Status

Game of Butts

Jeg sværger, jeg startede med en virkelig uskyldig makeup-tutorial, men som det jo gerne er på Youtube, så tager den ene video ofte den anden, og før jeg vidste af det, faldt jeg over det bedste koncept, jeg har set i mindst en måned. Gæt en røv! Okay, jeg indrømmer, jeg er virkelig slatten og har taget seriøst meget narko, og min dømmekraft er derfor muligvis påvirket, men hvis nogen vælger at gøre dette til et brætspil eller bare en lillebitte internetquiz, så græder jeg salte lykketårer.

Jeg blev i øvrigt først lidt skuffet over Nikolaj Coster-Waldau, der jo repræsenterer Danmark ved sin blotte eksistens som eneste endnu levende dansker i serien, men nu bliver jeg helt i tvivl om, hvorvidt jeg ville kunne genkende min egen bag. Ville I? (Altså kunne genkende jeres egen, ikke min.)

   

13 kommentarer

 • Lea

  Er jeg den eneste der er forvirret over sætning”…og har taget seriøst meget narko”? Det har du vidst aldrig lavet et indlæg om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Tror at Miriam mener at hun er vildt syg, og har taget rigtig meget medicin 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Haha, som Kirstine skriver, så meget jeg mest diverse former for smertestillende. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Haha det er sjovt ! Men altså, vis os din bagdel, Miriam, så skal vi fortælle om vi genkender den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Gæt Miriams bagdel. Efterfulgt af gæt Franks bagdel. Det bliver en serie. Kæft, det bliver godt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså:
  Jeg har mangt en sen aftentime overvejet om jeg ville kunne genkende mig selv bagfra. Jeg er lige så mange gange landet i den eksistentielle forståelse af, at ingen nogensinde kan se sig selv direkte, med mindre det er i et spejl eller på et billede. Derfor tror jeg også at jeg mest ville tænke: “hvordan kan man have en røv som både er så stor, men stadig så flad?”. Så nej, jeg ville ikke kunne gætte min egen, for jeg har i mit hoved en Lannister-røv, og i virkeligheden mere en husmor-med-tre-børn-i-joggingtøj-og-grim-page-røv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  HAHAhahaha!!!! Igen igen, TAK for godt grin, Miriam!! Mere af det tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er jo bare de samme røve som i videoen… Måske er der ikke så mange nøgne røve, som jeg troede?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hahahah!! Jeg VIL have det som brætspil! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status