Berlin-shopping forude!

Tip: Gift ved første blik UK

fghjklæ

Jaja, jeg har lige anbefalet noget tv-værk, men da jeg i går suste rundt inde på DRs hjemmeside i håb om at finde noget godt at se, efter De smukke drenge er slut, faldt jeg over Gift ved første blik UK. Nu har jeg jo ikke noget fjernsyn, så det har måske været reklameret vidt og bredt for alle vores licenspenge, men hvis nogen af jer er håbløst bagud ligesom undertegnede, så selv tak for oplysningen. 😉

Første afsnit udløber lige om lidt (åndssvagt koncept – lad da programmerne blive på siden!), så det er derfor, I får to serietips lige i røven af hinanden. Men så er det heldigvis også to gode! Jeg finder mig altid et par, jeg hepper på, og denne gang er det Jason og Kate. Jason ser noget så sød ud, og jeg ville snuppe ham selv, hvis han ikke var på udkig efter en fitnessentusiast. Det er jeg ikke så meget. 😀

Programmerne kan streames her.

   

21 kommentarer

 • Sarah

  Ham Jason var da vist ikke helt så fin alligevel :O Jeg synes det sidste program overraskede en hel del.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tak for tipsene, sender lige et retur din retning: Pigerne fra Berlin (Ku’damm 56), der er en virkelig god miniserie, der foregår på en danseskole i 50’ernes Berlin. Jeg har fundet den på DR.dk, men ved ikke hvor længe første afsnit endnu kan streames.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har netop lige sat det til at streame til mit tv da jeg så dit indlæg 😀 Jeg synes den danske serie var rigtig god, så glæder mig til at få set den britiske!

  Og man kan aldrig få for mange serie anbefalinger IMO ^_^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Tak for tip, nu fik jeg lige set første afsnit, inden det udløber (det er noget med ophavsret på udenlandske programmer, så det er ikke helt fair at skælde DR ud) 😉
  Jeg er totalt meget på Jason-vognen også! Og jeg er vist det, man kan kalde for en fitnessentusiast, så jeg er total jaloux på Kate! Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jamen, hvorfor udløber de danske programmer så også? Det er da hul i hovedet! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg hepper også på Kate og Jason! Jeg synes hende Emma er vildt irriterende, jeg kan slet ikke holde hende ud. Til gengæld er hendes mand, Jason, så sød, synes jeg. Synes det er lidt synd for ham.
  Tak for tippet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg er også ret stor fan af James, men Emma der er noget off med Emma. Måske er det nerver?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige set de første to afsnit, og jeg er helt vild med James. Sådan en mand ville jeg dæleme godt gifte mig med en dag 🙂 Dog er jeg ikke helt vild med Emma, så jeg satser også på Jason og Kate 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Tak for tippet! Jeg havde selv mine 5 seconds of fame da jeg var lidt med i deres ‘Date mig på DR3’ for et års tid siden, og gad altså godt at kunne grine lidt af det hele en gang til, men næ nej. Det er sgu åndssvagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Halleluja og tusinde tak, Miriam!
  ‘jeg er stadig Christopher’ første afsnit er også netop landet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tak for tip! Elsker det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det, at de udløber hurtigt, handler nok om at spare lidt på alle dine licenskroner. De udenlandske tilkøbte programmer koster jo penge at købe rettigheder til at vise, og jo længere de skal være tilgængelige, jo dyrere er det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Arh. Giver mening. Men hvorfor udløber danske programmer så også?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Arh. Giver mening. Men hvorfor udløber danske programmer så også?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin-shopping forude!