Serieanbefaling: iZombie
   

41 kommentarer

 • Anne

  Den med børnenavnene er så sand.. Hvorfor kan alle lige pludselig lide William? Det var jo MIT navn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Say whaaaaaat? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Til jer med hundene der bliver irriterede når folk bliver bange….jeg er blevet overfaldet af hunde to gange i mit liv. Jeg havde engang en bekendt hvis ansigt bag Lev vansiret af en Schæferhund. Jeg bliver så bange når hundene går uden snor og løber efter mig eller hopper op ad mig. Jeg synes at alt for mange hundeejere opfører sig dybt respektløst. Det kan godt være at DIN hund er meget sød, men det er der altså mange der ikke er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Du har ret! Jeg har to familiemedlemmer, der begge er blevet bidt ret voldsomt. Den ene har stadig et kæmpe ar på kinden. Jeg hader, at jeg ikke kan løbe en tur i skoven eller ved stranden i min by, fordi det er forbeholdt de løse hunde og deres ejere. Jeg har boet i Spanien i en periode. De har en masse store lukkede og indhegnede områder i næsten alle skove, hvor hunde og hundeejere kan hygge sig. Det fungerer optimalt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg kan godt forstå, at det må være frustrerende at have en frygt for hunde, men det er jo ikke korrekt, at sådanne områder er “forbeholdt” hunde og deres ejere. Det er tilladt for alle, og det inkluderer hunde. Jeg har ikke hund selv, men jeg ville synes, det var ærgerligt, hvis hunde aldrig kunne få lov til at løbe frit, med mindre de befandt sig i et aflukket område. Det kræver selvfølgelig, at man som ejer har kontrol over sin hund, så den netop ikke antaster folk, der kunne have et problem med det, men har man ikke det, burde den heller aldrig få lov til at løbe frit – end ikke i specielt designerede områder.

   Det er ikke, fordi det ikke er en interessant debat, men jeg bliver nødt til at lukke den her. Det er ikke meningen, der nogensinde skal udspringe debatter af hemmelighederne i kommentarfeltet. Det er igen, fordi det bliver nødt til at være et fristed, hvor indsenderne ikke føler, at folk kommer med fordømmende kommentarer, så folk mister lysten til at indsende. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega gode hemmeligheder!

  Jeg bliver dog altid lidt trist på nogles vegne. Som den med de sidste ord. Håber du er okay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frank

  ÅH MIN GUD HVOR ER DE GODE DEN HER GANG!!! Jeg er vild med hver og en! Og jer med de lidt tungere hemmeligheder: I er for seje, at i tør sætte ord på det! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv mega mega bange for hunde. Store som små. Forstår dog slet ikke, hvordan min frygt kan være til besvær for andre.

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan den vel også kun være hvis man reagere uhensigtsmæssigt. … f.eks. den pige der løb skrigende forbi helt tæt på, eller det barn der prøvede at slå min hund (lille hvalp i snor) mens hun råbt op om farlig, eler dem der skælder ud over at hunden er med hvor den godt må (og forøvrigt går pænt i sin snor)
   fuld forståelse for at folk kan være bange, jeg har andre ting jeg er bange for, så må vi jo give plads til hinanden.
   Det bedste vi alle kan gøre er at sørger for at hund og menneske møde er acepteret af alle parter, at hunden ikke løber op til fremmede OG at vi som mennesker ikke klapper fremmede hunde uden at spørger ejer.
   Spørg før du rør gælder begge veje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hold kæft hvor er det sejt på den måde at tage magten og spise edderkopperne!! Jeg er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Dig der har været single det sidste år: Jeg kan slet ikke lade være med at spekulere på om det betyder at du har opfattet dig selv som single, om du har opført dig som single (med alt hvad det potentielt indebærer af tinder, scoringer m.m.) eller om du bare har haft lyst til at slå op? Det må da være lidt opslidende at være i et forhold uden at være det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  krauterblut i flydende form og det smager okayish… en kold “snaps” af det hver dag er ikke dårligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Har givet op mht at kommentere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er lidt svært at respondere på uden yderligere begrundelse. Hvis det er, fordi du har tekniske problemer, så smid mig evt en mail, så vi kan få det fikset. Hvis det er, fordi du er uenig i, at man ikke må være kritisk over for hemmelighedsindsenderne, så handler det om, at dette er et frirum, og hvis man bliver mødt med masser af fordømmelse, så har man næppe lyst til at indsende, hvilket lidt dræber konceptet. Derfor er ingen kritik tilladt, også selvom den er fuldstændig begrundet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Haha, dør af grin over den med fodvorten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tilslutter mig Signes kommentar.
  Og plus size er smukt og det er jeg sikker på du også er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Til dig med hunden: det kunne sagtens have været min fireårige. Han er skrækslagen for hunde- også selvom de er i snor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  At spise bussemænd… ja okay, men den med edderkopper, den var dælme ny!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Haha dig, der var liderlig under graviditeten. Omg tell me about it!! 😀 Jeg havde frække drømme om alt fra pirater til mr. Bean 😀 True story!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Jeg havde også de vildeste drømme… Var helt chokeret nogle gange, når jeg vågnede.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Til dig med barnet og eksmanden: gør det ikke. Du vil blive dybt ulykkelig og savnet vil æde dig op hver dag. Håber I finder ud af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie JT

  Vild omgang!

  Ps. Den lækre nabo er på det andet hold, ikke det forkerte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Tro hun mener det forkerte hold i forhold til at score ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie JT

   Det er jeg med på – det var også bare en friendly reminder om, at ordvalg sagtens kan tweakes lidt, så de har en lidt mindre negativ klang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Dig der nu mangler en grund til at du er grim: Måske er det fordi du slet ikke ER grim. Det tror jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åhh…. Hvor er de gode i dag.
  Til dig med menstruationsblodet. Der findes jerndråber voksne også må få, det er måske lidt nemmere end at opsamle blodet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  …….. mangler ord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Til dig med hunden – tænker det samme hver gang min hund og jeg møder folk, der er mega bange. Har endnu ik været modig nok til at sige det højt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   [Slettet. At udtrykke ønsker om at udføre dyremishandling er langt over grænsen for, hvad der er tilladt i mit kommentarfelt. Hemmelighedsindsendere har carte blanche, det samme gælder ikke for kommentatorer.]

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Haha, jeg har det på samme måde… Jeg har altså en ret lille hund, men nogle opfører sig som om, at det er en kamphund med mundkurv. Også selvom min hund på ingen måde har vist interesse i personen. Det forstår jeg ikke…

   Men hey, jeg er røvbange for gæs…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Ih, jeg er dødsensangst for hunde.. Det gør mig oprigtig ked af det, at du har den følelse.

   Og ja, jeg har prøvet at få hjælp, og nej, det hjalp ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Top tip: Man kan få flydende jern-dråber. Bare, sådan, hvis det var 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det kan jo være barnet før er blevet bidt eller gøet af. Jeg synes det er okay at børn kan blive bange for hunde og lige skal se dem an.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er en skrøne, at edderkopper kravler ind i munden! Så det behøver man altså ikke være bange for sker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Dig med edderkoppen, hvor er du vild! Så fedt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Ej, den med de sidste ord gør ondt, stakkels pige 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Shit, en vild omgang!!!!! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shiiiit den med edderkoppen!!!!! :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den med edderkoppen! Sejt og klamt på samme tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Drikker blod og spiser edderkopper.. omg!!!! Gode hemmeligheder i den her uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mennesker er så sindssygt mærkelige. Hvor er det fedt at læse! Jeg føler mig lige pludseligt en kende mere normal.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefaling: iZombie