0 personlige, men den balance tror jeg godt på du kan finde ud af at holde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg skal gøre mit bedste for at finde en balance, vi allesammen kan leve med. Det almindelige indhold skal selvfølgelig ikke drukne i reklame, for så ender jeg jo heller ikke med en blog, jeg kan stå inde for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I virkeligheden er det jo bare det sammen som med Noora og Wiliam. Hun mente også at han var en skidesæk – for det havde han jo været før. Og hun brugte utrolig lang tid på at overbevise sig selv og alle andre om at han var en idiot man ikke kunne stole på. Men pludselig opstod der kærlighed, og så kunne hun alligevel ikke dy sig 🙂

  Uhyggeligt som ting kan ændre sig – endnu mere uhyggeligt hvordan SKAM har haft en indvirkning på mig, hvor jeg ALTID kan finde en parallel til den skide serie, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Hahaha, altså, William var virkelig også en drittsekk af dimensioner i starten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Man får helt lyst til at synge tema sangen til Gilmore Girls! Hold nu kaje jeg glæder mig til de nye afsnit! 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=sKXIoKYDdo4 – til dem der ikke kender den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det ville være lige i øjet og meget passende til en fellow Gilmore-fan! Jeg glæder mig også helt åndssvagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Tillykke til BD! Vigtigst at du fortsætter.. 🙂
  For der kan være langt mellem snapsene i blogland; (er typen der bliver virkelig irriteret over hjælpeløse formuleringer og stavefejl, hvornår blev det umoderne at lære at bruge nutids-r korrekt?!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Eller også er jeg bare sjældent målgruppen… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg tror, det har meget med målgruppen at gøre – i hvert fald er der jo tydeligvis masser af læsere til blogs, jeg slet ikke kan se det tiltrækkende i… Men sådan er der selvfølgelig også nogen, der har det med mig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig med alle de andre. Jeg håber virkelig det lykkes for dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg bliver også ved din side! Tillykke og glæder mig til at læse med flere år endnu ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stoler så meget på din dømmekraft, så selvfølgelig går jeg ingen steder 🙂
  Det var trods alt lige præcis den, der fik mig til at læse med i første omgang – du ved, dengang med skod-mascaraen 😉
  Krydser for, at det kun bliver godt for dig fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Lei Lange

  Jeg tilslutter mig de uanede mængder af ros, yndlings-blogger!! Du fortjener hele kongeriget, og jeg er glad for at læse ovenfor, at du er med til at sørge for, at Fyrsten får mere fjams! #bedstekommentarever

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uanset hvad så glæder jeg mig til at følge med!!

  frejalyngbo.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er i sandhed en af bloghistoriens største overraskelser.
  I mine ører lyder det altså som en win win. Hvis BD tager sig af alt det salgstekniske, kan du køre videre og fokusere på at lave lækkert indhold. Pøj pøj mæ’ed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man virkelig kan lide det indhold man finder på Miriamsblok, så er man da fuldstændig ligeglad med, på hvilken platform du befinder dig. Jeg er i hvert fald.
  Mange gange held og lykke med det nye virtuelle hjem! Jeg håber det giver noget mere guld på kontoen, og du ikke behøver at bekymre dig om finanser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det er fuldstændig ligegyldigt hvor du “bor”, bare du bliver ved med at skrive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Porse

  Tillykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke, Miriam. Jeg har fulgt med længe (dengang hvor der var knap så mange følgere), men Miriam. Jeg er sgu stolt af dig som læser. Din blog har udviklet sig helt enormt og selvfølgelig skal du også kunne drage fordel af det. Endnu en gang tillykke! Du fortjent det sgu! 🙂
  Pas nu på du ikke får stjernenykker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Kæft, hvor er det dejligt at høre, Camilla! Jeg tror dog, det kræver, at man er en stjerne, før man kan få stjernenykker! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I’ll follow you anywhere! <3 og jeg under dig det virkelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  Jeg er ligeglad hvor du ‘bor’.
  Jeg følger en del på bloglovin, og jeg klikker meget ofte ‘mark as read’ – men aldrig nogensinde på dine indlæg.
  Du er virkelig værd at følge. Tak for det. 🙂

  Og selvfølgelig må man ændre mening. Det er jo direkte dumt at holde fast i princippet bare for princippets skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er ret vildt. Jeg er ret sikkert på, jeg selv ville klikke ‘mark as read’ ved flere af mine indlæg, hvis andre havde skrevet dem! 😀 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tløk mæ det for dælan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen velkommen – sir jeg bare ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ting jeg aldrig havde troet, jeg skulle læse på Miriams Blok: “Jeg skal over til Bloggers Delight. Ja, seriøst. Sgu.” Der tog du godt nok røven på os, unge dame! Men helt seriøst, så er det jo bare et kæmpe win for BD. Og et ret stort tab for Woman, vil jeg sige. For hvis der er én ting jeg stoler på, så er det at du fortsætter den gode stime, uanset hvis fane du ligger under. Kæmpe meget held og lykke med det 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi bliver da allesammen! Når bloggen er god nok og med fedt indhold, som din jo er, så er reklamerne ligemeget.
  Men du er altså samtidig virkelig god til at præsentere det sponsorerede indhold og sige din helt helt ærlige mening.
  Hvilket mange bloggere ikke kan, det er så tydeligt at de slikker firmaerne i bagen fordi de føler at de skal. Og også derfor jeg ikke rigtighar læst blogs de sidste par år.
  Bortset fra din! For du er genial, gal (på den gode måde) og mega original! Og ingen andre har Frank!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Ja, altså, mange firmaer vil selvfølgelig ikke betale for kritik, og det kan man jo sådan set godt forstå, men reklamen er i min optik ikke helt så effektiv, når man vælger at samarbejde med de bloggere, der skriver uærlige anmeldelser. Man kan sagtens være overordnet glad for et produkt og stadig have nogle få indvendelser omkring det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også ved gud at BD har haft nogle slappe etiske retningslinjer – et problem som blandt andet dig og mange andre bloggere gjorde mig mere opmærksom på. Men jeg synes faktisk også at man kan fornemme at de har forbedret sig. Og hvis det så samtidigt kan give mere Miriam til folket, hvad er der så at klage over? Seriøst mand, bare fyr løs med spons (det troede jeg ellers aldrig at jeg skulle skrive) – jeg hepper på bloggereventyret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Der er sket nogle seriøse ændringer derinde, og det er jeg rigtig glad for. Både for mig og for blogland generelt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Så fin og forståelig beslutning; jeg går ingen steder ; ))) Tillykke med den vigtige fremtidsbeslutning ; ))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Jeg følger med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tillykke!!! Håber der hjælper på indkomsten for du er seriøst den bedste blogger på markedet (nettet?) og det burde sgu give noget plus på kontoen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Tak! Ja, jeg håber lidt at kunne slippe ud af den liiidt for trange økonomi, jeg har kørt med de seneste måneder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mims

  Du er den ENESTE blogger jeg følger fast – og tilmed anbefaler til andre. Jeg synes din blog besidder alt, hvad der er værd at læse. Og for at sikre dine hyppige indlæg, må du være fuldtidsblogger. Og for at være fuldtidsblogger, må der jo penge i kassen. Så jeg er fuldstændig ligeglad med, om du er på kontrakt det ene eller det andet sted.
  Reklamerne er jo bare en uundgåelig pris jeg gerne “betaler” for at få lov til at følge din fantastiske blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er lige præcis det ræsonnement, jeg håber folk gør sig! Jeg vil så gerne blogge dagligt, men det er simpelthen umuligt, hvis jeg skulle have et fuldtidsjob ved siden af. Tak for anbefalingerne! Fun fact i øvrigt, Mims er et af mine kælenavne! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du har stadig en fast læser i mig. Din blog skiller sig ud i forhold til resten af blogverdenen. Jeg er vild med hemmelighederne, samt de andre sjove indlæg fra folk – men mindst ligeså vild er jeg med dine bundærlige og sjove indlæg om dig selv og dit liv, som mange helt sikkert kan nikke genkendende til. Du har ramt noget som andre indtil nu ikke har. TAK for det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg følger med dig, hvorend du er. Du er min yndlingsblogger af dem alle! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Åh, det er min yndlingsting i hele verden at være nogens yndlingsblogger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg synes det er godt, at du gør hvad du føler er bedst! 🙂 the true fans skal nok hænge på, om det hedder women, BD eller noget helt femte. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer! Hvis der er mere spons, kan du jo levere den lidt sjovere end en tør tekst. Jeg elsker dine videoer hvor du tester og anmelder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  1 time Miriam’s Blok reader, always and forever Miriam’s Blok reader <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hm. 😛 jaja, du ved jo jeg ikke kan lade være! Jeg følger dig i tykt og tyndt og der er næsten ikke noget der kan få mig til at smutte.. 😉 Især ikke når jeg ønsker for dig at det rent faktisk kan løbe rundt for dig som fuldtidsblogger for jeg elsker din blog stil! God vind! Glæder mig til at følge med videre på din rejse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Og tillykke for pokker da! Det glemte jeg helt i farten. Du argumenterer jo så ganske fint for din sag men håber ikke du føler du behøver forsvare noget. Dem der smutter ville højst sandsynligt smutte alligevel af en eller anden anden lille underlig ting. De læsere der rent faktisk virkelig nyder din blog tror jeg der skulle noget meget værre til for at du taber – det kan jeg kun forestille mig ville ske hvis du helt tabte din integritet eller lignende. Det skal sgu nok gå! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Tak, sødeste Michelle! Nej, jeg vil helst ikke forsvare, men jeg vil meget gerne forklare! Jeg synes kun, det er fair at tage jer med i tankeprocessen – I er jo med i alt det andet også. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Og det er jo præcis også noget af det, jeg hvert fald, er så vild med din blog over og det er dejligt du tager os med og ikke bare er sådan “jeg skifter og sådan er det bare” uden yderligere tanker eller forklaring. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Så længe du skriver som du gør nu, så er det ligemeget hvor din blog ligger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg aner ikke hvad bloggers delight er.
  Jeg tænker ikke så meget over de reklamer, der er på forskellige blogs. Jeg er godt klar over, at der nok bliver reklameret mere, end man lige er klar over… Men det rager mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Bloggers Delight er en blogplatform, der samtidig varetager salg (dvs spons) for deres bloggere, men de har fået nogle hug før i tiden for ligesom at være det ultimative tegn på at sælge ud – udover min anden skepsis. Men jeg er glad for, at der tilsyneladende er så mange, der forstår, at det er stort set umuligt at blogge så meget, hvis man ikke decideret lever af det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Fuldstændig ligeglad med “hvor” du er – bare jeg kan følge dig og blog (og Frank)

  Håber det bliver godt til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er fuldstændig ligeglad med hvor du befinder dig, bare du bliver ved med at skrive til os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Fedt, Miriam! Selvfølgelig skal det være nogenlunde profitabelt for dig at have en blog, når du har satser hele møllen på det. For min skyld kan du sagtens lave mere reklame og modtage mere spons. Nu har vi alle vænnet os til det. Ingen arbejder gratis, det er klart. Vi er MANGE, der følger med, uanset hvad du vælger. Du er guld værd og det skal du også mærke økonomisk. Stor krammer og rigtig god vind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er jeg glad for, for der kommer stensikkert mere spons nu – forhåbeligt nok til at dække huslejen! 😀 Jeg vil helst heller ikke retfærdiggøre, men jeg vil meget gerne forklare, så I har en idé om tankerne bag beslutningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, eller hvad man nu siger:) Jeg synes, det så skørt og meget lidt konstruktivt, når man holder på principper udelukkende for princippernes skyld. Mere spons til Miriam = mere Miriam til folket = gladere mig = mere fjams til Fyrsten = mere overskud til at klippe hækken = glade naboer. Ergo har du netop bragt lykke til et helt parcelhuskvarter i provinsen. Sé det må være indbegrebet af en god blogger:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, men jeg vil bare sige jeg lige er blevet premium hos BD og det har været så rart 🙂 Det er de sødeste mennesker og alt klapper bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså lidt sjovt… Men hey, go for it! Jeg er også forlængst rykket fra at ryste på hovedet over BD til at det er mit foretrukne blogsted. Bevares, langt fra alle blogs’ne har kvalitet (efter min mening), men det er som om, at (næsten) alle de gode på en eller anden måde er endt der nu. Det er sgu cool at forbedre sig – det skal der være plads til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg er også langt fra fans af alle deres blogs, men jeg er også indforstået med, at der er et forretningsmæssigt aspekt. Men jeg kunne stadig godt ønske, man havde lidt strengere regler, når det kom til content.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det – mon Frank finder sig i, at være i flyttekasse indtil da? Håber hvertfald, at I begge finder jer godt til rette derovre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hansen

  Jeg bliver! Så længe du er dig og skriver som du gør nu, kan jeg leve med alt andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #248