Jeg er jo Bridget Jones #218
   

25 kommentarer

 • M

  Alle har noget der er værd at elske… Man kan hvertfald ikke bedømme at der ikke er noget at elske ved en person efter en Måneds dating….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Helt enig, men jeg kan også godt forstå, man bliver bange for at være uelskelig, hvis man bliver ved med at opleve at blive kasseret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er, at jeg ikke er sådan en, man elsker.” Sådan lød slutningen på en af hemmelighederne i sidste indlæg. Den ramte mig ret hårdt. Den ramte også andre, der i kommentarfeltet gav udtryk for at have […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dig der ikke er sådan en man elsker: Du er ikke alene! Jeg har lært at acceptere det efterhånden. Men nøj hvor er det ikke sjovt at indse, at man bare ikke er typen, som et andet menneske kan elske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er svært at sige dig imod, når man ikke er inde i din situation, men jeg tror personligt ikke på, at man som helt almindeligt menneske ikke kan finde en eneste person, der kan (og vil) elske en.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Well, det gør jeg i princippet heller ikke, da jeg i bund og grund mener, at alle mennesker er lige værd at elske. Men erfaringen siger mig bare noget andet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Er sønnen opkaldt efter eks’en fordi det er et flot navn, eller fordi der er følelser i klemme? Hvis det var den første ville jeg kunne lære at leve med det og klare mig (jeg har jo tydeligvis syntes det samme siden jeg er gået med til det), hvis det var den anden ville jeg gerne vide det, så jeg kunne forholde mig til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg går ud fra, at hemmelighedsdelen består i, at vedkommende har en følelsesmæssig tilknytning til navnet/ekskæresten, men jeg skal ikke kunne sige det med sikkerhed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Til dig der ikke føler, at du kan blive elsket. Jeg har det på samme måde. Det må jo være derfor, at jeg er den, der står alene tilbage, og dem som jeg har givet min kærlighed har taget den med sig væk fra mig. Jeg er så træt af, at folk siger jeg skal lære at elske mig selv først – det gør jeg sgu, jeg vil bare gerne have at der er en anden der også gør det, okay?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Til hende med kønssygdommen.
  Alt efter hvilken kønssygdom det er- så KAN den altså godt have ligget i dvale i 4 år i kroppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Også min første tanke! Så måske ikke så slem en situation som først antaget <3 Kærlighed din vej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Lige præcist! Det er SÅ mega ærgerligt hvis hun går og tænker kæresten har været hende utro (og eneste ‘bevis’ er kønssygdommen) for de kan ligge og ulme og vente på at immunforsvaret er svækket. Og det er det under en graviditet, 🙂
   Hvis det fx. Er kondylomer som er gået i udbrud, så kan jeg fortælle at det er en meget hyppig kønssygdom som først bryder ud under graviditet (eller kommer tilbage under graviditet). Håber at hun ser kommentarerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jeg læser det som, at det ikke er muligt med den kønssygdom, hun har fået, men jeg håber, I har ret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Er SÅ meget med på den med Thomas Skov ! Er sååååååå sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, nej, nej jeg føler virkelig for dig med skedeprutten. Enhver yogadyrkende kvindes mareridt! I feel your pain honey…

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Har det på samme måde med Thomas Skov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er fandme i orden at give det arveporcelæn videre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har i alt sendt to hemmeligheder ind og begge er blevet udgivet. Åh. Jeg føler mig meget speciel og udvalgt af Miriam. Og 2 er et pænt lige tal. Fordi OCD.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #218