Ting, jeg fandt/Mormoren kommer

Jeg er jo Bridget Jones #226

hjklæjkl

1. Der er kommet en ny Ben & Jerry’s issandwich, og jeg har set flere bloggere modtage sådan et is-promotion-kit i den forbindelse. (Billedet til venstre er fra ChriChris instagram.) Jeg har slet ikke ord for, hvor trist jeg er over ikke at være blevet udvalgt til den ære. Ugengældt kærlighed er det værste i verden.

2. Jeg har fået nye overboer. Den gode nyhed er, at de ikke har børn, hvilket betyder, at jeg ikke længere bliver vækket klokken 6. Den dårlige nyhed er, at det er sådan nogen, der går med udendørssko indenfor. Nooooooo.

3. Der er en særlig plads i helvede til folk, der sætter en vask over et kvarter før, deres vasketid slutter.

4. Jeg har selvfølgelig skrevet en meget vred seddel, som jeg overhovedet ikke har modet til at sætte på røvhullets tøj, men det føltes godt at skrive den!

5. Anders Stegger skal være far. Ugh. Jeg hader, når jeg er nødt til at strege nogen fra listen over imaginære kærester.

6. Fem negle er der røget i svinget, siden jeg startede hovedrengøringen. En del af mig har lyst til at sætte sig ned og tude, en anden del ser muligheder i at prøve at gå ind i en neglesalon og få lavet crazy Rihanna-negle.

7. Jeg ved godt det er meget populært med tempereret chokolade og det såkaldte knæk, men når man skærer sig i munden på en flødebolle, så synes jeg helt ærligt godt lige, vi kunne tage en slapper.

8. …Jeg spiste naturligvis de tre andre flødeboller også for at straffe den, der sårede mig.

9. Det er tre dage siden, jeg fik Cotton Eye Joe på hjernen, og jeg er faretruende tæt på at bore mig selv i hjernen ligesom ham i Pi.

   

30 kommentarer

 • malene

  Anders Stegger slår mig som typen, der onanerer til billeder af sig selv – så ucharmerende , så intet tab der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turid

  Speaking of imaginære kærester – Tom Hiddleston gør den som spion på DR de næste par søndage 😉 Bare et tip hvis ikke du har opdaget det. Første afsnit blev vist i aften, og jeg tror du kan nå at se det endnu på nettet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anede ikke hvem Anders stegger var før jeg googlet ham. Nummer 1 er jo ren ondskab fra deres side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er Anders Stegger taget?! Ork, det vidste jeg ikke engang. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har lige været nødt til at google Anders Stegger. Aner ikke hvem manden er. Det er næsten lige til en hemmelighed! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg faldt over lidt over ham ved et tilfælde, men der er åbenbart mange, der hører P3 i arbejdstiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg var ret vild med Anders stegger i sommers – altså ham i radioen. Anede ikke noget om ham udover at han var nice at vågne op til (høhø), men pludselig opdagede jeg at vi havde matchet flere gange på tinder – synes dog at det var lidt mærkeligt at skrive til én jeg havde et kendis-crush på… Og så skete der noget med den kære Stegger – han fik totalt storhedsvanvid hvis man spørger mig – jeg synes simpelthen at han blev så irriterende, at jeg ikke har hørt go’ morgen P3 i mange måneder. Æv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg hører ikke radio, men jeg følger ham på insta, og der er han ret sjov. Og jeg kan godt lidt sjov mænd. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Den med Anders Stegger forstår jeg ikke! Havde et lille bitte crush i starten, indtil han bare blev mere og mere irriterende…
  Mon det med skoene er noget man kunne tale med overboeene om? Farlig emne, men måske det værd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  3. Der er en særlig plads i helvede til boligselskaber der ikke har et reserveringssystem der virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Er det ikke næsten værre, når det i princippet virker, men folk ikke overholder det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nye overboer er et ufatteligt dilemma. På den ene sider håber man inderligt, at de er bedre end de gamle, men på den anden side var man jo lige blevet vandt til de gamle! Men så længe de ikke skriger ude på altanen mens de spiller åndsvagt høj Justin Fucking Bieber inde i stuen (så som eksempelvis mine gjorde den anden dag), uden lige at give et heads up på forhånd, så er de vel okay? #selvmedlidenhed

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Folk, der ikke adviserer omkring larm, så man lige kan forberede sig mentalt, er nogle fucking røvhuller!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Tak for nr. 9 siger jeg bare!!!

  Og så gennemfør nr. 4, sådanne folk gør det igen og igen. Jeg plejede inden jeg fik egen maskine, at stoppe programmet og hive deres våde tøj ud. Løber ikke ned fra 6 for at tjekke igen senere om spaden er færdig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Åh, jeg ville ønske, man kunne gøre det med vores vaskemaskiner. Det kan man kun med tørretumbleren, men der gjorde jeg det også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What!? Det med Anders Stegger er gået min næse forbi… Troede han var single pt. Tak for info

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det troede jeg også. Men jeg antager også bare, at folk er single, indtil andet er bevist! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mitzie

  Elsker din blog SÅ meget! Du skriver så godt! Jeg forstår i øvrigt slet ikke meningen med at du ikke har fået tilsendt ben&jerry, du er bestemt den blogger der fortjener det mest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg er i hvert fald den blogger, der reklamerer allermest (og gratis!) for Ben & Jerry’s!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uf, den smitter den ‘Cotton Eye Joe’, men jeg gør gerne hvad som helst for at slippe af med ‘Jeg går og hedder Frede… Hvad hedder du… Min bror han hedder…’
  God dam’n er jeg træt af den sang, som bare er KLISTRET til min forpulede nethinde…
  Ha’ en fantastisk søndag! Og PS: sæt nu bare den seddel på vasketøjet næste gang….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hahaha jeg har også permanent “Hej Frede” eller “Dyrene i Afrika” på hjernen.. Jeg har efterhånden lært at embrace dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Haha, så er Cotton Eye Joe vist alligevel at foretrække! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh no! Har du et crush på Anders Stegger?! But why?! Synes personligt at han er lidt irriterende i tv og radio, og så har jeg en kollega, der har datet ham, der siger, at han også er det i virkeligheden. Tror du har undveget en imaginær kugle. Just saying.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

   Anders Stegger.. been there, glad I didn’t do that! tror ret mange har været igennem hans maskine haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   One (wo)man’s trash is another (wo)man’s treasure. Der er sikkert også folk, der synes, jeg er røvirriterende. Og at du er. Men forhåbentlig skriver de det ikke på internettet. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting, jeg fandt/Mormoren kommer