Kan vi lige snakke lidt om... #3

Under 250 kroner (PLUS rabatkode!)

+0iopæøælkop

Nummer 1, nummer 2, nummer 3 (mit kongerige for bryster, der kan stå selv!), nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15.

Reklame

Zalando holder fødselsdag og kører i den forbindelse med en af deres forholdsvis sjældne rabatkoder, så har man gået og luret på noget, så er det altså nu, man skal slå til – især fordi den også gælder på udsalget! Koden hedder BDAY45DK, giver 10% og gælder kun til og med i morgen den 10/7. Der er desuden det lille aber dabei, at man skal handle for over 500 kroner, men Zalando kører jo med både fri fragt og retur, så man kan altid bare returnere, hvad man alligevel ikke har råd til. 😀

Dette er et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget, får jeg 7% af salget i kommission. Man behøver ikke købe noget af det viste i collagen, man kan også bare klikke sig ind på Zalandos forside her og selv finde pæne ting. Husk også, at man under fanen Støt bloggen altid kan finde links til de webshops, jeg samarbejder med, hvis man vil være med til at bakke op om bloggen. Det er blandt andet Asos (der også pt kører udsalgt med op til 70% off!) og Boozt, så der er masser af godt at komme efter! Tusinde tak for støtten til de af jer, der ikke undgår affiliatelinks som pesten. 😀

   

11 kommentarer

 • […] …Til gengæld lykkedes det mig at købe et par nye sko (hallo, rabatkode til Zalando!), hvilket må siges at være det stik modsatte af det planlagte mål. Well […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Udlændingen

  Hej Miriam.

  Fungerer det affiliate-linking også, hvis man køber fra en anden zalando-side end den danske? Jeg handler ofte på den tyske/schweiziske, da jeg bor i udlandet og kan ikke lure, om du stadig får procenter, hvis jeg skifter land.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det skulle jeg bestemt mene, at jeg gør. TAK for støtten! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, nr. 5 er lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er 2 og 3 lækre! Hvis bare man havde brysterne til at kunne gå med dem. 😀 Hver gang jeg finder noget på Zalando og Asos jeg vil have, skal jeg lige her ind og finde link. Man må jo gøre hvad man kan for at støtte sin yndlings blogger. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Øv. Jeg købte for nogle timer siden derinde for 1000 kr, så 100 kr sparet havde sa også været noget værd.

  Overvejer lidt at lave den samme bestilling igen bare med rabatkode, men det betyder brug af kassekredit… Hmm. . Store overvejelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Men hvad er rabatten

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi lige snakke lidt om... #3