Når der går idyl i den...

Jeg er jo Bridget Jones #233

ghjklæø

1. Min søster og svoger har i dag budt ovenstående skønhed, Luna Lovegood, velkommen i familien. Jeg er lige ved at gå til af misundelse.

2. Jeg kunne selvfølgelig trøste mig med Frank, hvis det ikke var, fordi han er gået amok over sin feriefrihed og i øjeblikket kun kigger ind, når han er sulten.

3. Var meget overbevist om, at jeg snildt kunne klare det der med at være sund i Randers. Min far har jo en crosstrainer i havestuen und alles. Men omvendt har min mor så fyldt fryseren med, what else, Ben & Jerry’s i anledningen af min ankomst og har derudover bagt verdens største kage. Med snask på. Så altså… Det kunne gå bedre.

4. Følte mig lidt nervøs og meget modig, da jeg for et par dage siden delte et posttræningsselfie på instagram for ligesom ærligt at dokumentere min krops nuværende tilstand. Det var egentlig ret befriende… Indtil instagram slettede billedet. Altså, det var totalt en glitch og ikke fordi jeg overtrådte deres regler eller noget, men stadig lidt af et antiklimaks. “Miriam. Du er for tyk til instagram og derfor stemt hjem.”

5. Busturen herover gik egentlig overraskende godt. Bortset fra at Frank og jeg igen sad ved siden af en katteallergiker, der gav mig et hidsigt blik, der meget tydeligt viste, at hun mente, vi burde flytte os.

6. Det kunne vi ikke så godt, eftersom vi havde reserveret vores pladser, men det viste sig heldigvis at damen selv havde nakket nogle andres reserverede pladser, så hun endte med at måtte flytte sig selv.

7. Jeg er blevet besat af Snapchat. Besat. (Brugernavn: miriam.poulsen) Nogen burde virkelig have fortalt mig, at det shit er vanedannende.

8. Kan man godt slippe af sted med at tælle jordbæris som en af sine seks om dagen? Det kan man godt, ikke?

9. Jeg har lige brugt bloggen som undskyldning for ikke at hjælpe med aftensmaden. Undskyld, mor. Bridget trumfer kartoffelskrabning, og hun var allerede forsinket!

10. Ting man ikke skal tabe i sin opgang: Brev (ja, selve brevet uden kuverten) om indkaldelse til gynækologisk undersøgelse.

   

13 kommentarer

 • R

  Kære Miriam
  Du skal lige vide noget. Du er så dejlig befriende og ærlig og sjov. Tak for at du bare er.. dig. Det hjælper mig.

  KH R

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hej Miriam

  Jeg har lige checket via min Instagram, dit billede er der stadig……eller kommet på igen. Jeg kan ihvertfald se det. Bare lige til info 🙂

  Mvh Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også besat! Tror jeg følger over 100 derinde efterhånden. Der kan godt gå en god time med at kigge snaps igennem… 😮

  Til gengæld er dit trænings billede da tilbage på instagram? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Sært. Det var ikke tilbage på min oversigt, da du skrev den her kommentar, men det er der nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nancy

  Hvordan kan Instagram slette dit billede? I dont get it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Shit happens. Der sker ind imellem nogle glitches med sådan noget teknologi. Billedet brød i hvert fald ikke nogen regler, og jeg har heller ikke fået en meddelelse om, at de har slettet det. Det forsvandt bare.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise-Lotte

   Det har jeg også oplevet før! Billedet kom dog tilbage igen to dage senere. ANER ikke hvad der skete der, for så vidt jeg husker, var det et billede af nogle blomster…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så sidder man der og tænker “hold da op, det var eller en ret fredelig uge på Bridget-fronten”. Indtil du lige smed den med gynækologen, haha! Som om den slags ikke er slemt nok i forvejen. Håber du fik det igen uden for meget akavethed? 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Yes yes, en af mine naboer smed den pænt ind ad min brevsprække, så jeg slap for øjenkontakt og det hele! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jordbæris tæller uden tvivl med i regnskabet om grønt. Hjemme hos os tæller selv chokolade… Altså ellers var jeg da totalt på skideren!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når der går idyl i den...