Torsdagssmil

Belønningslisten

treat-yo-self

Min mor ringede til mig i dag. Fra Primark. I Berlin. Jeg har nemlig ønsket, at hun hjembringer endnu et par af deres hæslige, pussenussede hjemmefutter til mig, og hun ville vide, hvilken farve var bedst. Jeg sagde selvfølgelig lyserød. Bagefter studsede jeg lidt over, hvor meget samtalen stod i kontrast til den diskussion, jeg var midt i, der omhandlede, hvorvidt victorianske mænd slår seksuelle, kvindelige vampyrer ihjel, fordi de (mændene) ikke vil indrømme, at de i virkeligheden lidt gerne vil voldtages. Jeg ved ikke med jer, men jeg foretrækker ofte shopping frem for overvejelser om latente længsler efter penetration. Derfor lagde jeg emnet lidt fra mig igen og vendte tilbage til at dagdrømme om alle de ting, jeg skal lave, når jeg har afleveret.

Dagdrømme er ca. 50% af specialeprocessen. Resten er 25% panik over, at man ikke aner, hvad man har gang i, og 25% reelt arbejde. I virkeligheden er jeg jo først lige gået rigtigt i gang med at skrive, men jeg glæder mig allerede virkelig meget til at aflevere. “Master has given Dobby a master’s degree.  Dobby is freeee.” 

Indtil videre ser hurra-jeg-har-afleveret-og-skal-belønne-mig-selv-listen sådan her ud:

 • Jeg skal have et par Louboutin’er. Rent faktisk gå ind i butikken og få hele oplevelsen i stedet for at gennemtrawle Trendsales og eBay efter semi-SU-venlige priser. Det bliver en kombineret afleverings- og 30 års-fødselsdagsgave til mig selv.
 • Jeg skal til frisøren. Måske skal jeg have lilla hår, måske skal jeg være skaldet. Man ved det ikke! (Jeg skal ikke være skaldet.)
 • Jeg skal holde ferie! Hvor, hvor længe eller med hvem ved jeg ikke, men det bliver skidegodt!
 • Jeg skal have en ny sofa, der bedre kan camouflere, at Frank hvæsser kløer i skidtet, når jeg kigger den anden vej.
 • Jeg skal vinde i Lotto for at betale alt ovenstående.
   

29 kommentarer

 • […] Belønningslisten dikterede en tur i Christian Louboutin-butikken, hvor jeg for en sjælden (meget, meget sjælden) gangs skyld ville tillade mig selv at glemme alt om budgetter og økonomisk ansvarlighed og købe et par spritnye designersko til fuld pris. Jeg havde sat 5.000 fucking kroner af til den store dag. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Nu er der til gengæld en uge, til jeg skal aflevere speciale og dermed starter den store fejringsfest, som jo altså inkluderer en drastisk hårmakeover. Jeg har mere eller mindre lagt mig fast på et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ikke ligefrem ind med idéer til geniale blogindlæg for tiden. Til gengæld tænker jeg meget på belønningslisten. Især på den der tur til frisøren. Når man har ihærdige proptrækkerkrøller som undertegnede, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare velfortjent og den helt rigtige måde at gribe det an på 🙂
  Håber du har været forbi Grønnegade..
  Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok. Var nødt til at læse næstsidste punkt igennem tre gange, før jeg fattede, at det altså ikke er SKRIDTET Frank hvæsser kløer i…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Årh, guuuurl! I hear ya! Jeg afleverer speciale på tirsdag – men vil du høre, hvad jeg drømmer om? En lur. En lang lur, en film – og faktisk gerne de to kombineret.
  Jeg ‘fejrer’ dog aflevering med et interview om formiddagen og at starte i job dagen efter… – og så planlægger jeg at sove efterfølgende weekend væk!
  Men det lyder sgu som en god plan du har lagt. Især den med Lotto 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har slet ikke tænkt på hvad jeg vil købe efter specialet.. det er måske lidt farligt!
  Jeg har kun emne og en plads på et kontorfællesskab klar.. Jeg starter først til december .. haha!
  Jeg glæder mig helt vildt til at fordybe mig i mit emne.. spørg mig igen om et år.. det er ikke sikkert jeg stadig har det sådan 😀 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er sjovt de første par måneder. Så begynder man at savne lidt variation! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh specialetiden. Savner det virkelig ikke. Det føles pt. som 100 år siden, men altså jeg blev først færdig tilbage i juni, såååøøøhhh… Out of sight, out of mind, right? 😉

  Men klø på, så du kan forkæle dig selv! Frihed + belønning er en fantastisk kombi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Må jeg være flabet at spørge, hvordan du får råd til designerbling, når du er på SU? Jeg har ikke engang råd til at købe den gode ketchup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er lidt svært at svare på uden at skulle komme ind på faste udgifter og den slags, men jeg har haft fuld SU-lån hele tiden, levet ret sparsomt, solgt på TS, haft gavmilde forældre, og så køber jeg altid bling på sygt udsalg og sjældent mere end to gange om året.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg brugte også en god del af min speciale process på at overveje hvad jeg skulle købe til mig selv.

  Ang ar rejse. Så er min bror ligw nu i Caribien hvor han egentlig primært feder den og lærer fransk. Men på pareret er han aktivt jobsøgende og melder sig da også op det lokale jobcenter.

  bare lige et tip om at man må tage dagpenge med tre måneder til et EØS land.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Nu er håbet jo, at jeg skal leve af bloggen og derfor ikke på dagpenge, men ellers er det noteret! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej, men jeg kunne SÅ godt tænke mig at læse dit speciale! Det lyder virkelig spændende, når man har interesse i den boldgade 😀
  Ps. Din blog er virkelig fed – og har været det cirka altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Nu må vi lige se, om det lykkes mig at skrive noget klogt om emnet! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en fornuftig og velovervejet plan. Jeg støtter 110 % 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Don’t go lilla!!! Tror ikke det klæder dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Men man skal næsten have en crazy hårfarve én gang i sit liv, no?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  “Jeg ved ikke med jer, men jeg foretrækker ofte shopping frem for overvejelser om latente længsler efter penetrarion”. Jeg døøøøøør af grin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, da jeg blev færdig købte jeg et par Louboutins og gik til frisøren og fik extensions. Så I hear ‘ya!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Da jeg kunne se, at jeg kom til at overholde afleveringsfristen for mit speciale skyndte jeg mig på Momondo og købte en billet efter to kriterier: Langt væk, billigst muligt: 5 dage inden aflevering købte jeg en billet til Beijing og var væk i 3 uger. Det var en fed, fed tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagssmil